Födelsedagsfest

Bloggen har inte kommit i första hand denna helgen. I Fredags så började jag äntligen min semester, min första riktiga betalda semester. Så jag tänkte att jag skulle förbereda tårtan som jag skulle ha på lördag till min födelsedagsfest.
Men först så skulle jag skruva fast dom 4 sista skruvarna på ugnen. Dom 3 första skruvarna gick lätt som en plätt, men när jag skulle skruva fast den sista skruven, så tappade jag den i de lilla hålet på luckan. Så jag kunde inte stänga luckan och skruven var så lång så jag visste inte hur jag skulle få upp skruvjäveln. Jag har nog aldrig varit så arg i hela mitt liv. Svetten rann och jag var helt utmattad, så efter 1,5 timma så fick jag tillslut upp skruven med en sax. Så det fanns mycket kärlek i min tårta. (eller svett?)

Jag hade i alla fall en riktigt bra födelsedagsfest på lördagen. Jag bjöd på en mango/räkgryta och en jordgubbsmoussetårta från Jennys matblogg, klicka HÄR för att komma till receptet. Jag återkommer med recept på räkgrytan. Tack alla ni som gjorde kvällen så lyckad. ❤


Gillar

Kommentarer