______________________________________

37 (36+1) - ÉN MND TIL TERMIN!

SVANGERSKAP

Igår var det akkurat EN HEL MND til termin! Og, da følte jeg med en liten oppdatering igjen før det. Nå har også mye skjedd siden sist oppdatering. Jeg har til og med fått følt selv åssen det er med rier, noe jeg aldri har opplevd tidligere. Jeg har også fått bekreftet at hodet er festet (ihvertfall nå) og jeg har åpning. Så nå nærmer det seg ihvertfall veldig, og jeg både gleder og gruer meg. 

Jeg og Christopher har blitt flinkere til å kommunisere og snakke sammen om våre forventninger til fødselen etter å ha fått møte jordmor for første gang. Vi prøver så godt vi kan å berolige hverandre. For det er jo ingen andre enn han som kan roe meg ned i slike situasjoner, og det føles veldig godt å ha han her hos meg hele tiden. Noe som også er veldig godt å vite er at fremover nå så vil Christopher få jobbe i Halden (den andre jobben hans som vekter), og det roer meg enda mer ned. For da er han bare et tastetrykk unna og kan være her i løpet av 2 min - maks 5! For før så var han så mye i andre byer, som f.eks Fredrikstad osv og da klarte jeg ikke å være så rolig som jeg er nå. Jeg satt gjerne oppe fram til han kom hjem og det var rundt 4-5 tiden på natten. 

Nå begynner heldigvis ting å bli roligere, og det eneste vi kan vente på nå er henne! Jeg gleder meg veldig til å møte ho nå, for jeg har til og med drømt om åssen utseende hennes er. Vi har såklart fått sett det via 3D ultralyd, men det er noe annet å se det irl. Nei, herligheten som jeg gleder meg ?

89, 7% av graviditeten er over

TERMIN: 13 desember. 2015 

UKER PÅ VEI: 37 (36+1) 

IGJEN TIL TERMIN: nå er det 29 dager igjen! Hohooooo

KJØNN: jente ?

NAVN: Davina Gabriella 

TRIMESTER: tredje og siste 

AKTIVITET: JA! Jeg har lært meg litt av bevegelsesmønsteret hennes. Hun hadde en dag der det ikke var så mye aktivitet som hun har vist tidligere, men nå er det fullt kjør inni her. Det er kjempe trangt og ho presser veldig nedover. Nå som hodet er festet så er det ikke så ubehagelig og vondt for meg lenger når ho sparker. Unntatt hvis ho treffer veldig punktlig og på de rette plassene i ribbeina mine, da... Hehe lille krabat ?

HEVELSER/VANN I KROPPEN: Ja, beina mine har hovnet opp og mye deler av overkroppen som fra halsen og ned mot brystene. Og hendene.

VEKT: har gått mellom 78-79kg, vært veldig vinglete mellom der. Så jeg vil si at tilsammens så har jeg gått opp 19kg! 

STREKKMERKER: Syns veldig tydelig nå! De er blitt veldig såre, og jeg må daglig smøre meg med bio-oil. Mer nå enn før faktisk! 

MELK: Ohoi, jada! Det er noen ganger flaut å være ute i offentligheten når jeg ikke har ammeinnlegg på, hehe... Det blir jo gjennombløtt! 

PLAGER: bekkenløsning og andre plager som jeg ellers har hatt under hele svangerskapet. Mye kvalme og dårlig syn har vært et problem ganske mye nå. Men både jordmor og lege har sagt at de ikke finner noe feil, og ho er jo helt frisk så jeg trenger ikke å beskymre meg for det. 

HUMØR: blitt mye mer sliten, og vil helst sove hele dag. Men jeg er faktisk i bedre humør nå mot slutten enn det jeg har vært under hele svangerskapet! Begynner å komme til meg selv igjen, regner jeg med :- )  

TÅLMODIGHET: NÅÅÅÅ er jeg kjempe utålmodig. Ihvertfall nå som ALT er på stell. Unntatt barnerommet da, haha. Men det trengs egentlig ikke i starten, for Davina har en seng som hun kan ligge i enn så lenge. 

CRAVING: Nja, ikke noe mer eller mindre på ting. Kanskje ingefærøl nå? Nå som jeg kan drikke det, hehe

HODET FESTET: YUP! 

BARNEROM: Christopher driver med det akkurat nå, faktisk. Så imorgen er det møbler og mye vask som skal på stell der, men ellers er det ferdig. 

UTSTYR: NÅ er alt komplett! Vi har fått ræva i gir og kjøpt inn alt som ho trenger. 

TANKER OM FØDSELEN: Hm, jeg er vel ikke SÅ redd som jeg var for litt siden etter å ha snakket med jordmor. Men selvfølgelig, så kjenner jeg redselen er der. Men jeg har en partner jeg kan støtte til og han har meg, så sammen klarer vi å roe oss ned. 

FØDEBAG: DET ER FERDIG PAKKET! SÅ DEILIG, HEHE 

(genseren min er full av pels fra Glompa, hehe) 

Kanskje det kommer babybilder i neste oppdatering? Vel, hvem vet ;- ) 

Liker

Kommentarer