I USA

Hej alla fina!
Denna veckan har varit så stressig med massor att göra!jag har haft sjukt mycket läxor och prov , det kommer fortsätta så tills måndag för då har jag 3 PROV!!!! Omg kmr dö !

Det har inte alls hänt mycket denna veckan mer än att det är så sjukt varmt i Pennsylvania vilket alla här är så chockerade över , men jag älskar det så trött på snö!

Puss och kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I USA

Hej!
Denna helgen har gått så jäkla fort! Det började med att jag avslutade min fredag med ett matte prov och sedan vad det dax för basketboll matchen! Det var deras senior night men tyvärr förlorade vi, temat var Hawaii så det var super kul.
Sedan på lördagen umgicks jag med en av mina bra vänner Haley, vi red hennes häst och badade i bubbel pool super mysigt!

Söndagen var det dax för super bowl !! Så kul och jag hejade på New England Patriots, de vann så det var super kul!
❤💙❤💙

Likes

Comments

I USA

Hej !
Nu är det redan februari och jag har en sådan klump i magen för 6 månader har gått för fort , min kropp hänger inte med alls!
Skojar inte ens , jag har grov ångest för att lämna, vill verkligen inte!

Så till alla framtida utbytesstudenter TA VARA PÅ VARJE MINUT, VARJE SEKUND!

Likes

Comments

I USA

Hej här kan ni se mitt underbara 2016.

Tänkte börja med att skriva månad för månad.

Januari: Inte mycket hände på utbytes fronten mer än lite vaccin och ett färdigt datum till STS-mötet. Jag hade en helt vanlig vardag på ekonomilinjen nere i lilla Skåne. Jag gick och tänkte väldigt mycket om det verkligen var värt att åka osv, mycket tvivel och tänkande men i slutändan var jag ändå så jäkla lycklig att jag åkte. Startade det nya året med en massa fina vänner.

Februari: Jag och min pojkvän (EX), firade två års denna månaden. Just då tänkte vi inte så mycket på USA eftersom det var så långt kvar. Det var även en härlig vinter med snö osv.

Det var exakt den 22 februari som jag fick min PLACERING, jag var så nyfiken och överlycklig att jag fått det så pass tidigt.

Mars: Denna månaden flöt skolan på som vanligt och jag hade mycket kontakt med min VF och lärde känna dem super bra eller ivf så bra man kunde via SKYPE och Facetime. MItt ex fyllde 18 så mycket fest samt min finaste MAMMA fyllde också år. Så ja hade en del födelsedags fester den månaden.

April: April var den tråkigaste månaden någonsin har absolut inget och skriva om denna månaden.

Maj: Äntligen började det bli varmare och soligare ute, det var också dags för avresemötet i Stockholm. Jag och mamma åkte bil upp och sov över på ett mysigt hotell. Själva mötet var ju helt okej på tanke på att 45% blev magsjuka efter lunchen, ja usch det var inget roligt.

Juni: Min favvo månad. Jag fyllde 17, det blev sommarlov, och den bästa högtiden Midsommar. Jag Wilma och Sebastian hade super kul, Det blev en massa jobb fastän jag jobbat sedan mars så var det jobb varje dag. Jag älskade mitt jobb som cafe biträde, super mysigt. Min farmor och farfar från Tyskland kom också och stannade i två månader.Fixade också visum hos bästa Ida i Stockholm. Jag och mitt ex gick även på ett bröllop det var så fint och väldigt speciellt att få vara så fin.

Juli: Asså värsta sommar månaden jag jobbade seriöst varje dag typ och umgicks med mina vänner när det fanns tid. Tandläkarbesök och en massa sprutor stod på schemat. Det var runt denna tiden jag började få kontakt med min cheerleading coach och beställde massa saker samt fick en speciell vän från cheerleadingen som kontaktade mig redan då, bästa Abby. Juli månad räknade jag bara ner för att komma till Pennsylvania, men jag tyckte att tiden typ stod stilla.

Augusti: Det var dax den 10 Augusti bar jag av på mitt livsresa. Resan jag väntat och sett fram emot i 3 hela år. I början på augusti började jag packa lite samt.hade min avskedsfest den 6 aug, (ni kan se mer om denna dag i ett gammalt inlägg). Sedan kom dagen jag var så nervös. Men eftersom jag sett fram emot detta så länge så grät jag inte ens när jag sa hejdå till min Mamma och min bästa vän Wilma på flygplatsen, jag var liksom så taggad på att åka.

efter campet i New York så begav jag och Ida oss till Pennsylvania och på flygplatsen möttes vi av våra värdfamiljer. Jag började även träna cheerleading en sport som jag nu mera är beroende av och hade aldrig kunnat tänka mig att sluta med denna sport. Ska definitivt försöka komma in i en förening i Skåne.

September: Jag hade min första dag på HS och jag tyckte det var så annorlunda, jag visste inte hur jag skulle hantera allt. Så jag hade jätte mycket hemlängtan här, men jag kämpade mig igenom det. Mycket mer hände inte , jag hade ju såklart en massa football games eftersom jag var cheerleader och det var så kul kommer aldrig glömma det. Träffade även mina bästa vänner denna månaden min älskade Marley,Kari och Elise. <33

Oktober: Höst- en av min favorit. Det tändes mycket ljus , och det blev på tok för mycket av starbucks Pumpkin spice latte. Starbucks är något jag blivit beroende av och jag kommer sakna det så mycket. Skolan gick mycket bättre och jag kände mig så mycket starkare och självsäkrare.

November: Det fanns bara en intressant sak med denna månaden och det var ju självklart THANKSGIVING: Maten och sällskapet var helt underbart. Ni kan se bilder både här och i mitt tidigare inlägg.

December: Jag trodde detta skulle vara min jobbigaste tid, men jag tyckte detta var den bästa eftersom jag hade så fullt upp med all jul stress osv. Jag hade en super JUL, fick så fina julklappar så som en hoodie,parfym,presentkort,victoria secret saker och ja en massa annat. Mycket roligare att öppna paket på morgonen tyckte jag, och ingen kalle anka vilket var skönt att slippa för det har jag sett i 17 år haha. Firade in 2017 med mina bästa vänner här genom att titta på TV och se "the ball drop" i New York.

Sen kom den 10 januari och jag insåg att shit halva min tid har redan gått, usch tiden går för fort och jag vill inte hem.

Puss och Kram

xoxo

Likes

Comments

I USA

Hej sitter nu i min socialmedia klass. Saklart finns det inga svenska bokstaver, men kannde att det var tid och uppdatera. Jag ser fream emot jul sa mycket, ska bli sa kul att fira det har i USA istallet for hemma.

Jag har fatt sa underbara vanner har, men visst saknar jag er hemma.

Men om jag ska vara helt arligt sa springer julen ivag och hela min tid har, jag har i Januari bara halva tiden kvar, fem mandader , jag vill inte hem alls. Men ibland ar det sa.

December har utan tvekan varit min basta manad utan hemlangtan.

Lovar att det kommer mer och langre blogginlagg, ha en super fin JUL!

PUSS O KRAM


Likes

Comments

Hej alla fina bloggläsare!

Jag har under senaste tiden tänkt så mycket på min bästa vän hemma i Sverige och om hur mycket jag saknar henne och hur mycket tid man missar med sina vänner under tiden man är här. Jag har lovat mig själv att vara ärlig på denna bloggen och just nu så saknar jag min vän så mycket, Wilma är min andra halva hemma i Sverige och vi såg varandra inprincip varje dag, så det blev en sådan jobbig omställning för oss båda.

Fast än min Wilma är hemma i Skåne så supportar hon mig så mycket älskar henne så och hon är så viktig för mig.

(Jag har det super och inge hemlängtan i USA utan saknar bara min bästa vän)

 <3 

Likes

Comments

I USA

Hej nu hör ni äntligen från mig! Jag ska verkligen försöka bättra mig haha!

Förra torsdagen var det thanksgiving och massa black friday! Vi började med en stor måltid tillsammans med min värdmammas familj, spelade spel och gick runt bordet och sa vad vi var tacksamma för! Det var super god mat, älskar thanksgiving mat, önskar att vi hade det i Sverige.

Black friday var en upplevelse, vi åkte på torsdag natt och kom hem efter all shopping 11.30 sov ett par timmar sedan 04.45 var det dags för black friday, åh älskade det!


Förra söndagen var det cheer banquet, det är en middag där hela laget äter tillsammans och ledarna delar ut awards, jag fick ett pris för finaste bilden, haha ja det var ett pris för att alla blir tydligen inte bra på bild! Utöver det fick vi seniors julgranskulor och en filt med vårt namn och cheerleading år.

Nu kommer det lite bilder från november

Nu har vi haft lov och imorgon är det dags för skola!

Likes

Comments

I USA

Hello!
Ja jag har varit super dålig på att blogga men det har varit både positivt och negativt denna månaden!

Vi ska ju börja med det positiva. Jag har skaffat extremt mycket nya vänner och lärt mig så mycket!
Jag trodde inte att jag skulle träffa sånt underbart folk som jag gjort på två månader, träffat en tjej som verkligen är min soulmate.

Cheerleadingen går sjukt bra, vi har haft rosa rosett och poms denna månaden för att uppmärksamma bröstcancer vilket är så oroligt fint. Nu i fredags hade vi också senior night för cheerleaders och football killarna, super kul.

Vårt team är så sjukt bra detta året och jag vill inte att det ska ta slut.

Vi har också haft homecoming och fler bilder kommer snart!

Men nu kommer vi till det negativa eller mindre bra, folk här är väldigt inne i valet och det börjar helt ärligt irritera mig nu, det är det ända som man ser på tv, eller så ser man skyltarna utanför deras hus med antingen Trump/Hillary, vill bara att valet ska komma!

Konservativa , det är vad folk här är. De ser väldigt annorlunda på sex,giftemål och på gaypar eller abort, det är i dom här ämnena jag oftast diskuterar tills jag kokar av ilska.
När man bor i Sverige där allt detta accepteras och stöttas är det så svårt att komma till ett land där de ser så olikt på det, det är verkligen en kultur chock !

Men annars älskar jag det här , jag vill inte åka hem alls!
💗🇺🇸🎀

Likes

Comments

I USA

Hej haha yes jag lever!!

Det har hänt mycket på senaste tiden så nu är det ett tag sedan jag uppdaterade!

Skolan här rullar på och nu har man kommit in i en rutin dvs skola , läxor vänner och cheerleading varje fredag💗

Inte nog med att jag trivs super bra här, jag blev även frågad till homecoming för en vecka sedan!
Det var så gulligt, längtar verkligen och såklart kommer det bilder på det!

Så nu ska jag sova fast än jag fått världens dunder förkylning, ha det toppen!

💋

Likes

Comments

Nu har jag varit här i en månad. Det har varit super bra hitintills, men även mycket känslor. 

Jag antar att känslorna har strömmat dels för att High School var en sådan stor kulturchock för mig samt att jag tyckte de första dagarna var super jobbiga. Det som var jobbigt var att jag inte kände en trygghet vilket man inte gör förens kanske en månad i skolan eller något. Jag hade super svårt med min matte och alla läxor man får här tär på mig dagligen, jag har en tendens att alltid stressa upp mig mer än vanligt. Jag har även haft det svårt att skaffa vänner i mina klasser. Alla här känner redan varandra och är i olika gäng,där av känner jag mig så otroligt ensam, denna ensama känslan förstår bara utbytesstuenter. De vill inte släppa in en i deras gäng, vet inte hur länge det kommer dröja men jag vet att jag klarar det.

Jag tror att jag känner såhär eftersom allting här är nytt!

Jag hoppas att nästa skolvecka blir bättre.

Likes

Comments