______________________________________

Ting tar tid

Hvem skulle tro at bryllup tar så sinnsyk lang tid å planlegge? Ikke minst, hvor morsomt det faktisk er? Det er litt stressende også merker jeg, siden jeg er litt alene om det her. Trur ganske mange kjenner seg igjen når jeg sier at mannen gjerne nikker eller kommer med denne setningen "ja, du bestemmer, elskling" - arggh, hehe.

Men det er bare moro da, og Christopher inkluderer seg i det litt av og til. Siden jeg har mer tid enn han til å planlegge det hele så skjønner jeg også på en måte at jeg blir "tha boss" i det hele. Jeg har skrevet en sjekkliste over hva jeg har klart og hva jeg trenger. Så kanskje noen av dere kan hjelpe meg litt også?

Vi skal ha både middag og fest på hotell, så alt av meny, pynt osv ordner hotellet. Sånne ting er ganske greit, for da slipper man selv å beregne ut mengder av drikke, mat, snacks ect. Så jeg føler at alt det der er ferdig. Men andre ting som kanskje stresser meg litt er f.eks de små tingene som ikke er med der. Ihvertfall, her er sjekklisten av hva jeg har klart:

  1. Lokalet (følger med alt av pynt, mat, dessert, drikke ect)
  2. Kirke og dato
  3. Fotograf
  4. Gjesteliste
  5. Save The Date
  6. Ringer
  7. KJOLE! (Jeg har funnet kjole!)

Dette er det jeg kommer på i farten, men herlighet - jeg har funnet kjole! Og, igår henta vi ringen min. Christopher sin kjøper vi neste mnd, bare for å fordele litt og ikke kjøpe alt på en gang.

Kjolen er helt fantastisk, forresten! Den skal vi hente allerede neste torsdag og det er seriøst en helt unik kjole. Jeg må skryte litt (igjen, hehe)... Jeg er faktisk den eneste i Halden og i Norge (så langt) som har den kjolen. Kjolen er spesialsydd fra Russland og igjen, heeelt fantastisk.

Jeg fant ut at det var den rette kjolen da jeg ikke ville at Christopher skulle se meg i den. Selv om jeg noen ganger har så lyst til å vise den, hihi. Men de andre gangene vi har vært og prøvd kjoler, så har jeg ikke brydd meg noe særlig om å vise meg i de for ham, men nå.. Ikke søren, vente til neste år, hehe

Bare se på den ringen a! Ikke rart det kribler i magen min akkurat nå, for nå er det for real hahah. 

Vi har også fått levert ut det meste av "save the date"-kort, men problemet er vel bare gjestelisten. Jeg er usikker på hvem jeg skal be eller ikke, men de nærmeste er klart. Jeg håper vi får levert resten i løpet av denne uken så vi slipper å tenke på det! 

Jeg gleder meg så sykt til å ta med alle dere på denne reisen. Det er så spennende og morsomt syns jeg, også er det ekstra gøy å se tilbake til det også <3 

Nå får jeg snart besøk av en venninne, så vi blogges senere! 

Liker

Kommentarer

marlenew
marlenew,
ÅÅÅh såå gøy, gleder meg til det er min tur, men har selv akkurat planlagt og arrangert dåp, og bare det var i grunn tidkrevende nok, men veldig gøy da, godt man oftest har litt bedre tid når det kommer til bryllup. Nydelig ring 😃
nouw.com/marlenew