Marknadslördag i Älekulla! Det är väl inte så jättemycket att hurra för men lite kul att det händer något i alla fall. Mamma köpte hönor och jag fick vackert agera bär-hjälp. Lite mandlar fick jag med mig hem också!

Just nu sitter jag hos mormor och morfar och väntar på att få lunch här. Senare ska jag träffa girls och dricka vodka, yas.

Hoppas alla har en bra lördag!

Likes

Comments

Höga jeans och en tshirt är vardagsuniformen nu för tiden. Jag måste verkligen köpa fler tshirtar i bra kvalité, någon som har tips?

Glad torsdag allihopa. Jag har precis kommit hem från jobbet och väntar kust nu på mat. Jag fortsätter kämpa med att hitta en lägenhet, det finns ju massor med samtidigt tusen andra som också är intresserade.. Jag hoppas på att det ska lösa sig helt enkelt, jag är SÅ trött på att köra till Borås just nu.

Annars då? Ingenting. Det är som att livet swishar förbi men ändå står stilla, ni vet? Ni kanske inte vet med det är svårt att förklara. Det är som att hjärnan är på paus för att jag väntar på så mycket men ändå rullar allting på med jobb och så vidare. Jag hoppas det blir lite förändring nu när jag börjar jobbet på riktigt och jag hoppas att alla håller tummarna för mitt lägenhetssökande.

Likes

Comments

Hej vår och snart hejdå utbildning på jobbet. Det ska bli så skönt att slippa komma hem vid sex varje dag, på fredag slutar jag innan tre!

Jag har verkligen haft tråkiga dagar det senaste så det är kul att man får lite sol i alla fall. Jag har precis bakat en kladdkaka med så ska låta den göra dagen lite roligare. Hoppas alla har en fin onsdag.

Låt oss låtsas att detta kom upp igår, mitt internet har inte riktigt fungerat innan nu.

Likes

Comments

Snart är det nog dags för mig att boka tatueringstid, jag fick ju en i studentpresent som jag inte fixat än. Är sugen på något litet som på bilden.

Hej söndag. Idag har jag gjort sånt man gör på söndagar, städat, varit på gekås, fikat. Jag försöker även jobba på tyskan, det tar sig. Schönen abend noch!

Likes

Comments

God morgon, hoppas alla haft en bra vecka! (Mvh världens mest uppdaterade blogg.) Jag har jobbat på med att ta samtal och nästa vecka är traineen över, ska bli skönt eftersom det blir lite bättre arbetstider då.

Igår åkte jag hem till Sandra direkt efter jobbet och drack vin, himla mysigt och gott. Jag sov över men blev tvungen att åka tidigt och är alltså redan hemma. Just nu ligger jag i sängen och har planerat att sova bort lite mer av min bakiströtthet. Under dagen ska jag fixa lite grejer, men mest bara ta det lugnt. Glad lördag!

Likes

Comments

Som rubriken antyder: jag drömmer vidare om inredning. Hur fint är inte detta köket? Och jag vill så jävla gärna ha en matta som den i den andra bilden. Förhoppningsvis kan jag få utlopp för mina inredningsbegär snart.

Söndag och tråkdag. Jag längtar tills jag och Josef bor ihop, får en känsla av att söndagar kommer vara de bästa dagarna då. Jag har inte direkt söndagsångest, jag tycker mest bara att söndagar är tråkiga här ute i Älekulla.

Jag tror jag ska sätta på 2 steg från Håkan och mysa framför den ett tag. Hoppas alla haft en bra helg.

Likes

Comments

Längtar ju ihjäl mig efter sommar just nu. Jag satt och kollade igenom mina bilder och hittade dessa från i somras. Metallicakonsert i gbg, Kroatien och en kall cider på Göranssons balkong. Så himla härligt.

Likes

Comments

Såhär glad är jag. Min otroligt användbara topp kommer från zara för den som undrar.

Har precis kommit hem från jobbet med en otrolig fredagskänsla, till och med glasögonen är på viloläge. Jag sitter just nu och väntar på mat, det blir grillat! Ikväll ska jag ta det lugnt, sitta framför tv:n typ. Hoppas dock att det händer något kul imorgon. Jag hoppas även att alla har en bra fredag!

Likes

Comments

Hej, hoppas alla haft en trevlig torsdag. Det har jag faktiskt haft än så länge! Idag har vi börjat med trainee på jobbet och har alltså tagit riktiga bokningar. Herre Jesus vad jag var nervös, men nu känns det kul.

När vi var på gekås här om dagen köpte jag färger mm för att måla. Jag tycker det är så kul och avslappnande och jag har velat köpa detta ett bra tag. Vi får väl se om resultatet är värt att visa dock..

Likes

Comments

Fick plötligt skobegär igår när jag såg dessa på Pinterest, så fina och mina andra vita sneakers är helt förstörda. Jag har ca 0 kr just nu dock..

Jag sitter just nu på jobbet och har lunch. Försökte äta men jag mår illa av någon anledning, jättetråkigt. Jag ska försöka ta mig igenom dagen så jag kan åka hem och ta det lugnt.Likes

Comments