Söndags snapshots

Mat, Resa

12:00: Arlanda flygplats redo att cheka in mitt bagage, framför mig väntar en flygning till Portugal där det blir 4 dagars jobb med styling för Edblads SS20 kolektion.

13:30, en trött toa selfie, snart redo att gå på planet!

​15:45, Uppe i luften! Solen låg på precis sådär härligt att det värmer skönt på bröstet. Pärlahsbandet är ett secondhand fynd, men solen kan ni hitta HÄR

17:20 Vi börjar flyga in över Lissabon. Nu är det bara 30 minuter kvar till Landning! Kaptenen meddelade att temperaturen låg på 29C.. Jo jag tackar!

18:30 Vi har landat! Fått tag i alla väskor och redo att hoppa in i taxin mot Hotellet! Vi är ett tight team på 7 personer under resan, Fotograf och foto ass, model, Make up artist, Stylist och 2 ifrån Edblad.

18:40 Hur härligt är inte ljuset. solen börjar bli lägers och himlen sådär brand gul!

18:50 Håll i hatten här blåser det när flera vindrutor är nedragna, en bättre Carola fläkt kan man också tycka.

19:15 Framme på Hotellet! Egentligen ville man bara dyka ner i sängen. Men det blev istället till att bara dumpa av väskorna och sedan gå ner i hotellets resturang för en bit mat. HUNGRIG

19:25 Var bara tvungen att ta en toa selfie, och dra på lite deo innan middagen... hehe


19:50 Mmm äntligen lite mat.. Kommer nästan bara att äta fisk och skaldjur under resan då jag läste på planet att det är Lissabons specialitet! Passar ju perfekt för en riktigt fiskälskare som jag!

22:00 Efter middag och möten började jag plocka upp allt, hänga iordning morgondagens looks efter vad vi kom fram till och börja steama allt. Nu är klockan närmare midnatt här så jag kommer fälla ihop datorn för att få några timmars söm innan vi lämnar hotellet tidigt i morgon för första plåtningsdagen!

Gillar

Kommentarer

Beatrixerixon
Beatrixerixon,
Åh så härligt 😊 nouw.com/beatrixerixon
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Så mysigt & så fina bilder 🌸🧡💫nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229