Favorit serier

Det här är något som jag iallafall tycker är väldigt kul och veta om folk, vad de kollar på för serier. Det är en bra fråga när man träffar någon för första gången eftersom man direkt hittar något man har gemensamt, man kan sitta och prata om varför den ena karaktären är bättre än den andra osv. Det är ett lätt samtals ämne som man inte behöver lägga ner så mycket energi på helt enkelt!

Jag har tre serier som jag alltid går tillbaka och kollar om på. Den första är:

Bones! Älskar den serien, dels eftersom att dr Brennan's kommentarer är klockrena, dels för att hon är så fruktansvärt smart och också för att hennes relation till Booth är så fångande. Det är en bra serie helt enkelt med en stark kvinnlig karaktär, sen älskar jag Angela mer än allt i den här serien, hon är så jäkla cool.

Den andra serien som jag alltid faller tillbaka till är:

SUPERNATURAL! En fantastisk serie enligt mig, jag älskar att de lyckas hålla den intressant efter typ 13 säsonger, men man kan ju aldrig få för mycket av Sam och Dean. Eller av Destiel för den delen ;)

Och den tredje serien som jag kollat på alldeles för många gånger:

GOSSIP GIRL! Såklart, jag vill också bo i New york, va as rik, äta franska bakelser till frukost och dejta snygga killar som har mer pengar än mig. Herregud, gossip girl är livet och varje gång jag kollar på den serien slutar det alltid med att jag kollar vad det finns för lägenheter till salu eller uthyrning på the upper east side.

Har ni några favorit serier? och om ni har samma som mig, vem är er favorit karaktär?

Gillar

Kommentarer

BlubbBeauty
BlubbBeauty,
vanessawulfing
vanessawulfing,
bästa serien asså!
nouw.com/vanessawulfing
BeaEkelund
BeaEkelund,
Älskar alla tre!!!❤️⬇️
nouw.com/beaekelund
vanessawulfing
vanessawulfing,