Äntligen har mitt smink från USA kommit skickat på posten och bland annat låg dessa 2 liquid lipstick i. Var inne på debut och skickade på kläder oxå och fick med mig en svart Ck T-shirt, så jäkla snygg!! Ska snart dejta kudden och ladda om för morgondagen, godnatt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Rhodos 2016

​Tjaa, börjar bli standard att komma tillbaka här med några veckors mellanrum haha men fick feeling idag så här är jag! Hur mår ni? Jag har levt life på Rhodos med mina tjejer från den 12e till den 19e och sedan firat midsommar med bra vänner.Har dock dragit på mig värsta förkylningen från Rhodos och går nu på penicillinkur, idag vaknade jag dock upp mycket piggare och kunde dra upp mig på stan för lite shopping och födelsedagspresent letande. Köpte sushi på vägen hem och nu har tagit det lugnt och lyssnat på podcast. Imorgon är det firande av Erika som fyller 18 på lördag och det ska bli riktigt kul!!

Pusss -Valle

Likes

Comments

​"Go around breaking hearts just to see what is inside

Go around stealing em, feeding em to your pride


But it's okay, I'm going to find my way

But as for you, I don't know what to say

If you don't learn, you'll never know a good thing

You'll never know a good thing

I wish your mother

Loved you like I could've

That way you would've known how to love a woman"


Likes

Comments

Godmorgon! Tisdag idag och jag är ledig, har i princip redan tagit sommarlov haha bara själva avslutningen kvar. Haft en toppen långhelg med asbra väder också. Jobbade både fredag och lördag och umgicks med fina vänner lördag - söndag. Nu är det bara 5 dagar kvar till Rhodos(!!) fattar ni vad sjukt ska bli så himla kul. När vi bokade var det liksom 80 dagar kvar, helt galet! Igår var mindre bra dock, min mobil la av helt på eftermiddagen så fick spendera hela kvällen åt att återställa den så allt försvann men fick en jäkla massa minne nu dock... Är glad över att den iaf lever.

Ska jobba över luncherna nu vid 12 och sedan är tanken att jag ska gå till banken och fixa mobilbank igen då som sagt allt försvann igår, ska även träna armar axlar och hinna baka muffins till en klassgrej. Fullspäckad dag helt enkelt haha.

en favorit

Likes

Comments

Hellluuuu! Idag var vi i Stockholm med klassen och årkurs 1 på samprogrammet. Vi tog först en tripp till polismuseet och sedan till armémuseet vilket var rätt intressant och kul faktiskt. Vid 14.30 fick vi egen tid fram till 18.00 så jag, Tuva och Felix kikade runt i affärer och köpte lite smått o gott. Jag fick med mig ett matt lipgloss från Sleek, även kallat "matte me", och ett par kostymbyxor i beige färg från ZARA. Jag och Tuva satte oss sedan på Fridays och åt godaste pastan innan vi köpte lite fika på Starbucks för bussresan hem. 

Imorgon har jag endast en lektion på morgonen och tänkte efter det träna bröst/mage på gymmet- vi får se helt enkelt.

Likes

Comments