Lekar till barnkalas

Igår vad dagen här, den stora dagen som Naomi hade väntat på i säkert ett halvår. Den 1 december fick hon ha sitt allra första barnkalas. Hon har nog aldrig hjälpa till så mycket som när vi gjorde iordning inför kalaset, hon duka, placerade barnens målarböcker och när vi gjorde barnens "klubbor". Klubborna gjorde vi med hjälp utav en hushållsrulle som vi klädde med vitt papper och fyllde med godis, sen satte vi fast en ballong som vi satte cellofan över. Vi ville göra något annorlunda och barnen verkade uppskatta den väldigt mycket. Vill ni göra en själva så fick jag iden här.

Jag tyckte att det var så svårt hur många man skulle bjuda, men eftersom hon fortfarande går i förskolan så tänkte jag att vi bjuder dem barnen som hon faktiskt leker mest med. Då blev det två barn i hennes grupp och ett barn i den andra gruppen och en kompis utanför förskolan. Jag tyckte faktiskt att 5 barn totalt blev väldigt lagom på hennes första kalas. Inbjudningarna till kalaset lämnade vi hemma hos varje barn.

Kalaset blev sååå lyckat! Jösses vad nöjd Naomi var och barnen lekte så fint tillsammans, det värmde verkligen i hjärtat. Några utav lekarna som vi gjorde under dagen., var snurraflaskan (Perfekt när hon skulle öppna presenterna). dansstopp och limbo.
Vilka leker brukar ni ha på era barns kalas, vore roligt att få inspiration till nästa år. så dela gärna med er .

Gillar

Kommentarer

Linneastridh
Linneastridh,
Men lägg av vilken magisk dag 😍✨ förstår Naomi va nöjd 🥰nouw.com/linneastridh
vanessabrown
vanessabrown,
Söt du är!🥰 Ja verkligen! 😍💫nouw.com/vanessabrown
bella_adele
bella_adele,
Så fint! ⭐️nouw.com/bella_adele
vanessabrown
vanessabrown,
Tack snälla ☺️💕nouw.com/vanessabrown
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229