1. Mindfucka

Jag kan inte säga det här tillräckligt många gånger. Kvinnor ÄLSKAR att bli mindfuckade (fast vi hatar att erkänna det...). Ge henne inte alltid vad hon vill ha. Var lite snålare och mer sparsam med komplimangerna och den fysiska närheten ibland. Växla. Hinta, boosta, dra tillbaka...
Då kommer hon noja och undra vad som är fel och vilja ha det ännu mer. När du sedan ger henne det hon vill ha så kommer hon komma så hårt att du blir det bästa sex hon haft i hela sitt liv. Men gör det inte för ofta, då blir det bara långtråkigt och hon genomskådar dig!

2. Var med
Det finns inget värre än killar som är välutrustade, asheta och fysiska praktexemplar och som själva tror att de är guds gåva till kvinnan. De kan typ sätta prestige i att kunna hålla på länge, i att de alltid är hårda, i att de älskar att slicka eller vad de nu har fått för sig är sin USP.

Men det är oftast just de killarna som glömmer bort att lyssna och vara med och KÄNNA. De går som på rutin och allt blir kantigt och OFF?

Så var lyhörd, och då menar jag inte bara vad hon säger utan hur hon KÄNNS. När spänns hennes kropp, när slappnar hon av, när ryser hon, när skakar hon, när gråter hon, när stönar hon och så vidare.

3. Ta kontroll
Det här är väl individuellt, alla tjejer gillar ju inte dominanta killar. Men väldigt många, och undertecknad är en av dom. Det finns inget värre än nervösa killar som vägrar ta kommandot och inte vågar säga eller be om något alls.

Jag älskar när snubben ger en order, eller bara gör som han vill, håller fast ens händer, kör något polisgrepp och säger emot en och är så bestämd och är så naturligt dominant att man i efterhand inte riktigt vet om man hade kunnat komma loss om man hade velat. Men med Champagne och att kontrollera någon bortom sans, vett, etikett och reson så kommer man långt.

Som sagt, det här är väl inget jag skulle föreslå att man gör med första bästa hemsläp från Stureplan utan mer när man är i en relation. Annars blir det nog väldigt dålig stämning...

4. Bekräfta henne
Förklara hur hon känns, vad hon gör bra, vad du inte kan få nog av, vad du älskar mest med hennes kropp, beskriv för henne i detalj hur hon känns, säg att du aldrig kommer sluta ha sex med henne vad som än händer, berätta hur mycket du har tänkt på hennes kropp under dagen, eller i veckan.

Gärna att det nästan varit plågsamt eller att det har KOSTAT dig något, typ "Jag har inte kunnat jobba idag för jag har bara tänkt på det och det".

Precis som när jag listade hur tjejer blir magiska i sängen så handlar det om bekräftelse och även om det känns konstigt eller låter fake i början att säga att hon har de finaste brösten du någonsin har sett så tror man på det.

5. Klaga inte
Om något känns off – säg fan INTE det! Visa istället hur det vill ha det, styr hennes huvud, tunga, mun och händer dit du vill ha det. Säg inte heller "oj, det gör inget" eller säg inte "oj" överhuvudtaget förresten.

6. Storleken betyder inte ett skit
Alltså, ja det är väl klart att det är roligt om det inte bara är en så kallad "hissknapp" eller en utbuktning av kroppen, men det viktigaste är att veta vad du håller på med och är självsäker.

7. Se hennes bästa sida
Hitta din favoritkroppsdel hos henne och sluta aldrig ta på den (eller ja, alltså inte dygnet runt, resten av livet) Om du har dina händer fria så gör du något fel. Dina händer ska alltid vara upptagna med något på hennes kropp, annars känner hon sig överflödig/ful/undrar varför du hatar hennes bröst. Om du älskar hennes midja eller bröst, eller om du gillar att dra henne i håret eller vad det nu är – gör det nästan fånigt mycket.

8. Ta vad du vill ha
Jag har sagt det många gånger och jag säger det igen. Våga vara egotrippad. Jag har aldrig fattat det här med att det är bra att kunna hålla på i timmar, köra igenom förti tusen akrobatiska ställningar eller att ligga och slicka en tjej i 30 minuter om hon är uppenbart uttråkad och mest tänker på sin smutstvätt.

Klart man kan göra det också, men när man vågar vara så ego och bara fokuserar på sin egen njutning så slår det liksom över och får motsatt effekt nästan? Låter lite flummigt men då känns man liksom som ett rovdjur som bara MÅSTE ha nu, nu, nu, släpper alla spärrar, skiter i allt och alla konsekvenser.

Och det har ju i alla tider varit mycket roligare och sexigare än någon som är civiliserad och snällt väntar på sin tur.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

1. Sex sänker blodtrycket och får dig att varva ner

Sex gör dig lugn och sänker ditt blodtryck. Studier visar att personer som nyligen haft sex fick lägre blodtryckshöjning vid stressiga situationer än de som inte haft sex.

2. Sex skyddar hjärtat
Att ha sex skyddar dig från hjärtsjukdomar. En långtidsstudie visade att män som hade sex minst två gånger i veckan löpte hälften så stor risk att dö i hjärtattack än de som hade sex mindre än en gång i månaden.

3. Sex stärker immunförsvaret
Att ha sex regelbundet kan öka immunförsvarets viktiga ämne lgA med upp till 30 procent. Det skyddar även mot infektioner på lång sikt.

4. Sex ökar välbefinnandet och självförtroendet
Forskning visar att sex stärker vårt självförtroende. Dessutom gör det oss friskare och gladare överlag.

5. Sex gör dig snyggare
Det är sant. Den ökade blodcirkulationen minkar hudproblem, samtidigt som produktionen av collagen som gör huden elastisk ökar. Dessutom ökar sex kroppens förmåga att tillgodogöra sig näring, vilket stärker hår och naglar.

6. Sex minskar risken för cancer
Regelbunden utlösning minskar risken för prostatacancer för män. För kvinnor minskar regelbundet sex risken för bröstcancer.

7. Sex fördjupar din relation
Fysisk närhet ökar närhetshormonet oxytocin. Det får oss att känna ökad trygghet och tillit till vår partner.

8. Sex lindrar smärta
Närhetshormonet oxytocin ökar även nivåerna av kroppens må-bra-hormoner endorfinerna. Det gör att sex kan minska allt från huvudvärk till PMS.

9. Sex förbättrar din sömn
Vid orgasm frigörs en stor mängd oxytocin, som gör det lättare för oss att somna. En god sömn är i sin tur bra för både immunförsvaret, vikten och blodtrycket.

Likes

Comments

HEY💗

Just nu sitter jag ute på balkongen och röker medans att jag håller på att dö för det så jävla kallt o det blåser, Idag har jag inte gjort så mycket typ varit en runda i Familia och Maxi och handla lite olika saker, alltid nice med nya kläder !😘

Alltid när jag inte är på toppen då shoppar jag impuls köp! haha

Halloween.. inget jag palla fira överhuvudetaget mycket bättre att mysa ner i sofan med hundarna och dricka te och kolla på en film! haha nästan alla ska fan klä ut sig så jävla slampiga.. Hoppas din mamma e stolt över dig när du liknar en hora👍Använd ditt pärlhalsband

Har du pärlhalsband? Drar det över hans kropp och lindar det smeksamt runt hans penis blir det en sensuell leksak.✌

Likes

Comments1. Sexa loss på bordet

Bord kan vara ytterst upphetsande att ha sex
på. Djuriskt hektiskt med kläderna på. Köksbord eller matsalsbord går lika bra. Sexa loss!😜

2. Sting med smisk

Pisk och smisk kan vara kul... En viss dos smärta kan tillföra sexet ett extra sting. Smiska lätt med handflatan eller köp en piska. Det finns både snälla och stygga.

3. Sex bakifrån

Samlag bakifrån kan vara en bra idé om ni vill smeka klitoris samtidigt. Det är lätt att komma åt den och själva samlagsställningen är upphetsande för många kvinnor.

4. Kör med slips

Slipsar kan användas till mycket. Bind varandra, älska varandra.

5. Bröstvårtorna

Att få bröstvårtorna smekta, dragna i, slickade och sugna, nypta i, eller till och med väldigt hårt behandlade är en källa till orgasm för många kvinnor.

6. Älska i vatten

Ha sex i pool eller i havet. Bästa samlagsställningen i vattnet är ansikte mot ansikte, kvinnan grensle över mannen. Bäst med vattensex: Man är viktlös.

7. Dubbelt upp

Kombinera massage av hennes G-punkt med oralsex. Wow 👍

Likes

Comments


hej!

Just nu sitter jag i min säng och fundera lite över vad jag ska skriva i min läxa till på Onsdag! Men det finns lång tid till att fundera över det ;) blir typ alltid så att jag sitter uppe halva natten innan jag ska lämna in det😜.. hihi

Varför ska världen vara så seriöst fuckd up? Och varför ska folk vara så otrolig falsk? Vem kan man lita på och vem kan man inte? Jag ifrågasätter det faktisk, liksom jag är där alltid 110% för mina vänner,familj och folk jag inte ens känner. Men vad får man tillbaka? Jo, man får ingenting bara hugg i ryggen och ångest. Men sen så jag så himla glad över att jag mina närmsta vänner som jag verkligen kan lita på! Ni är bäst💗

för att tala om ångest så har jag faktisk så jävla ångest för något jag gjort här förre veckan.. Nu vill jag inte skriva det rakt ut på min blogg för det är alls för pinsamt ;) haha menmen YOLO 💓

Nu ska jag nog bara kolla en film och skypa med världens bästa chey!😍'

bjuder på denna snyggo bild, no hatin'

#dopemotherfucker
Likes

Comments

Idag när jag va i åstorp såg jag att någon hade skrivit '' (namn&efternamn på en tjej) = åstorps hora ) nu känner jag typ denna tjejen och hon är ingen hora, om det hade varit mitt namn på bänken hade jag blivit jätte ledsen och sur på såna omogna idioter som försöker få ner andra.. Seriöst vad e felet på er? mår ni bra när ni mobbar andra?? asså ni behöver seriöst hjälp..

Ni kanske står och skrattar medans ni kallar tjejen för hora, men tänk om hon kommer och ser vad ni har skrivit? tror ni inte hon blir ledsen? tror ni inte hon mår dåligt? asså nej. Detta år sjukt.. varför tror ni att många tar livet av sig?..

om alla bara va snälla och trevliga,då skulle vi alla må bra.

jag vet hur det känns att bli mobbad, jag blev mobbad i skolan i 3:an och 4:an. Jag fick tankar att jag inte var bra nog, att jag var värdelös men en dag sa min nån att jag skulle inte låta någon tynga ner mig att jag kan vad jag vill och att jag ska leva medans jag kan. Den sättningen kommer up i mitt huvude varje gång jag mår dålig. Men vissa har inte familj/vänner som stöttar en igenom i livet, vissa har en alkolist till pappa eller mamma osvosv

ALLA ÄR FINA PÅ SITT SÄTT! och alla ser olika ut, och alla har olika beteende! respektera det!

OCH SLUTA KALLA TJEJER 'HORA' SÅ JÄVLA RESPEKTLÖST!

men snäll sluta mobba och trycka ner andra,du som gör det är bara en töntig äcklig cunt..

STAY STRONG ! <3

Likes

Commentsjust nu ligger jag i min säng och typ helt slut och lyssnar på Mac Miller och har myspys med min hund, har en sån dag där jag vill bara stanna hemma och inte göra ett skit, är sur och trött på vissa ''vänner'' eller vafan man ska kalla dem? Det är typ alltid så att jag bry mig mer om andra än vad dom gör, fett onice. BITCHES YOU KNOWwink

jag fundera på att färga mitt hår idagenlightened Tror att jag har röd färg någonstans hemma så får väl gå och leta runt i huset nu! 

Likes

Comments

Hey alla underbara fina folk!

just nu vill jag bara säger att jag lovar och svär att jag ska försöka och blogga typ verje dag nu! det har varit så mycket i mina dagar nu för tiden! Men asså nu har ni mitt ord på skrift att jag ska försöka så bra jag kan <3

Idag har jag inte gjort så mycket faktisk, typ bara chillat och varit hur jävla förbannat som helst,men vafan dåliga dagar har alla väll iblandt hihi,men det mesta av varför jag är sur är för att..................... JAG INTE RÖKT EN JÄVLA CIGG I 2 DAGAR JAG FÅR PANIK ! ..... fuck'it YOLO ^^ 

men inte mer blogg nu för det är Fredag,FRedag,FREdag,FREDag,FREDAg,FREDAG ! 

DAGENS LÅT : http://www.youtube.com/watch?v=RljeFiiHov4

 

 

 

@Vanessa Pless  @Crazynezzy

 

 

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw