Tiden flyger iväg

Nu var det över en vecka sen som jag skrev ett blogginlägg senast. Tiden flyger verkligen iväg nu när min LIA-period är igång. Jag trivs jättebra och det är både roligt och lärorikt.

Vad har vi haft för oss dom senaste dagarna? Om jag ska vara het ärlig så kommer jag inte riktigt ihåg! Det är lite läskigt när man tänker på hur många dagar man inte kommer ihåg och vad är det som gör att vi kommer ihåg vissa dagar mer än andra? Det är nog lite därför jag bloggar så att jag ska komma ihåg vad vi har gjort, som en dagbok! Haha det är säkert varför många bloggar överhuvudtaget. Naomi älskar att kolla tillbaka på våra gamla inlägg. Jag tror att hon kommer uppskatta de ännu mer när hon blir äldre.

Kommer ni ihåg vad ni gjorde för en vecka sen? Eller är det bara jag som är så glömsk?

Naomi väntade hela helgen på att det skulle bli söndag så att hon kunde få åka iväg på hennes kompis Elsies barnkalas. Alla barnen anlände samtidigt till kalaset och det var så roligt att se hur förväntansfulla och glada dom var. Nu längtar Naomi ännu tills att hon ska få ha sitt allra första barnkalas. Hon frågar nästan varje dag hur långt det är kvar tills hon fyller år. haha. tyvärr fyller hon år i december, så det är ett tag kvar.


Här pysslade vi och blåste bubblor på balkongen direkt efter kalaset.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229