Nu är min nya blogg klar, såå nu tackar jag för min tid på nattstad :D  Min nya adress är alltså vanessagustavsson.se - skönt att ha egen domän, lättare att skriva in ;)

Nu kör vi tillsammans underbara bloggläsare! heart

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Har fixat ny header igår därför jag inte bloggade (tog lång tid och sen var jag tvungen att plugga)! Men allt kommer komma upp på en ny blogg portal, ligger 1a här i dalarna på nattstad och är super nöjd över det men känner att jag vill gå vidare nu :D

Den nya bloggen är inte riktigt klar än, alla inlägg är flyttade härifrån men eftersom jag kommer få egen domän är det den som tar en liten stund :) Länkar den när den är klar, hoppas verkligen ni kommer fortsätta läsa där - det kommer bli awsome :D  stay tuned!

Likes

Comments
Beställde dessa skönheter från nelly, såå nöjd :D Dock såg jag när jag redan beställt att JC skorna fanns på members jätte billigt, fast dom var såklart ändå slutsålda.. Men andra gången jag köper skor för ordinare pris som sen finns på rea, såå surt! 

Likes

Comments


Älskar klänningen till höger, så fin i ryggen! Ni hittar den på nelly.com ;)

Likes

CommentsJag och Robin gick ut och käkade på kina igår innan bion :D Idag har vi inte gjort så mycket, sover här inatt också så snart ska vi mysa med lite gott - men passar på att blogga medans älsklingen sitter och pluggar ;)

Likes

Comments
Haha min överdel på bikinin gick sönder i dragkjedjan fram, så den hoppade av hela tiden! Beställde en ny nyss ;) Iaf vart det dock kallt efter ett tag så vi gick in, haha! Ska hoppa in i duschen nu sen fixa mig och åka in till stan, sen ikväll vid 20.00 ska jag gå på bio med Robin - blir hangover 3 :D

Likes

Comments


Mosa 1 banan- Vispa i 1 ägg + en klick kvarg (Kesella – fullt med protein) - Stek i lite smör - KLART

Sitter just nu på trappen med emma och käkar frukost :DUnderbart väder ute så nu ska vi springa ner till stranden och sola där så vi slipper bli uppätna av alla myror på min gård! haha ;) På återsende amigos

Likes

Comments
Fick med mig det här hem, även en kjol och tre par linnen men orkade inte ta kort på det nu så lägger upp det sen:D Visste först inte om jag skulle köpa conversen men har nästan bara högklackat så dom fick följa med till slut - skönaste skorna jag köpt på ett bra tag kan jag säga haha ;)

- ni ska se mina fötter just nu, saaatan vilka vattenblåsor.. Valde verkligen helt fel skor att shoppa i haha!

Likes

Comments