Helluu, ligger i min säng, skapligt sjuk men mycket bättre än för 2 dagar sen. Typiskt att man ska dra på sig värsta förkylningen nu precis till nyår. Hoppas kunna komma iväg på nyårs middag och inte behöva räkna ner till tolvslaget liggandes själv här. Btw, 2016 slut nu, fattar ni vad sjukt. Vet inte hur jag ska sammanfatta detta år men kan endast säga att jag varit med om otroligt mycket och växt sjukt mycket som person.

Om jag skall plocka ur favorithändelser från året så är det Rhodos resan men mina bästa, Weekend festivalen samt militärlägret på Ledningsregementet i Enköping. Jag ser otroligt mycket fram emot 2017 och jag vet att under detta år kommer jag att steppa in i den framtiden jag vill till. Så mycket som kommer förändras!!

Med detta vet jag inte om jag är tillbaka på stabilt bloggande men ville iaf önska er som läser detta ett grymt nyår och en grym början på 2017!2017 better be fkn lit

Likes

Comments

Hur sjukt vad tiden går fort, kan inte fatta riktigt...minns tiden för exakt ett år sedan så himla väl och det är galet hur vissa saker förändras och vissa inte ens ändrat sig något. Vaknade redan vid 10 i 8 imorse vilket var lite irriterande då detta var min enda sovmorgon denna vecka eftersom att jag jobbade igår men men, är man pigg så är man haha.

Helgen har varit lugn och bestått av mycket ärenden och jobb. Efter skolan i fredags åkte jag och pappa till Marieberg och inhandlade mig en ny mobil då min inte var i det finaste skicket haha.. Var på gymmet senare på kvällen och körde bröst mage för att sen dejta kudden och tagga om för jobblördag. Som sagt jobb hela gårdagen och efter det blev det gym igår med, körde ben och kan säga att det börjar kännas redan nu på morgon...Idag är det pluggdag samt spinningpass ikväll med pappa, mitt första ever faktiskt så ska bli kul- alltid bra att variera träning.


Här har ni lite bra o lyssna in andra advent till, inte så juligt men bra ändå!

Likes

Comments