Julfilmer

Nu är det inte långt kvar till julafton. Min julkänsla känns väl sådär just nu, speciellt när det är plusgrader och spöregnar ute. Vad kan man då göra för att få den där julkänslan som man ständigt suktar efter? Förutom en massa julpynt och julbak så är det väldigt mysigt att titta på en bra julfilm. Därför tänkte jag dela med mig utav några bra julfilmer som finns på Netflix.

1. Home for christmas (En serie)
Felix Sandman spelar en utav rollerna. Jag fick detta tipset av en vän igår och jag fastnade för serien direkt. Serien handlar om att en tjej i 30års åldern, där dem flesta i hennes närhet har partners och barn. Hela tiden får hon frågan när det är dags för henne att skaffa pojkvän. För att slippa deras tjat så slänger hon ur sig att hon har skaffat en pojkvän, vilket inte var sant. Nu har hon till julafton på sig att skaffa en pojkvän.

2. Let it snow
En film som bjöd både på skratt och tårar. Du får följa med ett gäng med ungdomar som befinner sig i olika situationer. På ett eller annat sätt kopplas dem ihop. Påminner lite om Love Actually. Supermysig

3. Klaus
Handlar om en bortskämt kille som får ett straff att dela ut 10.000 brev i en stad där allt är ett enda elände.. Glädje, skratt och vänskap existerar inte. Undertiden möter han Klaus, en man som bor i ett hus i skogen fullt med handgjorda leksaker. Kanske kunde dem tillsammans skapa harmoni i den övergivna staden.

Har ni några tips på bra julfilmer så får ni gärna dela med er.

Bilder från Netflix

Gillar

Kommentarer

louisemellqvist
louisemellqvist,
angel of christmas, the Holidan calender, a wish for christmas
nouw.com/louisemellqvist
vanessabrown
vanessabrown,
Åh tack ska du ha!! <3
nouw.com/vanessabrown