Förlåt för dålig uppläggning men jag har har haft mång nationella prov men det kommer snart mer.
Just nu så är jag ute på slingan men nu måste jag gå
Hare gött👋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla är jätte ledsen för dålig uppdate​ring men jag har haft dett rätt jobbigt iskolan så jag var hemma från skolan för jag mår så dåligt om det känner mig helatiden nere jag tycker det fett jobbigt jag kan få anfall ibland och undrar varför han gör så mot mig det är verkligen segt för mig men jag försöker hela tiden men han tar bara sönder mitt självförtroende och igår var en sån dag jag inte fattede vad jag hade gjort för fel.

När vi pratade men en kurator så känndes det som jag fick all skiten. detta nu som hände är en av några få gånger som jag har gett tillbaka men hon verkar bara bry sig om att det vara bara denna gången men det är mång mera gånger . Nu sitter jag här och gråter samtidigt som jag skriver detta och hoppas att ni förstår att det har varit jobbigt för mig men jag har försökt hela tiden. iblad så kan jag se nåt video klipp på mig själv men när jag kolla så börjar jag gråta jag är så glad och positiv där men inombords känner jag inte så jag kan inte fatta hur jag kunde hålla det ihop  men ville bara säga detta och ni som har läst allt detta tack men jag hoppas ni förstår varför det har varit dåligt.

Hare gött👋

Likes

Comments

Hej glömde att blogga innan jag la mig var jätte trött så jag somnade lite fel😂 så jag har lite ont i nacken bara så ni vet det men jag måste kila nu så jag inte kommer för sent.

Hare gött👋

Likes

Comments

Hej alla!

Detta är en lite av ett tidigare bloggpost. Vanligtvis så hade jag bloggat innan jag lagt mig kommer göra detta också men ville bara säga jag har haft en väldigt bra dag så jag känner mig lite extra glad


Hare gött🌺

Tog en bild från förra året

😍​

Likes

Comments

Tjalla hoppas alla har haft en wonderlicious dag.

Idag har jag varit på 60års fest men det är rätt så kul men ska snart lägga mig är trött.

Hare gött👋

Likes

Comments

Välkomnar er till det första blogginlägget. Ja tro det eller ej, följer bara med strömmen. Här sitter man och tror att man kan bli den bästa. Never in my life 😂Uch men jag kommer att skämmas herregud eller kommer jag? Det lär vi se.

Godnatt, hare gött

p.s detta kommer bli en liten allt blog:)


Likes

Comments