Juldagen, bakis och gårdagen

Godmorgon! Hoppas ni hade en fantastisk julafton, det hade jag för första gången på länge kan jag säga.

Senast jag firade jul och faktiskt tyckte att det var mysigt var 2016 tror jag, innan skillsmässan och innan jag blev myndig och började göra saker på egen hand.

Men igår åkte vi till Jesper föräldrar vid 11 tiden och hjälpte dom att förbereda lunchen och vilket julbord det blev! Det hade verkligen allt, förutom dopp i grytan vilket jag inte saknade alls så jag var väldigt nöjd. Efter lunchen gick vi en promenad i solen, träffade en hund och pratade om allt och ingenting, så mysigt!

Jag fick presenter av hans föräldrar vilket jag inte trodde alls och vi gav dom en upplevelse från liveit.se. Senare på kvällen så kollade vi på En underbar jävla jul, den var så himla bra, men så mycket ångest jesus. Det var så mycket igenkänning på så många ställen, rekommenderar den verkligen!

Idag är jag däremot bakis så det sjunger om det, har inte druckit alkohol på månader så ett glas vin och två drinkar gjorde jobbet kan jag säga...

Sen hade mamma och pappa postat julklappar, så av pappa fick jag 4 korta noveller och av mamma fick jag duschtvål, hudkräm och en bok om hur man hanterar stress och oro. Så bra presenter!

Och ja, jag fick munnskydd i julklapp! Det kommer ju vara krav på det i kollektivtrafiken och jag vet att jag kommer åka in till stockholm den 6 januari när jag ska fixa håret så då fick jag dessa i förebyggande syfte :)

Kram på er <3

  • Vardag
  • 41 visningar

Gillar

Kommentarer

Victoriablogg
Victoriablogg,

God jul på dig Vanessa!! Kram <33

nouw.com/victoriablogg
vanessawulfing
vanessawulfing,

God jul till dig med❤️

nouw.com/vanessawulfing