Godmorgon alla fina! Nu är det måndag morgon och på något sätt känns det som att jag ska vara så trött men på något vänster är jag pigg och glad. Jag är vanligtvis inte en morgon människa. Alltså när jag vaknar är jag trött och grinig och vill bara ligga kvar i sängen men å andra sidan vem vill inte det. En sak jag tycker är konstig är att jag ska till skolan idag. Det jag menar är att jag var magsjuk i lördags. Och under söndagen hade jag bara ont i magen. Var jag verkligen magsjuk då? För jag kunde inte äta eller dricka något utan bara spydde upp det. Men brukar väll vara magsjuk i några dagar men jag var bara det i typ 6 timmar. Min slutsats är iallafall att sjukdomar är konstigt. Och när får man ens gå till skolan efter man har spytt? Är det 48 timmar som på grundskolan? Hur är det när man kommer upp till gymnasiet, är det samma regler om sjukdomar då? Får isåfall borde jag vara hemma idag. Jag tycker synd om dom som går i min skola nu, hoppas dom inte blir sjuka. Aja nu ska jag ta och läsa lite innan jag kommer till skolan. Vi hörs sen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta är första gången jag blir magsjuk på evigheter. Alltså det är så äckligt. Jag som trodde jag skulle få en lugn helg men då var ja tvungen att bli sjuk. jag hade tur att min styvpappa bestämde att han skulle hämta mig från min pojkvän. Åhh min pojkvän han var så gullig och tog hand om mig, kunde inte varit bättre. Aja nu ska jag sätta mig och kolla på Altred Carbon och sörja för att vi har inga frukter eller glass hemma.

Likes

Comments

Heeeeeeeej Mitt namn är Vanessa Jaederfeldt och jag är 16 år gammal. Ibland suger bara livet och det är exakt det jag kommer skriva om. Jag har haft det väldigt jobbigt dom senaste åren och att skriva ut detta är en slags terapi för mig. Så ni kommer får lära känna mig med tiden och se vilken komplicerad person jag är.

Likes

Comments