Från fredagens dejt på Pinchos

Heeej godingar!! Hoppas ni haft en fin helg, det har jag. Dock suger det att den lider mot sitt slut... Jag och D har verkligen tagit det lugnt och tagit vara på att vara med varandra. Något som inte är så enkelt när man jobbar ihop och bor ihop med typ 60 andra. Men vi gör vårt bästa och när utbildningsperioden är över vet vi båda att det kommer ha stärkt oss otroligt. Nu när vi kommer tbks är det bataljons övning på schemat vilket kommer bli kul!
Helgen har som sagt verkligen bara varit att ta det lugnt, i fredags va vi lite på stan och vilade oss på dagen för att sedan på kvällen äta middag på pinchos. Lördagen bestod av middag med syster och sedan bio på kvällen.
Åhhh hatar när permisar tar slut, värre än söndagsångesten när man gick i skolan.

Hursom, hoppas veckan framför er blir bra! //Valle

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tror ej ni förstår hur hur lycklig jag är över att få vara på ett tåg med destination hem. Känns som en månad sen jag var hemma, Flyget från Kallax gick vid 16 och när jag och D landat på arlanda blev det en liten Mc mellis innan vi gick på tåget till Stockholm C. Efter ett litet stopp på Espresso house (har jag nämnt att Derro är beroende av chailatte ??) och the pocketshop, där jag förövrigt fick med mig två böcker, klev vi på tåget mot Öret.

Vet inte riktigt vad den lediga helgen kommer bestå av men vila det kommer iaf vara en punkt på schemat. Även träffa vänner man nu träffar allt för sällan. Känns verkligen som att mitt liv är så himla annorlunda mot för ett år sedan. Förra året nu?! Det var planering för student, panik över gymnasiearbete och ingen aning vad framtiden hade att ge- förutom att jag skulle till Boden den 26 juni för att påbörja GMU. Inte hade jag någon aning om att jag skulle hitta kärleken i livet, eller att det skulle gå så fort Nu är livet verkligen NU, det händer liksom , allt det där jag liksom var rädd för och typ exalterad över. Bli soldat, hitta kärlek, flytta ihop, allt är så nära eller händer. Det har gått sjukt fort, det är allt jag kan säga, jag försöker stanna upp och liksom ta in. Men man är så uppslukad av nuet att man glömmer att allt detta var det jag drömde om för ett år sen.

sjukt. galet, lärorikt.

Värt att tänka på, glöm inte hur ni såg på livet för ett år sen, vad har hänt sen dess? Vad har inte hänt? Vad vill ni ändra på?

Hoppas iaf ni njuter av en fin helg, det ska jag // puss Valle


bilder från februari förra året under business trip till Berlin med skolan

Likes

Comments

hejj!! längesen nu men skjutperioden tog sin tid och mentala förmåga från mig. Mycket skjutningar och mycket att ta in, men även mycket som tagit sig in i hjärnan och grott. En vecka som varit tuff med tidiga mornar och långa skjutpass. Imorgon dock, PERMIS, fyfan vad skönt. Jag och Derro flyger hem imorgon och njuter av ledighet fram till söndag, Övningsperioden drar igång nu på måndag och efter den kommer tiden fram till muck rulla på ordentligt. Bataljonsövning, skutperiod och sist vintersol den slutgiltiga övningen innan vi blir klara. Därefter vård kanske högvakten i Stockholm och sen... MUCK.

längtan är stor det kan jag säga, men försöker ändå njuta av nuet även fast stunder känns så pissiga ibland.


vi hörs under morgondagen när vi är på resande fot //puss Valle

Likes

Comments