______________________________________

Verdens vakreste, Davina Gabriella

DAVINA GABRIELLA, HVERDAG

Beklager så mye for at bloggen har hatt en ufortjent pause! Jeg var syk nesten i hele forrige uke med feber og forkjølelse. Ikke bare det, jeg måtte jo absolutt dette ned trappa med rygg og nakke først. Uflaks som f.

Uansett, nå er jeg tilbake! Jeg må bare vise dere hvor nydelig Davina er med den fine hårpynten hennes. Herlighet, at jeg ikke tenkte på dette tidligere! Hun har så utrolig mye hår, og nå kan jeg dulle så mye jeg vil med håret hennes. Flette kommer, og jeg trur faktisk at i løpet av en mnd så kan hun ha flette i dåpen! Og, det er ikke mange babyer som kan - hehe

Bare SE så nydelig hun er a! Nei, herlighet - jeg skryter så altfor mye av mitt eget barn, haha. Imorgen skal vi tilbake til helsestasjonen for å ta den andre hepatitt-vaksinen hennes og på torsdag skal vi på vår aller første barseltreff!

Jeg ser frem til det, blir morsomt for hun å møte andre babyer også. Til å bare være 2 mnd så forstår henne utrolig mye og observerer noe veldig. Så det blir veldig spennende å se hvordan hun reagerer på de andre babyene!

​Nå skal jeg straks ordne noe middag her hos oss før Christopher kommer hjem! Har så utrolig lyst på fisk idag, så da blir det en fisk-mandag, hehe. Vi blogges igen! 

Liker

Kommentarer