Mitten på mars och idag är det första dagen man känner en uns av vårkänslor. 10+ i solen så det blir att utnyttja värmen och gå långpromenad med jycken.
förutom mina vårkänslor så har jag nu också reskänslor då jag och min pöjk bokat resa till florida, SUPERKUL ÄNTLIGEN!
Det blir min andra resa då jag åker själv utan mina föräldrar. Siri får spendera tiden hos min mor under tiden och även om jag vet hon kommer ha det bra och jag kommer ha roligt kommer jag sakna min lurv otroligt mycket <3 Jag har många planer framöver så ska bli kul att få berätta allting så småningom.

KRAM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna vecka har det endast varit lugna dagar på schemat då Ludwig är sjuk i feber och förkylning. Jag har endast känt av det i halsen lite men överlever. Mycket glass har blivit inhandlat för att bota halsont :D
Imorgon åker Ludwig till Nyköping för att fira hans kompis som tar studenten. Jag blir kvar i Uppsala och hoppas på fint väder så man kan vara ute! Jag ska försöka att inte slösa några pengar även fast skatten kommit tillbaka men någonting ska jag försöka unna mig och Siri eftersom Ludde är och roar sig utan oss. :-)

Likes

Comments

Igår var det studenten i Uppsala stad och min bror var en av dom lyckliga som fick åka flak. Man önskar varje år att det var en själv igen som tog studenten.
Dagen blev lyckad med sol, värme och varannan vatten och jag tror min bror, Martin tyckte lika. Jag önskar alla nyblivna arbetslösa god fortsättning!

Ett stort grattis till Felicia som också tog studenten igår!

Likes

Comments

Det känns i luften och det blir då svårt att inte ta ut sommarlov i förtid. Jag menar vem vill plugga nu när värmen kommit tillbaka? Jag går hellre ut i skogen på lång promenad med Siri eller ligger ute och bara lyssnar på musik eller varför inte ta en sväng på stan och köpa årets första mjukglass. Mitt studerande och plugg har hamnat lång ner på min prioriteringslista för tillfället, jag vill bara massa annat just nu istället. Jag ska kämpa sista så får jag se fram emot det som är roligt i sommar... 
Jag har ju en del planerat men Nose Work lägret som anordnas av min hundklubb UHAC ska bli grymt kul!!

Kämpa ända in i kaklet nu gott folk, HÅLL UT!

Likes

Comments

Blev ytterligare en tur ner i landet för ett till sammandrag i helgen som va. Denna gång fotbollscup där de hade ont om folk så Ludde fick hoppa in. De vann även denna gång hela cupen så de firade med Mc Donalds efteråt. Jag fick njuta i solen och titta fotboll och guuud vad jag saknar denna sport vill så gärna börja igen men vi får se, har blivit så himla lat på sistone. Efter två hektiska helger med mycket bilåkande ska det bli skönt denna helg att bara vara hemma.

Likes

Comments

Har så mycket jag vill göra, så många planer! Känner att jag bara vill spola fram tiden tills man är där, i sitt mål och allting är på plats precis som man vill ha det. 
Ni vet när man var liten och önskade att man var stor men nu, jag vet inte, det var nog inte riktigt som man hade tänkt sig då. Inte lika lätt och inte riktigt den frihet man tänkte iallafall. Så länge man bor hemma har man inte den frihet man tänkte sig, man måste hela tiden anpassa sig efter resten i hushållet. Jag är verkligen i desperat behov av ett eget ställe och helst tillsammans med Ludwig. 
kan man få åldersnoja i tjugoårs åldern? 


Likes

Comments

Helgen bjöd på innebandy i mängder och bubbel. Planen var att vi skulle åka Enköping-Nyköping - Linköping sen hem igen men killarna drog på sig guldpokalen och firande var ett faktum. Bada bubbel, några bärs och eurovison blev lördagens firande och sedan fick vi sova hos Joakim, Ellen och deras underbara son. Verkligen skönt att inte behöva åka hem från Nypan nattetid utan kunna sova ut och bada mer bubbel och äta våfflor på morgonen innan vi behövde åka hem till Siri.
Det blev en av de trevligaste helger på länge!

Likes

Comments

Har lite svårt med bloggmotivationen i detta väder...
Så skönt med sol och jag antar att många redan tagit årets första dopp, jag är dock inte där än. Blev bjuden på lunch här om dagen, så gott och fräscht med sallad, kommer dock inte ihåg vad stället. 
​Skolan min tar död på mig och jag har en beslutsångest x1000, måste nog ta tag i kragen min lite..
Trots detta ser jag fram emot helgen då jag och Ludde kör en roadtrip igen fast nu är end hållplatsen Linköping.
Ha det bra i solen och använd solkräm trots att vi bor i kalla Sverige!

Likes

Comments

​Förkylningen och alla bakterier. Tydligen så har denna förkylning spridit sig och drabbat en tredjedel av min klass samt har den spridit sig till andra vänner och familjen, inte roligt! 
Jag får ta till lite husmorstips och hoppas jag blir frisk snarast och se till den goda sidan att det snart är långhelg!

Likes

Comments