Dröm om spanien, ormar och äckel

Godförmiddag, idag börjar jag sent och kunde därför ta sovmorgon min kille (J) började dock tidigt så jag vaknade när han skulle gå. Men, jag somnade om som man brukar göra och drömmer den skevaste drömmen någonsin.

Jag vaknade i upp i vad som såg ut ungefär som J's lägenhet, han var inte hemma och jag trodde att jag var vaken och skulle fixa mig till skolan. Så jag försöker ställa mig upp som vanligt men benen bara viker sig och jag ramlar ihop på golvet. Det sticker i hela kroppen som att den fortfarande sover(som när foten somnar) men jag tar mig till badrummet och väl därinne så ser det inte alls ut som hemma hos J så jag vänder mig om och lägenheten är helt förändrad. Men jag har ändå en känsla av att jag har varit där förut. Men jag var övertygad om att jag hade somnat i J's lägenhet kvällen innan så ni kan ju förstå min förvåning och panik när jag går fram till fönstret, tittar ut och inser att jag inte är i Sverige. Så jag går in på snap-kartor av någon anledning och ser att jag är i Alicante. Ångest.

Sen börjar det krypa massa djur på golvet, spindlar, ormar, förväxta loppor osv. och det finns någon typ av gryta som jag ska slänga ner dom i. Men problemet är bara att krypen blir större av den där grytan så jag måste slänga i varje giftiga djur två gånger. Sen mitt i allt detta får jag för mig att allt kommer bli bra om jag lägger mig i sängen igen, det är bara det att sängen är jätteliten och så vinglig att jag måste ligga precis i mitten och helt still för att inte välta.

Sen äntligen ringer mitt alarm i den riktiga världen och jag ligger och hyper ventilerar och bara kollar mig omkring för att försäkra mig om att jag inte är kvar i Spanien med alla ormar och spindlar. Fyfan asså, jag klarar inte av kryp och speciellt inte ormar. Det går bara inte.

Nu ska jag meditera och försöka få den här dagen att bli bra trotts konstiga drömmar.

  • Vardag
  • 14 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229