Worth a listen 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

done

vet ni vad. Nu är jag klar - helt klar - inga mer uppgifter. Jag överlevde årskurs 2.

Hade idag mitt sista seminairum för terminen och det gick galant, nu är det endast några få dagar kvar med vanliga lektioner och de kommer endast innehålla avslut liksom. Sååå sjukt skönt! Ska idag träna ben, komma tillbaks till rutinen och kötta järnet. Faktiskt saknat gymmet sjukt nu när det varit kaos med skolan men vart tvungen att prioritera skolarbetet och därför uppdateringen varit kass här med. Säger bara låt sommaren börja!

Likes

Comments

Godmorgon, assså gårdagen började inte bra men slutade bättre, fick en del gjort och vakande nu på morgonen vid 06 för fixa mig för skolan och min enda lektion som består av att kompa ett engelska NP. Vädret är ju för härligt också så kör på kjol. Idag måste jag fortsätta plugga till allt som veckan bjuder på om jag skall ta mig igenom denna vecka men det klarar jag. 19 dagar kvar till Rhodos och livet går fan framåt haha yessss säger jag bara! Hoppas ni får en grym tisdag - take care

Good fkn Vibes

Likes

Comments

Sunday treats

igår kväll köpte jag naturgodis och Veckorevyn och chillade galet på balkongen i värmen. En bra söndag, idag började dagen inte lika bra utan spräckte mobilen det första på morgonen ... Kul såå att aa ... Måndagen kan väl bara bli bättre haha! 

Likes

Comments

Med uppmaning av Emmy på hennes blogg som ni hittar här, så gör jag ett inlägg om 5 saker som jag älskar med mig själv. U should to, så här kommer det : 5 saker jag älskar med mig själv!


  1. Min målmedvetenhet: Ger jag mig in i något då gör jag det 100%, har jag ett mål så kommer jag komma dit vare sig hur lång tid det kommer ta. Hatar att göra saker halvt liksom och klarar av saker, t.ex. Skolan mycket enklare när jag sätter upp små mål.
  2. Att jag är så öppen, att jag inte har några problem med att gå fram och presentera mig för främmande människor och börja prata. Att jag inte är den som sitter i ett hörn på festen och inte säger ett knyst liksom, jag vet att vissa tycker jag är för mycket - att jag pratat för högt, är högljudd, gör för mycket väsen- men det är så jag är och jag älskar det med mig själv , sorry ;)
  3. Att jag bryr mig: I de flesta fall för mycket ja. men helt ärligt så tycker jag inte att det är en negativ egenskap. Visst det kommer kanske orsaka att jag blir sårad mer än andra men vet ni vad jag tror jag vinner i längden. Kommer alltid tycka att " att bry sig om någon är det finaste man kan göra i den här världen" och det står jag för och jag älskar att jag bryr mig, att jag bryr mig om mig, om mina vänner och ibland om folk som inte bryr sig om mig.
  4. Att jag inte är helsvensk, och inte för att jag inte tycker om folk som är det men jag älskar att jag kan tala 4 språk att jag har mina spanska och belgiska temperament och att mitt utseende är utländskt. tycker det är assnyggt!
  5. Att jag är en jäävligt bra människokännare: Ser igenom folk väldigt bra, umgås jag med nån bara några dagar så börjar jag se varför de är som de är och hur de mår egentligen. Det är en av många saker som gör att jag vill jobba med människor och har alltid varit intresserad av hur olika personer funkar under ytan liksom. Kommer jag ner dit blir jag på nåt sätt stolt över att jag läst av personen så bra från början.

Likes

Comments

Frida 18 år

​Var som sagt på brunch igår för bästa Frida! Hade det jättebra och Frida verkade vara nöjd med presenter och umgänge vilket gör mig gladast. Stannade där till 16 cirka och tog sen bussen hem. Var hemma en snabbis innan jag bytte om cyklade mot Julia. Chillade hos henne ett tag hade lite damputbrott utan anledning som vanligt sen cyklade vi mot söder för en vad vi trodde ganska tråkig kväll, kan säga att det blev allt annat än det och slutade med att vi cyklade hem i soluppgång kl.05... sjukaste jäkla kvällen men asså shit vad roligt vi hade! Idag vaknade jag 13 hehe och har legat kvar i sängen sen dess hehe ska träffa Julia senare men annars ta det lugnt- hadeee

Likes

Comments

Fredag 20 maj

Helluuu, sorry för att jag checkar in här så sent men verkligen pluggat från o till sen jag kom hem. Nu kan jag nästan säga att Psykologi uppsastsen är klar, är uppe  i 1100 ord och snart snart känner jag mig nog nöjd. Gått i skolan sen 08.30 till 14.30 idag var väl inga jätteeffektiva lektioner mest planering. När vi slutat tog jag och Amin sällskap och gick hem blev en ordentlig promenad men skönt va det att bara gå och prata om allt som sker i livet. Kom gjorde mellis och tog en nap hahaa - bra jobb valle iknow... vaknade 18 strax efteråt kom pappa hem och lagade mat. Efter en smärre panikattack helt i onödan började jag plugga och nu 600 ord senare sitter jag här. Ska snart hoppa in i duschen och sen dejta kudden, imorn är det Fridas 18 års brunch - ska bli kul och väldigt gott tror jag nog!  sleept tight byeee 

Likes

Comments

"Do you miss me like I miss you?
Fucked around and got attached to you"


"Now all my drinks and all my feelings are all fucking mixed
Always missing people that I shouldn't be missing"

Likes

Comments

Vicki Top

Vicki top 199kr

En av topparna jag köpte på gina igår, superskönt material och snygg på. Länk har ni på bilden. Som sagt klippte mig imorse och resultatet blev toppen! Drog sen till skolan och hade engelskalektion innan vi gick på lunch, efter lunch gick jag o Tuva till Espresso House och fikade och pratade en massa- jättemys. Vi satt där i typ 1 timme och vid 13 gick vi skilda vägar och jag tog bussen hem. Nu ser eftermiddagen rätt lugn ut och ska väl försöka plugga så mycket jag kan så att jag ej har panik nästa vecka hehe.. 

Likes

Comments