______________________________________

ELEVEN MONTHS

DAVINA GABRIELLA

Igår ble lille snuppisen vår 11 mnd og snart har vi en 1-åring i huset! Tredjedagen i barnehagen er overstått og imorgen kan hun være der så lenge hun bare vil. Vi tenker å hente henne rundt 1300-tiden, så det ikke blir for mye for henne den første uken. Neste uke må vi prøve å kjøre fullt ut for om to uker skal Christopher starte igjen og pappapermen er ferdig.

Jeg føler at familielivet på en måte starter på ordentlig når han starter å jobbe igjen, for da skal Davina bli levert og hentet i barnehagen mens vi to skal jobbe når hun er der. Det er liksom "familielivet" som jeg har hatt en vane med fra da jeg bodde hjemme. Men nå er det mitt eget barn. Min lille familie.

Det er rart det der. Aldri hadde jeg trodd at i alder av 21 skulle jeg sitte igjen her med hus, bil, mann og barn. Dette skulle jo ikke skje lille meg før om ihvertfall 10 år. Men se her a gitt! - og jeg vil seriøst ikke bytte det mot noe annet i denne verden.


Å være mammaen din er helt unik og jeg gleder meg til å følge deg videre for hver dag som går.

Herlighet, jeg bir helt sentimental av det her. Jeg sitter faktisk og griner nå fordi jeg er så lykkelig. Jeg kunne aldri ha forestilt å være mor, egentlig. Men her er jeg og jeg har aldri vært stoltere. Jeg er så stolt over å være mamma. Å være mammaen til Davina.

Davina har uten tvil forandret meg som person og jeg liker den personen jeg er blitt. Samtidig så kan det komme dager hvor jeg er usikker og skikkelig forvirra over meg selv for jeg vet ikke helt hvor jeg står. Men er det noen som elsker meg uansett i denne verden så er det hun <3

Jeg må være ærlig med dere. Jeg har jukset bittelitt med 10 mnd-bildene hennes, hehe. Jeg skiftet på jenta to ganger og tok bilder, haha... Men bare se så nydelig hun er da:

Jeg elsker deg

Liker

Kommentarer