______________________________________

NÅR TO BLIR TIL TRE

DAVINA GABRIELLA

Idag er det nøyaktig en hel uke siden min største lykke noensinne kom til denne verden. En hel uke med ren lykke, lettelse og så utrolig mye kjærlighet. Jeg kan virkelig ikke forklare helt hvordan denne følelsen er, men er det noe jeg er grundig sikker på så må det være at jeg aldri har vært lykkeligere. Lykkelig, dere? Jeg? Lykkelig? Det går faktisk an. Vi skaper lykken rundt oss selv, og det er noe jeg har bevist.

Jeg har aldri brukt så mye av samme ord i ett innlegg før, men herlighet - er det rart at jeg gjør det? Etter 9 mnd med mye smerter og tapperhet, så kan jeg jammen meg klappe meg selv på skuldrene og si "du har klart det - ja, virkelig!". Jeg kan nå være stolt av meg selv. Og, den mestringsfølelsen som jeg har snakket om tidligere? Vel, den har jeg fått kjenne på nå. Faktisk, idag. For idag kan jeg puste lettet ut. 10kg tung sekk er borte, og jeg har aldri vært lettere. Alle beskymringer. Alle de negative tankene og følelsene... De er borte. Hvorfor? Fordi jeg har fått verdens fineste, vakreste, nydeligste og snilleste datteren en kan ønske seg. Jeg kan sitte her og skrive til det uendelige, men det skal dere såklart få slippe å lese.

Når jeg sitter her og ser tilbake nå, så innser jeg at de 9 mnd med så mye smerter, angst og beskymringer - var pokker i meg verdt det. Den smertefulle fødselen? Det var for pokker meg verdt det. Jeg sier det igjen, damekroppen er noe av det mest vidunderlige som fins. Åh, fyfaen - DET var verdt det.

Davina Gabriella Hjoberg <3 12 dager før termin - 1 desember. 2015 kl 05:53, veide 3333g og var 46cm lang.

Med andre ord - liten jente og helt perfekt.


På bildene over her var hun kun én dag gammel

Og, her er lille Davina idag:

Verdens vakreste er hun og vi er stolte foreldre <3

Liker

Kommentarer