Sorry för dålig uppdatering, vill inte komma med bortförklaringar så jag säger bara det har varit som det har varit. Har inte pallat blogga det har ju varit sportlov och allt det där, då vill man slappna av och ha kul, visst?

Just nu är jag sviiiin trött och är påväg hem, ska lägga mig i sängen, kolla några avsnitt av O.C och sen sova, puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Helloo!

Är påväg till skolan nu, ingen mer praktik vilket känns skönt men ändå inte för att jag började 10 varje morgon och det tog 10 min för mig att åka till praktiken. Så den är seg men det är bara en vecka kvar tills sportlovet, så najs!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har precis målat om mina naglar till mer nude färgad, och det blev ju niiice!! Vad tycker ni?

Tänkte ha en frågestund så ställ gärna frågor så ska jag försöka svara på de i en video, puss!

Likes

Comments

DÖR för dessa skor. Mmmm

Likes

Comments

Jag fyller ju 17 år idag och jag har verkligen haft en super bra dag, och jag vill också tacka er som har gratulerat mig, tack tack tack!!

Jag bestämde mig för att ha tjejmiddag på Friday's med mina närmsta Malea, Andrea, Inez, Nathalie och Erika, det var nog höjdpunkten idag! Bästa tjejerna är det där.

  • VANESSA

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag hörni! Har spenderat min dag med min babe Erika, hon fick vara min valentine denna gång, jag köpte ros till henne, hur bäst är man inte?? Jag åt nyss middag med familjen och nu har jag enorm matkoma så vi hörs senare puss!

  • VANESSA

Likes

Comments