Tiden går SÅ fort. Jag tjatar ju jämt om det, men det blir bara värre och värre. Tänk att i vår går förmodligen även Vera på förskola. VAD hände?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

TACK för att just du kom till oss, älskade lilla tjej!

Likes

Comments

I lördags jobbade jag halvdag, när jag kom hem var farmor och kusin Axel hos och lekte. Vi promenerade sen tillsammans, i typ -16, dom skulle hem och vi till Micke och Frida och barnen med Tobbe & Hanna. Vi blev bjudna på god middag och efterrätt och hann snacka och busa med barnen. Sen såg vi ett avsnitt Homeland när vi kom hem.
Igår gjorde vi inget speciellt innan jag hämtade Frida för att åka till Hannas syster Malin där vi överraskade Hanna med en babyshower. Jag var verkligen nervös-kissnödig innan för det var så spännande och vi visste inte hur hon skulöe reagera, men det blev SÅ lyckat! Jättetrevligt, god fika och Hanna verkade lycklig vilket var det viktigaste ♥️

Likes

Comments

Det här med att 2018 skulle bli friskare och piggare vet jag inte riktigt än, men jag hoppas det får bli så snart. Just nu har jag en del magbesvär men det är slut läkartider så jag får bara vänta.. försöker att inte oroa mig för mycket men ibland kan jag inte tänka på annat. Tur jag har mina små att spendera dagarna med❤

Idag är det rekordkallt för denna vinter, -22 har det stått hela förmiddagen. Tyckte det var otroligt kallt med -15 igår. Hur som myser vi nog bara hemma idag. Det är fredag och det ska bli så skönt med helg och att ha sambon hemma med oss!

Likes

Comments

Idag har jag varit och klippt mig, lika skönt som vanligt men jag är även lika tråkig som vanligt. Iom att jag har lockigt vill jag behålla längden och inte heller klippa upp då det skulle bli ännu lockigare, och luggen vill jag lätt kunna sätta upp (som mammaledig är håret mestadels uppsatt ändå) så den måste vara rätt lång den med, och jag vill inte ha en kort, krullig lugg ändå. Och färgen, jag skulle nog kunna slinga lite men annars tror jag inte jag passar så bra i varken blont, svart, grått eller någon häftig färg hehe. Men hur som väldigt skönt att klippa av sig 1dm iallafall:)

Snart ska jag och lilldamen ovan iväg och hämta hem storebror från förskolan, sen är det vi 3 hela kvällen då pappan jobbar kväll. Men när han kommer hem hoppas jag vi hinner se ett avsnitt av Homeland. Det är vår nya grej. Jag minns inte sist vi såg en serie, det var nog innan Tore. Vi tänkte att nu när barnen somnade hyfsat samtidigt och kring 20-21 så borde vi kunna se ett avsnitt och hinna mysa bara vi. Eller ja, Vera ligger ju i samma säng och äter titt som tätt men så gott som ensamma iallafall haha. Det är världens mysigaste iallafall att bli skedad en stund och se en serie ihop♥️ och Homeland verkar hittills väldigt spännande!

Likes

Comments

Likes

Comments

I helgen blev Tore klippt av farmor, och pappan tog sen luggen också. HUR stor blev han inte? Och stilig framförallt. Så himla fin!

Likes

Comments

Julen var den bästa hittills, det var ju nämligen första julen med Vera och som 4 i familjen (6 med Troja och Trassel såklart). Men julen var även så fin för vi hann med mycket och umgås med hela familjen, iallafall i omgångar. Barnen och deras kusiner blev mer bortskämda med julklappar än vad vi tänkt hehe, men det blir lätt så med barnen. Och vi vuxna köper ju ingenting till varandra.
Jag och Rickard firade även 5år på annandagen, att det gått så fort. Samtidigt har vi hunnit med distansförhållande och 2 städer, 4 boenden, 3 husdjur och 2 friska barn. Livet💕

Under nyår var min kusin Isabelle och Fredrik här på besök, i hela 6 dagar var dom faktiskt här och det var jättemysigt. Nyårsafton firades med sashimi till förrätt, hemmagjord sushi till varmrätt, glass och rocky road till efterrätt och sällskapsspelet Besserwisser. Annars lekte vi i snön och gick promenader med barn och Troja, badade på badhus, åt god mat som grabbarna lagade, var med Rickards familj och busade mycket hemma. Det blev väldigt tomt att vakna upp utan dom i huset.

Det nya året har börjat väldigt bra och jag tror det blir väldigt bra. Just nu kretsar mitt liv kring att se barnen börja ha glädje och nytta av varandra på riktigt. Tore har börjat märka att Vera är rolig att busa med och ingen är lyckligare än Vera, förutom mig och Rickard då. Hjärtat smälter flera gånger om dagen nu när jag ser dom skratta ihop. Så värt den första tuffa tiden med två under 2år som är på helt olika nivåer och kräver mycket men helt olika. NU är det riktigt kul!

Likes

Comments

Såhär en vecka in på nya året 2018 känner jag att jag vill och måste ta tag i denna blogg som helt kom av sig nån gång i höstas.

2017 innehöll en del omställningar & prövningar, skador, sjukdomar men där höjdpunkten självklart var när vår Vera kom till oss. Jag ser så fram emot 2018 med massa ny energi & hoppas på ett friskare, piggare & "lugnare" år med min älskade familj.

Likes

Comments