______________________________________

BABYUTSTYR DEL I

BABYUTSTYR, ANNONSE/REKLAME

Åh, det her har jeg gledet meg kjempe masse til å vise dere! Utstyr del 1 - nemlig, barnevogna! Den er så utrolig fin, og jeg er helt forelsket. Den passer så utrolig fint inn og jeg kan ikke vente med å få ta med henne på trilletur i denne fine vognen! Jeg mener, bare se på den da:

Det som er så utrolig flott med Emmaljunga er at du kan sette sammen din egen vogn! Og, det er akkurat det jeg har gjort. Jeg ville ikke ha orginal-understellet til denne vognen, fordi jeg ser på det mer praktisk å ha svinghjul med tanke på gåturer og spesielt for meg som har hund! Christopher får jo heldigvis være hjemme hos oss de 2 første ukene etter fødselen, men med tanke på ukene etter det og jeg som må gå tur med hunden på morningen så er svinghjul helt greit! 

Pluss at jeg syns orginal-understellet til denne vognen er så tung! Så måten vi har satt sammen vognen på syns jeg ble mer praktisk og ikke minst fin. Dere kan selv fint sette sammen deres egen vogn HER på hjemmesiden deres. Deretter kan dere bestille vognen til deres nærmeste forhandler. Vi kjøpte vår i Strømstad, det er også et tips til dere som tenker på pris. Det er billigere der enn her i Norge :- ) 

Med vognen så følger det med en stelleveske, regntrekk, sportsdel og egen vognpose. Kjempe mye fikk vi med oss! Vognen er av skinn, så det er lett å fjerne flekker og møkk. Jeg var skeptisk i starten om å ha en hvit vogn, men det er jo ingen problem når flekk osv ikke setter seg fast på vognen. Nei, alt i alt så syns jeg dette var et godt kjøp og jeg gleder meg til å trille lille jenta vår i den!

Vi har i fargen White Leatherette og understell Duo S Black AIR.

Også må jeg få lov til å takke til verdens beste svigermor som sponset denne vognen! Tusen takk ?

Tankene mine går til Paris idag ? Vi må huske å ta vare på hverandre og legge hat til side i denne tøffe tiden.

Liker

Kommentarer