Köpenhamn del 1 - Mardrömstart

Resa

Okej eftersom att det var rätt mycket som hände i Köpenhamn, både innan och efter så har jag delat upp det i 3 delar! Ni kommer förstå varför snart.. Det blev lite av en mardrömsstart för mig när jag skulle ta mig till Arlanda..

Efter att åkt pendeln i good tid, bytt till bussen mot Arlanda så var jag äntligen framme vid terminal 5. Jag kliver av bussen och börjar gå mot entrén när jag upptäcker "Shit jag glömmande handväskan på bussen" jag vänder mig blixtsnabbt om och ser precis bussen köra iväg... Det var bara för mig att börja springa! Med resväska springer jag efter bussen till terminal 4 , 3 , 2...

Jag var snabb men inte så snabb.. Jag såg bussen precis köra iväg när jag var framme vid den. Vis sista terminalen missar jag precis bussen igen och får smått panik när jag ser att den kommer börja köra iväg mot motorvägen. DÅ kommer en taxi som kör upp bredvid mig och har sett mig från första terminalen och kört efter. Han säger åt mig at snabbt hoppa in så vi jagar ikapp bussen innan han kör på motorvägen! Jag får min handväska och lyckad cheka in..

Alltså ni skall veta hur skakig jag är på den här bilden hahha, MEN jag lyckades! Jag han och jag fick tillbaka min handväska med, pass, plånbok och nycklar! Phu

Framme i Köpenhamn! Vi var 5 stycken ur den Svenska gruppen som åkte på detta plan! Totalt var vi 18 stycken i ifrån Sverige som åkte på denna resa tillsammans med Change Linguere.

Äntligen framme på hotellet för att bara slänga av sig alla saker chilla i några minuter innan det var dags att göra sig iordning för att möta upp hela Svenska gruppen och åka vidare mot presskonferensen!

  • Resa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229