Gott nytt år allihopa! Min nyår firades med vänner och familj hemma hos min morbror. Vi åt massa gott inklusive sushi, massa dans och karaoke. Glömde helt bort att ta bilder för jag var för upptagen med att umgås med familjen då jag åker om några dagar.

Idag åt vi på Johnny rockets igen som är mitt favorit ställe att äta frukost på här i Chile. Det är en väldigt speciell resturang då de börjar dansa när en speciell "rock n roll" låt kommer. Hur mysigt ställe som helst. Sedan köpte jag några presenter i stan och köpte frozen youghurt😍

Besitos ♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Innan jag åker hem ska jag fylla i mina nuvarande tatueringar men ska även göra en ny! Ha ett bra tag velat ha en "sternum tattoo" fast en simpel så det blir nog det jag väljer.
Har hittat massa Inspiration, har bestämt att jag vill ha en måne och en krona med olika geometriska mönster. Blir någon gång i januari så jag är sjukt taggad! 🌞

Besitos ♡. 

Likes

Comments

Nu har det gått en hel del dagar sedan jag skrev men såå mycket har väll egentligen inte hänt. De mesta var att vi firade jul med familj.
Innan julfirandet så åkte vi till ett ställe som heter oasis som är ett ställe med stora pooler, massa rutschkanor och platser där man kam grilla. Vi hade det jätte mysigt den dagen då mina systrar var med denna gången. Även om dom är 7 och 9 år yngre kan vi ändå umgås väldigt bra. Antingen är jag väldigt omogen eller så är den mogna för sin ålder.

2 dagar efter åkte jag och min moster och hennes man till "vio vio" som är en sjukt bra marknad som jag dör för haha. Jag älskar verkligen och gå runt och kolla på massa onödiga saker. Det är inte riktigt som marknaderna i Sverige, de säljer väldigt mycket mat och uppträdet väldigt mycket också. Vi såg mycket bachata där. Där gick vi runt i nästan 5 timmar, åt och fick massage.

Något som jag reagerar väldigt starkt på, särskilt i chile, är att de har väldigt lite respekt gentemot djur. I marknaden var det flera stånd som gav bort valpar som de själva sa skulle sö om de inte fick någon ägare. Valparna var knappt 8 veckor och var utan mamma i en kall kartong. En kvinna tog tag i mig och gav mig en liten valp, ni som känner mig kan tänka sig hur jag började grina när jag såg hur sjuk denna valpen var. Mitt hjärta gjorde så ont för jag kunde inte göra nått. Jag kunde inte ta med den hem för min mormor bor själv med 5 djur som också är räddade. Och jag kunde inte ta med valpen till Sverige. Sur tog hon valpen ifrån mig och hårdhänt, nästan kastade tillbaka honom i kartongen. Något jag vill göra längre fram i livet är att hjälpa djur, jag hoppas att jag kommer att lyckas.

Vi gick hem direkt efter händelsen då jag inte alls är van att djur blir behandlade så. Vi estämde oss istället att åka till vänner och kusiner och spendera resten av kvällen där , så jag passade på att bada och prata sönder mig med min älskade familj.

Igår åkte vi till fantasilandia som är den chilenska Liseberg. Själv är jag inte då stort fan av det då det är 10 gånger läskigare i Sverige. Gillade mer vägen hem då bergen såg helt fantastiska ut 😂😍

Julen för mig var helt fantastiskt! Jag älskar att umgås med min familj och bara ha det hur mysigt som helst. I julklappspresent till mamma och pappa köpte jag 3 dagar på hotellet qamaqi som är ett jätte fint hotell uppe i bergen i Cajon del maipo, blev så lycklig när jag såg hur glada det blev. De har inte kunnat gå ut på 3 år sedan då mamma inte har mått så bra. Så det var så fint att se att det är så relaxade medan jag passar monstrerna i puente.

Nu har jag skrivit alldeles för mycket haha klockan är 3:00 på natten så jag ska sova och lovar att bli bättre på att skriva framöver!

Besitos ♡

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag åkte vi upp till bergen och badade i floden el Clarillo, den heter en Clarillo eftersom vattnet är så klart och rent att det går att dricka. Vi gjorde en egen "pool" genom att hämta massa stenar dör att stoppa vattnet så vi fick både pool och vatten massage ♡
Jag föredrar alltid att åka upp till bergen för att bada då det är myyycket varmare där än i havet haha.

Nu sitter jag och pluggar kemi och ska snart ha ett prov, det är det som är jobbigt med tidsskillnaderna. När klockan är 8 på kvällen i chile är den 12 på natten i Sverige. Så när ett prov börjar kl 8 så måste jag gå upp kl 4 på morgonen. Inte så mycket semester egentligen.. men kan verkligen inge klaga, är så lycklig här!

Besitos ♡

Likes

Comments

Hur är det ens möjligt att älska en serie såhär mycket? Skam är en av de bästa serierna jag har sett på länge, klockan är 4 på morgonen här och jag kan inte sluta titta haha. Säsong 2 är den bästa hittills, kärleken mellan de två karaktärerna är så fin men stressig på samma gång. Det skriker ungdomsdrama om serien men det är det som gör den så bra!
Ni som inte har sett den än? Seeee den. Norska är verkligen det skönaste språket i världen, ska lära mig det helt klart😏

Besitos ♡

Likes

Comments

Efter lite mer än en månad har min älskade familj kommit till chile! Herregud vad saknaden var stor. De kom kl 11 på morgonen alltså kl 15 i Sverige så de har världens jetlag så innan vi åker någonstans ska de få äta och vila. Har inte skrivit någonting på några dagar då jag pluggar fortfarande, plugg när jag är här är inte det bästa men få bara fortsätta💪🏿 nu framöver kommer det komma inlägg varje dag så det blir mycket mer bad , shopping och maaat.

Besitos ♡

Likes

Comments

Julshopping är nog det bästa jag vet! Att köpa något till en nära vän eller familj och längta efter deras reaktion är nästan bättre än att få något själv.
Jag har blivit jultomte dessa senaste dagarna haha. Från nordstan i Göteborg till alla olika malls som finns i chile är helt sjukt. Costanera, mall Florida center , parque araco och många fler! Det går inte att inte köpa något. Nu längtar jag nästan hem för att kunna fira jul med mina nära i Sverige. Får bli en sen jul istället.

Något jag har lagt mina ögon på är adidas nmd's i rosa , gud va jag vill ha dom... såg dom igår när jag var i stan med min morbror. I need them.

Fick reda på att vi ska till PARQUE SAFARI nästa vecka som jag är sjukt taggad över och förhoppnings kommer jag få se lejonungarna😩 ska försöka ta hur mycket bilder som helst den dagen.

Besitos ♡

Likes

Comments

Du visade mig att man måste vara sin egna hjälte, att alla saker i världen går att uppfylla om man verkligen vill. Att ingenting är omöjligt utan att man måste vilja ha det så mycket att det är värt blod svett och tårar.
Du fick mig att inse att det visst finns kärlek, att det finns någon som tar sin tid och lyssnar även på ens bekymmer.
Du visade mig att du verkligen känner mig som ingen annan.
Du vet när jag mår dåligt och på något magiskt sätt får mig att skratta när jag inte ser någon mening med att le.
Du höll mig när det enda jag ville var att komma bort. Du var där, du gick aldrig. Och än idag kan jag inte förklara hur mycket jag tackar dig för det.
Utan dig skulle jag inte vara så stark som jag är idag och även om du inte själv vill tro det så är det sant.


Men det bästa av allt är att med dig kan jag vara Vanessa. Vanessa som gråter när Disney filmen inte ens ha börjat , Vanessa som kan kolla 24/7 på skräck och tvinga dig kolla med, Vanessa som skrattar av panik när du vill skrämmas. Vanessa som har en hel säck med känslor som ligger huller om buller- men du, du sätter dig och tar din tid  för att förstå allt. Det är det du gör , du är du.

"A perfekt relationship is just two imperfect people who refuse to give up on each other"

Grattis på födelsedagen min andra halva , jag älskar dig och önskar att jag kunde fira din dag med dig med tårta , skräckfilm och massa mys för sånna är vi. Snart är jag hemma och då ska jag äta upp dig med pussar.

Besitos

Likes

Comments