Anledningen till att jag inte uppdaterat på två dagar I think. Är för att jag inte har något att skriva om. Mina dagar i skolan är så sjukt tråkiga och det händer typ ingenting alls. Iallafall, idag har jag vart hos optikern för jag behövde kolla min syn innan moppekursen. Och jag har tydligen bättre syn än för tre år sen, den du.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kapten röd var sjukt grym. Han fick hela Slottskogsvallen att röra sig. Detta var en sjuk upplevelse, att vara 1 utav 20 000 där inne. vi stod i princip längst bak och det var ändå sjukt mäktigt. När jag skulle gå hörde jag honom ända bort till marklands gatan. Fattar ni? Ända bort till Marklandsgatan. Iallafall det var en sjuk upplevelse och en sjukt rolig kväll, har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde igår. Dessutom började han spela 10 och vi hade vart där sen 18 :/ Lite segt men det var inte så farligt.

Likes

Comments

Igårkväll ringde Emilia mig och sa att vi kunde gå på Kapten röd. Vi hade pratat om detta tidigare och hon kunde inte. Men igår kväll sa hon att vi kunde så med massa om och men så har jag nu två biljetter till kaptenröd i min mejl och jag är så sjukt taggad!!! Jag är inte så jätte stort fan av honom men några favorit låtar har jag iallafall.

Likes

Comments

Imorse åt jag frukost på donken.. Men det var la helt okej haha kanske inte så jätte nyttigt. Efter det så hade vi idrott och jag, Moa, Tilia, Elsa och Elvira gick en promenad i skogen. Och så kommer man ut i Bifrost. Så går man igen det hör lilla området med hus så står de en bil där ingen av oss tänkte på det liksom. Men desto närmare vi kom så hör vi moa säga " DET ÄR JU LAKIDORIS " så vi går förbi där och såklart kollar man ju på henne o ler liksom. Men så respektfulla som vi är så gick vi bara förbi, man såg på henne att hon inte ville ha massa som stod o banka på rutorna eftersom hon övningskörde. Sen efter de så tänkte vi ju inte mer på de. Sen hade vi lite lektioner och sånt. När jag kom hem drog jag ner och hämtade busskort och nu sitter jag och väntar på mat. Tror jag ska gå på den saken i kvarnby ikväll men är inte helt 100 på att jag orkar. Vi får se iallafall

Likes

Comments

Jag vill ha en tatuering!
Hur fint är det inte med tatueringar? Jag har i ett tag nu haft VÄLDIGT mycket tankar om tatueringar och jag tror inte jag velat ha nått mer än var jag vill ha en. Jag vill ha ett elefanthuvud på mitt baksidan av låret med nått typ av mönster i och sen så tycker jag att det är sjukt snyggt med lite rosa och grön pastellfärgade blommor vid armleden. Men jag vet inte, man vill ju inte ha något jätte stort ifall man ångrar det.

Likes

Comments

Jag slutade för en 40 minuter sedan. har haft en ganska chill dag idag. Innan lunchen hade vi massa gymnasie snack, sen efter lunchen hade vi biologi, musik och HKK men de var ganska korta lektioner om man säger så.

Jag är sjukt osäker på vad jag ska gå på för gymnasium, jag vet att jag ska gå samhäll med beteendevetenskap som inriktning. Men jag vet verkligen inte vilka gymnasium som är bra förutom typ Hulebäck. Men det ska nog gå bra. Förhoppningsvis.

Likes

Comments

Just nu sitter vi på fysik lektion aka den tråkigaste lektionen på dagen. Vi snackar om radioaktivitet (ugh), efter den här lektionen har vi 30 minuters so. Sen ska jag iväg och köpa skor. Ärligt talat så är fysik det tråkigaste jag vet. Fattar verkligen ingenting. Vi hade profil imorse och jag går i kören ( on shit ) men inget annat är roligt och vi ska nog vara med i SFL. Vilket är något av det roligaste jag vet. Vilket ni antagligen förstått eftersom jag skriver ett inlägg så ska jag blogga igen. Och eftersom jag ofta glömmer av lösenorden så har jag gjort ännu en. 🙂

Likes

Comments