I helgen har tindras nya ägare varit och hälsat på! Det känns super bra med denna familjen. Hon kommer få de så bra man bara kan ja det som hund.

Atlas och Olle är fortfarande otingade.  Vilket är lite tråkigt. Men de kommer säker någon familj som vill öppna sitt hem för dom !
I helgen har dom också haft på sig selar för första gången och Olle tyckte de blev ett handikapp att ha något runt om magen haha
Annars har de inte hänt så mycket rolig här hemma. I dag blir dom 5 veckor och tiden går så fort...

Men nu måste jag ge valparna lite mat.

kram på er

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla.
Här kommer en liten fotobomb!!

Här hemma så går allt bra. Nova har börjat att säga ifrån när de gäller diandet . valparna har börjat äta lite malen torrfoder och lite mjukmat för valpar. Alla valparna blir avmaskade med jämna mellan rum.

Lexie har börjat ligga hos valparna mer och mer, Så Nova kan få lite paus ifrån bebisarna. Valparna har börjat att få sina vackra tänder. dom är sylvassa just nu.

Alla är så duktiga . När det är dags att göra sina behov så går dom ur lådan och sen på tidningarna för att göra sina behov. Hur duktiga som helst . Sen lyssnar alla på sina namn och det är helt fantastiskt.

Förlåt för den dåliga uppdateringen . Mycket som händer här hemma.

Men nu är de dags för lite rensning av tidningar och så.

kram på er

God Jul!

Likes

Comments

Hej alla!

Ber så mycket om ursäkt att vi inte har varit så aktiva. Men nu ska det bli ändring på det.
Det har ju hänt en del nu den sista veckan. Alla har öppnat ögonen och öronen, börjat gå utanför lådan för att göra sina behov. Dom skäller lite och Tindra & Atlas morrar gärna på oss. Olle är lite efter eftersom att han är den minste i kullen. Men han gillar att leka själv eller med mamma Nova.
Tindra har redan fått en familj ssom har fallit för henne. Alla valparna är leveransklara 9:de Januari. Och det kommer att bli så tråkigt när dom ska flytta ifrån oss. Men alla valpar kommer att få det uper bra!

Vi har börjat att klippa deras klor också för att dom börjar bli låna,. SSen börjar ju faktiskt tänderna titta fram på dom små :)

Lexie har börjat fått att vara med mer och mer med alla valpar. Nu har dom börjat att leka med henne och sover gärna med henne för att hon har så mycket päls och det är juu super mysigt att mysa ner sig med.


MEn vet ni här slänger jag in en liten bildbomb på lite av varje :D


KRAM!!!!!!

Likes

Comments

Då har dom små sötnosarna öppnat ögonen och börjat att ta små steg!
Nu börjar tiden att gå fort. Nu väntar vi bara att dom ska öppna öronen och börja springa runt i huset.
Deras personligheter och karaktär börjar träda fram mer och mer. Atlas försöker klättra ur valplådan flera gånger varje dag.

Nu har dom fått diat lite och Nova har fått tagit en liten promenad för att sträcka på benen. Vi ska även börja att gå och simma med Nova så hon fitt igen.

Nu är de dags för lite mys i soffan med familjen.

kram !

Likes

Comments

Nu tycker vi att de är dags att öppna ögonen !. Lilla Olle är redan igång med att vakta ben och han älskar att ligga på rygg och sova.
Atlas chillar för de mesta och Tindra tycker om att  äta för sig själv och sova.

Vilken dags som helst så öppnar dom öronen och ögonen. Det ska bli så roligt !
Redan nu så ser vi att dom reagerar l
på lite ljud och börjat "blinka".

Och i nästa vecka kommer våra valpböcker som vi ska börja fylla i och sätta in lite foto på valparna. Vi har börjar mata Olle med lite extra mjölkersättning då han inte blir mätt och inte orkar dia så han blir mätt .

Valparna växer och växer ! Dom ser ut som små marsvin haha.

Nu är de dags för lite mat för Olle och klippa klor på dom små.

kraaam 🐶❤

Likes

Comments

Idag är våra valpar 1vecka redan. Tiden bara springer iväg och nästa vecka så ska dom börja öppna sina ögon!!
Nova mår prima och äter det nya fodret som dom påp Jamis Hundsport rekommenderade och det är vi väldigt glada över.

Hon har också börjar gå ifrån valparna nu ett tag åt gången men hon vill gärna hålla lite koll ppå dom för att hon litar inte riktigt på våran katt. Men katten bryr sig inte alls om dom . Det är mer Lexie som bryr sig om dom och vill gärna hålla koll på dom när det låter i lådan.

Imorgon blir det att klipppa klor och tvätta Novas juver och kolla över henne lite. Väga lite valpar , hoppas lille Olle har gått upp lite . Han är dock den minsta i kullen . Atlas & Tindra väger ca 150 gram mer än Olle så han ska börja att få lite mjölkersättning ppå kvällarna och morgonen för att han ska lägga på sig lite mer och hinna i kapp sina syskon.


Hörs imorgon!!!

Kram kram


Likes

Comments

Hej alla !
Här är allt helt underbart. Nova sköter sig utmärkt och valparna mår bra.
Och alla har fått namn redan.
Nr1: Olle
Nr2: Atlas
Nr3: Tindra
Och dom lever upp till sitt namn.
Nova börjar redan lämna valparna en stund för lite mys i soffan och lek men sin bästis Lexie. Hon accepterar att man får röra hennes valpar och ta upp dom. Hon är så tålmodig med dom när det är dags för dom att dia.
Hon äter som hon ska och utför sina behov .

Nu ska vi titta på lite tv sen är det dags att sova.

God natt på er alla ❤

Likes

Comments

Lördagen började med att jag började städa huset då jag kände att det var något på gång med Nova!. Hon började gå med sin gröna pipleksak och bädda ner den. Och då fattade vi att det var dags.

Hon började få värkar till måndag morgonen 04:30. och 05:00 så koma den första lilla pojken, frisk och kry liten kille.

Han har halv svans och vägde 224 gram. Den andra valpen tog det lite tid för att den skulle komma. 08:13 så anlände den andra pojken som vägde 290 gram och den var en STOR kille. Men han är kry och frisk. Den tredje valpen kom 09:43 kom det en liten tik! Hon vägde 291 Gram och är frisk och kry. Så totalt så blev det 3 friska valpar och mamma Nova mår bra!.

Hon har varit jätte duktig med valparna och att det är hennes första kull. Hon lämnar inte deras sida alls och hon låter dom dia och slickar rent dom. Så nu ligger hon i sin valplåda med sina troll medan jag dottern och Lexie tittar på tv..

Nova har ätit 2 gånger efter valpningen och fått behålla maten kvar. Så nu börjar det roliga med alla valpar. Få skriva om dom och se hur dom utvecklas med sin personlighet och utseende.

Nu kommer det bli mer uppdateringar här på bloggen så ni som läser kommer få se alla roligheter som kommer hända.

Lägger upp lite bilder på dom små trollen här !

Kram på er alla!

Likes

Comments

Idag har jag sovit hos Lexie och Lill matte.
Vi har varit på massor av promenader men vi har också legat och myst i soffan.
Nu så ser man rätt mycket med fosterrörelser när jag ligger på sidan. Och nu börjar det bli jobbigt att bära på dom små liven. Men annars mår jag bra och valparna mår bra.

Fick även träffa en ny vän som heter Diva men jag tyckte inte om henne från början men sen så gick de bra 😄
Nu är de dags att sova för lilla mig !
God natt Voff Voff 🐶❤

Likes

Comments

Nu närmar det sig till dagen D .
Nu är det inte mer än 9 dag kvar och vi längtar som bara den!
Vi har sett massa av fosterrörelser och hört dom där inne!

Nu är det dags att börja förbereda sig , familjen har börjat att fixa "mitt" rum så jag kan vara där med valparna och vara ostörda !
Nu myser jag i soffan med katten och mor med gotte !

Ska ta o sova en stund nu. vi hörs imorgon.

Voff Voff ❤🐶

Likes

Comments