LA, DTLA, Venice, Santa Monica, Hollywood har alt du kan tenke deg i verden når det kommer til spisesteder. Du kan velge å dra på de trendy stedene kjendisene spiser på, eller så får du like god mat fra en foodtruck til 1/5 del av prisen. Jeg vil ikke si jeg vet så utrolig mye om stedene her enda, men jeg har funnet meg noen favoritter jeg vil dele med dere ❤️


Sushi: LA kryr av bra sushi, og det er billig! Hvertfall halvparten av prisen av det du betaler i Norge. Om du spiser på Sugarfish er det dyrere selvfølgelig, ettersom det er et veldig bra sted. Jeg bestiller mye sushi hjem også desverre, men har funnet noen klare favoritter.

- Tenno Sushi. Jeg spiste på den ved Little Tokyo i Downtown LA. Beste sushien jeg har smakt!

- Wokcano. Stor konkurrent til Tenno Sushi!

- California roll Factory.

Det er utrolig mye asiatisk mat her, og en annen favoritt som jeg er helt obsessed med er JINYA RAMEN BAR. Se på bildene under! Jeg bestiller alltid Spicy Creamy vegan soup, eller whatever, og Spicy creamy shrimp.... beste rekene jeg har spist i mitt liv tbh 😭😭. Jeg bestiller også pork gyoza... nam! Et annet utrolig bra sted å dra å spise sjømat på er KILLER SHRIMP. WOW!!! Beste middagen jeg har hatt i LA var der, med Benjamin, en Norsk venn.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️LIFE❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ellers, så får vi utrolig mye god mat på fester og spesielt pool parties! Mexican food trucks er også helt utrolig! For 40/50 kr kan du få det på bildet under. I Norge hadde det minst kostet 100!

Poolparty food over her ^

Rawberri er et sted med slike bowls, og jeg elsker det! Gleder meg til jeg flyttet til Hollywood og får spist det mye oftere! Denne kostet 13 dollar, med en stor vannflaske OG en kopp med nydelig kaffe. Not bad 😏

Jeg kommer nok med flere gode tips etterhvert som jeg bor her. En annen obsession jeg har er såklart Shake Shack, burger og fries med cheese, In n Out, og LOBSTER PIZZA fra Barris Kitchen. Den pizzaen er helt vill, jeg har ikke ord.

Bare å kommentere dersom dere lurer på noe ❤️ Nå skal jeg inn å ha Historie. Vi snakkes!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Elsker disse skoene fra Zara!! Har lite med innlegget å gjøre da men, haha. Tenkte å vise dere litt av leiligheten, vi har ommøblert og alt hundre ganger, og det er også vanskelig å ta bilde av hvordan leiligheten ser ut når vi bor så mange, det ser ikke ALLTID photoready ut hehe. Men nå skal jeg faktisk flytte! Jeg trives ikke i denne leiligheten, eller i Venice. Så jeg tenker å flytte til Hollywood ASAP, så fort noen andre kan ta over min leie. Allikevel kan dere få se bilder av hvordan jeg har det her jeg er i hvertfall. Kommer alltid til å huske denne leiligheten, mitt første bosted i USA. 😊

Likes

Comments

Hei! Da skal jeg svare på spørsmålene dere har stilt meg så godt jeg kan! Noen av spørsmålene går inn i hverandre, for noen har spurt om det samme. Here you go! Har dere flere spørsmål så bare skriv i vei ❤️

Var det vanskelig å få venner? Først når jeg kom hit var jeg veldig ensom og alene, inntil mine roomies kom som planlagt. Jeg har jo lært å kjenne dem ganske godt, så det er en trygghet. De er veldig snille og vi kommer godt overens. Jeg har fått meg masse venner kjempe lett, mest ut av DM's, (sangen down in the dm får helt ny betydning her nede lol, eneste folk bruker), og gjennom festing. Har fått ganske mange kontakter og det er godt å vite. Los Angeles er faktisk utrolig lite, alle kjenner alle og du møter på folk over alt!

Kan du ha sminke video?😍 Det kan jeg! Har nettopp kjøpt meg Photoshop, Premiere Pro osv igjen, så får jo bruke det!

Hvor blir du kjent med nye mennesker, og hvordan kommer deg inn på kule kjendisfester? Svarte på det over, ang hvordan jeg blir kjent med nye. Kjendisfester er bare om å ha rette kontakter og promoters, eller være på rett sted til rett tid. Feks her om dagen når jeg var på 1Oak helt random, står Tyga foran meg og så ba han om mitt nummer. You never know!

(På bildet under er vårt pool btw)

Hvor mye penger trenger man, og hvor mye bruker du ca på en måned? Jeg vil si man trenger MYE penger for å ha det gøy her. Uten å overdrive skulle jeg gjerne ha spart 100 000 for lommepenger på 6 mnd. Ting her ER dyrt! Et stort pluss er at du kan bestille ting på missguided feks eller fashionnova uten toll! Sephora også ❤️❤️❤️

skal du fullføre hele graden din der? hvis ikke, kan man ta f. eks et årsstudium i usa også fortsette på den i norge? Jeg tenker jeg skal ta en associate degree i Journalism fordi jeg har fullført så mange fag på ACN i Moss, det hjalp litt. Det siste spørsmålet vet jeg ikke!

hvor bor du? hvor mye betaler du for leiligheten? Bor på Lincoln Place Apartments i Venice. Betaler rundt 6 k i mnd, men deler jo rom. Skulle bodd ett annet sted dersom jeg kunne ombestemt meg, men nå har jeg en 12 month lease.

hvordan skaffer man seg promotør? og anbefaler du å ha promotør? De dukker virkelig opp over alt. Har ganske mange promotører jeg anbefaler, og mange jeg IKKE anbefaler. Mye shady business her.

hvor fester de typiske "skateguttene"? det ser jo ut som om alle er skikkelig classy. Du finner alle typer av gutter her, alt er virkelig samlet i LA. No worries, du finner dem! Kanskje mest på litt uclassy klubber og på venice beach boardwalk, samt Santa Monica og I Santa Monica på third street.

Hvem er det som eier disse fine husene på instastoryen din? Er det lett å komme seg inn på kjendisfester? Det er rett å slett pool parties vi blir invitert på, så drar vi dit å chiller og spiser god (og gratis) mat. Og ja, lett å komme inn, men spørs how you behave. 😏

Hvor lenge skal du være der? Uvisst, jeg skal jo være her til Mai/Juni i hvertfall, men jeg vet ikke om jeg skal hjem igjen, eller søke jobbvisum her og bli her. Vil helt ærlig ikke hjem lenger i det hele tatt....

Hvor får du pengene fra til å kunne leve der? Lånekassen, foreldre, og lønn. Sparte litt også.

Hvilke kjendiser har du møtt hittil? Mange! Usikker om jeg faktisk skal skrive om det på bloggen, fordi brått kan det gå utover meg her nede og slå feil. Jeg har vært hjemme hos mange kjendiser på kun en måned, og hengt med mange. Noe som var kult var når Travis Scott plutselig kom inn i samme rom som meg, da vi var på en ganske liten hangout med få mennesker. Som sagt, så skal jeg tenke litt på om det rett å slett er smart av meg å fortelle om alt. Kan hende det ikke er populært her.

Hva er det du studerer? Journalistikk major på Santa Monica College

Hei, jeg lurte på om du har dratt gjennom gateway eller på egen hånd? Dro selv, uten noen organisasjon. Kilroy hjalp meg å søke, men i ettertid angrer jeg på at jeg ikke tok Gateway fordi jeg vil egentlig gå en litt enklere skolevei og ikke en så seriøs. Livet i LA er et eventyr!

Kan du fortelle mer om det og hvordan man skal gå frem når man skal dra osv? Det kan jeg ordne et innlegg om. Anbefaler å søke gjennom Kilroy, da er det mye enklere. Visum og slikt er mye stress og det koster mye penger å dra til USA.

Noe mer dere lurer på? Ha en fin dag!

Likes

Comments

Hei!

Jeg hadde virkelig sett for meg at jeg skulle få mer tid til å jobbe med bloggen, men gud som livet i LA suser forbi. Vi har festet i over en måned hver eneste dag, og nå har skolen startet og jeg merker hvor vanskelig dette kommer til å være. Helt ærlig så kommer jeg neste år til å søke jobbvisum, eller finne ut av noe annet fordi den livsstilen jeg har hatt hittil i LA kan ikke kombineres med skole 😂 Altså, skole er viktig, men jeg tror jeg vil satt den delen på vent og gjort noe annet nå som jeg er ung. Jeg stakk innom bare for å si Hei, og legge inn noen random bilder. Har tatt bilder av leiligheten min også så dere får se, og svar på spørsmålsrunden straks. Imorgen har jeg skole, så da blir dagen busy. Passer ikke at jeg har satt på nye negler nå heller, er så utrolig hardt å skrive haha. Anyway, vi snakkes ganske snart! Er veldig aktig på instagram dersom dere vil se stories og bilder ❤️ bloggen skal bli oppdatert men jeg må få inn rutinene bare, skolen startet forrige uke så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal kombinere ting enda.

Likes

Comments

Hei! Fikk en kommentar igår om jeg kunne ha spørsmålsrunde, og det vil jeg gjerne. Bare å kommentere det dere lurer på evt!

Har ikke fått blogget så mye for har vært veldig opptatt. Kommer tilbake imorgen med masse bilder og morsomme historier. På tre uker har jeg vært hos OBJ, Tyga, Post Malone og T pain to dager på rad. Ill update u later 😏😘

Likes

Comments

Tenkte å ta for meg litt om festingen i LA. Altså, du skal helst være helt top notch, med fine negler, fint hår, gjerne MYE hår, lite klær og ha brunfarge. Å dra på byen her kan minne litt om et moteshow, alle står oppstilte og håper på å bli sett - og hele greia er ganske overfladisk og teit. Men så lenge du drar ut med gode venner, som jeg nå har fått, så er det kjempe gøy! Vi har vært på 1Oak, som er utrolig kjent! Der drar kjendisene ut! Så har vi vært på PH, "W", Warwick, Liaison og litt forskjellig. Personlig likte jeg 1Oak og PH best. Det var veldig gøy! Det som er sykt er at som jenter kommer vi inn gratis, men gutter må betale 100 dollar for å komme inn på 1Oak. Det er +/- TUSEN KRONER!! For å komme inn på en klubb! Og Klubbene her stenger kl 02:00 sharp. Jeg forventet meg i hvertfall festing til klokken 05 i LA, men nope!

Poolparties er også ganske populært her, spesielt på søndager. Se på bildet under! (Legger ut litt forskjellig fra festingen her, beklager om det blir rot)

Denne kjolen elsker jeg!! Hadde den på meg her om dagen da jeg og jentene dro på Warwick. Helt grei klubb, men sykt lame å dra med promotører.. Men.. Free drinks! 😂😏

Meg og min roomate Belinda! 😍 Under er bilder fra igår kveld når vi dro på 1Oak!

Aner VIRKELIG IKKE hva som skjedde med mitt ansikt her? Fjernet de røde øynene mine og nå ser jeg ut som en dokke. Better luck next time. Her ser dere i hvertfall outfiten min fra igår! Overdelen er fra Nastygal butikken i Santa Monica, shorts er Belinda sin. Heels er fra Nelly, verdens mest komfortable heels!!

Sinnsykt uklart bilde over, men noen tok bilde av meg som ble tatt bilde av. Sinnsykt kult haha.

​Dere får kommentere dersom det er noe dere lurer på angående LA! Nå skal jeg kose meg videre med min Acai bowl ❤️❤️❤️ God natt!

Likes

Comments

Hey!

De siste dagene har jeg virkelig fått kjent på voksenlivet. Depositum til leilighet, regninger, sette opp strøm, internett, bankmøter, skolemøter.. Ditt og datt! Har virkelig ikke fått kvalitetstid til å slappe av eller gjøre noe jeg har skikkelig lyst til. Imorgen skal jeg unne megselv en negl time, så jeg får fine negler igjen!

Hele gjengen har kommet nå, alle mine roomates. Vi er 5stk, alle fra sverige unntatt meg. Vi var på Ikea i 6-7 timer her om dagen, jeg er så utslitt - men det er allikevel gøy. Gleder meg til tiden videre, det blir spennende å lære å bli kjent med hverandre. Der vi bor finnes det en kjempe fin gym og pool, kommer til å vise dere masse etterhvert.

Igår natt var vi på 1oak og festet, og idag følte vi oss litt mindre bra enn igår haha! Vi dro fortsatt inn til 3rd street i Santa Monica for å vise de to siste jentene, Avan og Emma, litt av shoppingen der. Endte med at jeg og Belinda, som jeg deler rom med, ble så dårlige at vi bare ville dra hjem. Fikk kjøpt meg litt godis fra Sephora da.. Det er alltid skjønt 😍 (Begynner nesten å skrive og snakke svensk også siden jeg er med dem hele tiden, haha) Vi var også på den omtalte Urth Caffe. God mat som var fin og se på også, det er jo et stort pluss 😏

Her er det jeg kjøpte idag! Har vært så opptatt av sminke siden jeg var typ 12 år, og nå er det så gøy å kunne kjøpe meg ting som de ikke har i Norge! Jeg er så hyped på å lage sminkevideo til dere, og innkjøpsvideo!

Til høyre er verdens beste bodylotion!! WOW! Kjøpte den andre typen også 😍

Legger ut et eget party innlegg her straks, fra bilder fra festing og slikt. Klokken er her nå 18:49.... sinnsykt rart med tidsforskjellen. Føler jeg har ingen å prate med visse tider på dagen her, haha.


Likes

Comments

Igår var jeg på Melrose Avenue I ganske mange timer. Jeg blir så forvirret her, jeg så for meg at DASH var i sentrum av alt bra, men to meter ifra DASH butikken så var det fullt av søppel og nedlagdte lokaler. Inne på DASH, var det altså ingen. Ikke en sjel! De som jobbet der hadde litt av en attitude også. Jeg så på prisene, en simpel hvit topp kostet nærmere 187 dollar. Det lønner seg å se på prisen med en gang, før du blir forelsket i et plagg og går i fellen. Jeg kjøpte en superfin gul kjole på butikken Sorella. Utrolig mye fint der, til typ "nelly" priser. Den gule kjolen jeg kjøpte kostet 350 kroner, helt okei. Og de har like fine klær som Koutore i Norge typ.

Fashion in LA? (Seriøst, folk går nesten nakne på klubbene her.. og det er fullt akseptert. Nesten forventet)

Senere så tok jeg Uber til The Grove i Hollywood. Ganske fint shopping sted med alt du kan tenke deg.

Og en ting til! Jeg er så svak for fine biler. Her kjører de rundt i de fineste bildene i verden, Rolls Roys ++ you name it. Jeg måtte ta bilde av denne G wagonen, i matte GRØNN!!! My favorite color. 😍

​Det her var de bildene jeg tok igår. De siste dagene har jeg hatt så mye å gjøre og vært så sliten at jeg ikke har hatt tid til å blogge, men nå har jeg utrolig nok fått smelt sammen tre innlegg på under 20 minutter? Dette blir bra 👌🏽

Nei, nå må jeg virkelig komme meg til skolen! Har et sinnsykt problem med kontaktlinsene mine også, jeg tror ikke de passer. Nå ser jeg nesten bedre uten linser enn med, men å gå med briller her er litt problematisk ettersom man må ha på seg solbriller til en hver tid også.. The struggle is real. 

Jeg har faktisk festet helt fra torsdag til søndag også, gir dere mer info om festene og bilder i neste innlegg. Sortering is the key! Vi snakkes. 

Likes

Comments

Her om dagen tok jeg turen til Santa Monica Pier for å spise lunsj, og videre til Venice Beach etter en tur på stranden. Her er noen bilder!

FISH TACOS! Alle porsjoner her er sykt store. Har ikke klart å spise opp noe her en eneste gang! Bortsett fra Lobster Pizza... Wow!

Over til Venice Beach....

Som jeg skrev i forrige innlegg er Santa Monica et veldig rent område. Strendene er også rene, synes jeg, mens lokale synes Venice og SM Beach er de styggeste. Men jeg har jo ikke sett 1% av LA enda. Drar du hit bruker du forresten 50% av tiden din i eller på en Uber. Trafikken her er helt sinnsyk, du må regne med å dra noen timer før avtalt tid dersom du skal et sted under rushen.

På Venice beach er der alt skjer. Det kan ikke beskrives. Underholdning over alt, og ganske "syke" folk.

Har du vært i LA før?

Likes

Comments

Hei!

Det har vært et par hektiske dager med en del ting å gjøre for min del. Jeg kom til Los Angeles den 19 Juli rundt klokken 18, da var klokken 9 timer senere i Norge. Mine første timer i LA var helt ærlig vonde, for jeg kom til mitt Airbnb og satt meg ned og hadde ingen å snakke med. Jeg er vant til å reise, og vant til å være borte lenge fra familie og venner - men denne tidsforskjellen er noe for seg selv. Man føler seg fort ganske alene når dagen min såvidt har startet, når den er over midnatt i Norge. På kveldene har jeg sittet og ikke hatt en eneste person jeg kjenner pålogget. Jeg har kjent veldig på savnet de første dagene.

Los Angeles er et veldig fint sted, varmt og alltid noe å finne på. De første dagene fikk jeg meg mobil nummer, så jeg også har internett. Deilig! Så har jeg shoppet litt vel mye, det er en feil jeg tror mange gjør når de kommer til et nytt land. Man må huske at man skal bo her i mange måneder, og at man får flere muligheter til å gå på VS, Forever 21 og Sephora. Slik tenkte ikke jeg, og gikk løs på butikkene den første dagen. On the bright side har jeg masse nytt og fint som jeg er fornøyd med.

Nå bor jeg som sagt i Airbnb, de første 11 dagene. Jeg skal på skolen om to timer og begynne orientation. Jeg er både spent og nervøs, og gleder meg til å se Santa Monica College for første gang.

Jeg skal bo med noen svenske jenter som også skal studere på samme plass. Når vi har fått ordnet leilighet så skal jeg få ta bedre bilder av ting jeg har kjøpt og vise dere. Jeg har tatt mange bilder allerede som jeg vil vise dere, men tror jeg deler opp noen innlegg så det ikke blir alt for mye. Har så mye å fortelle dere, informasjon, pros and cons.. Overall så er de fleste her ganske overfladiske. Det er forventet at du har lange negler og fine klær til en hver tid. På Søndag var jeg på fest hjemme hos Odell Beckham Jr, der vi måtte gi fra oss telefonene blant annet. Ganske kul fest, men tenk deg at alle de fineste instagram jentene du noen gang har sett på internett, var samlet på ett sted. Det er lett å føle seg stygg der for å si det slik, haha!

Jeg får skrive mer senere, nå får jeg vise dere noen bilder fra mine første dager i LA!

Flyturen på 10 timer og 45 minutter gikk ikke så smooth. Skulle ønske jeg fikk sove litt, men det gikk ikke!

Dette var fra min første uber tur. Glemmer ikke følelsen av da jeg så alle de fine palmene for første gang! Under her er bilder fra min shoppingspree i Santa Monica på 3rd street her om dagen.

Jeg gik altså helt alene, og har vært mye alene de siste dagene. Litt ensomt, men det gikk greit.

Dette var fra min 1 og 2 dag. Har litt flere bilder fra Venice beach og ellers i Santa Monica. Igår gikk jeg på Melrose Avenue alene fra klokken 12 til klokken 18. Så møtte min venninne Vega meg og vi dro på Cheesecake factory. Nam!

I Santa Monica er det mye roligere og renere enn resten av LA. Hollywood er kaos, men det er der alt skjer. Det er så utrolig mange kontraster i en så stor by, naturligvis.

Nå skal jeg gjøre meg klar til første dag på skolen! Håper det står bra til med alle hjemme. Følg meg på instagram dersom dere vil se instastories og bilder. Vi snakkes!

Likes

Comments