Att vara positiv

Självförtroende är något som är väldigt debatterat idag, men man ska ha lagom mycket av det. Inte för mycket för då är man självgod och inte för lite för då är man en mes.

När man lägger upp bilder på sig själv tillexempel. Har man nån liten caption med en smiley eller nått lite nedstämt är det okej och folk kommenterar och stöttar osv. Men lägger du ut en bild där du tycker att du är riktigt jäkla snygg och skriver det till också så regerar folk med: vem tror hon att hon är, nån borde ta ner henne på jorden, såå snygg är hon ju inte, man får ju ha lite självinsikt iallafall.
Asså jag blir så ARG! Kan man inte bara stötta istället för att dra ner varandra?

Man kan inte pusha folk att ha bättre självförtroende och sen när de väl får det så hackar man på dom tills dom har dåligt självförtroende igen. Jag förstår inte detta, jag är verkligen en sån människa som vill att alla ska må bra och känna sig bra.
Jag tror helt ärligt inte att jag någonsin har kommenterat något elakt på någons bild, känd eller okänd. Jag har inte det behovet, jag förstår inte hur någon kan ha det behovet.
Tänk dig att få det tillbaka sen? Om man vänder på steken och det helt plötsligt var du som fick alla elaka kommentarer, det hade inte vart så kul eller hur?

Så kan inte vi alla bara lova oss själva att vi ska stötta andra och vara glada för deras framgång istället för och bli avundsjuka? Det hade varit så mycket trevligare och vara på internet om alla va positiva och glada istället för negativa och irriterade.

  • Åsikter
  • 99 visningar

Gillar

Kommentarer

Loveandtears_
Loveandtears_,
Så fin du är🙂
nouw.com/loveandtears_