Älskade pojkvännen tog ut mig på dejt idag efter typ 100 år, vi skulle äta på kinamuren egentligen men Roy hade inte bokat bord och det var asfullt så vi tog oss till Burgers and Beer på St:Eriksplan istället, så värt. Gjorde inte så mycket mer efter det, åt en Mcflurry på donken och Roy åt en äppelpaj. Efter det tog vi oss hem och nu ska jag titta på lite Arrow med Fille.

Likes

Comments

Jag har inte hunnit skriva så mycket än då jag har väldigt mycket i skolan för om exakt en vecka åker jag till Indien 😮😁 alltså förstår ni min lycka, åka iväg från denna hemska snö och åka till värmen o bara njuta?? Dock så är ju snön mysig oså men ändå! Vi ska vara borta i 10 dagar och vi åker med skolan! Vi ska få gå i college och bo med familjer där borta. Så coolt men så nervös!! Har precis fixat klart allt med visumet osv och nu är det snart dags att börja packa. Kommer nog börja packa en dag innan jag åker 😉 Det kommer nog gå bra ändå, längtar!!

Likes

Comments

Första inlägget, alltid lika svårt.

Vanesa Pinones är mitt namn och jag är 17 år gammal. Går andra året i Tullinge Gymnasium på vård och omsorgs programmet, jobbar på Mcdonalds. Har fyra syskon, en lillasyster, tre småbröder och en pojkvän, min fritid består mest av dessa personer då jag inte gör så mycket annat efter skolan förutom att jobba. I denna blogg kommer ni att få läsa om allt, jobbet, familjen, skolan, mitt vardagliga liv helt enkelt. Ser fram emot att få sätta igång med bloggen på riktigt nu

Likes

Comments