______________________________________

DET ER IKKE FARLIG Å AMME I OFFENTLIGHETEN

MITT HJERTE, DAVINA GABRIELLA, HVERDAG

Jeg blir så satt ut, og føler at det er min oppgave (av en eller annen grunn) å ta opp dette temaet gang på gang, haha. Men seriøst? Det er faktisk IKKE farlig å amme i offentligheten, og det er IKKE farlig å se bryster i offentligheten. Av og til så skulle det nesten bare vært greit å gå naken, for er det noe dette samfunnet tydeligvis ikke tåler så er det hud (på den riktige måten, iallefall)!

Altså, en ting er jo å bruke kroppen sin som sexsymbol, men en annen ting er når jeg eller andre mødre bruker brystene til det de er bruk for! Å MATE UNGEN VÅR.

Det er ikke forbudt å amme og hvis den dag kommer at det er forbudt å amme i offentligheten her i Norge - ja, da skal dere gjerne få se meg på første rad med en gigantisk plakat! Ah, blir så pottesur for noe sånt.

Vi lever for godt her i landet og det eneste vi gjør er å klage. Seriøst? Ja, jeg er en av dem. Jeg klager på folk som klager. Det er en evig ond sirkel. Så slenger med bilder her for å vise at JEG BRYR MEG IKKE OG BARNET MITT FÅR MAT AV Å DRIKKE MELK FRA PUPPENE MINEEEE

​Liker du ikke det du ser? LUKK ØYNENE OG GÅ PÅ VEGGEN :) 

Liker

Kommentarer