Heejj, hur mår ni?? Själv mår jag rätt bra, är sjukt stress med skolan bara men när jag tagit mig igenom denna vecka så kan jag andas ut lite iaf. På Lördag åker jag, pappa och Amelie till Stockholm för julshopping. Ska bli så mys att strosa runt med julpynt i affärerna och fixa julklappar. Ska jag vara ärlig har jag inte en enda färdig än haha woops...Har precis skrivit klart på min svenska presentation och ska snart börja packa väska till stallet och gym då jag och Sanne ska fixa stallet och sen dra iväg och gymma ikväll.

Låtar som rullar just nu 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är jag rätt glad, det är inte bra men vet ni vad det går uppåt!! Igår fika/åt jag på JAVA med Fanny, Bianca, Edith och Julia. Var så mys verkligen och vi satt i nästan 4 timmar och pratade om allt mellan himmel och jord - så fina tjejer de där! Idag är det endast lektion på schemat då naturen ska vi få jobba hemma på, så himla skönt de innebär att vi får sluta 12.30 - liksom tack för deet!! Nu tar vi helg :D Skorna på bilden är förresten påväg hem till mig hihihi tagg! Sweet bli även klippt idag yesss - äntligen 

Likes

Comments

Lite låtar som går på repeat just nu

Vet att uppdateringen igår inte var toppen, men så blir det ibland. Hade fullt upp med jobb, stallmöte, gym och att lösa saker som behövdes lösas. Efter en dag som igår kan jag säga att jag mår bättre men idioter finns det många i den här världen...
Sitter just nu på bussen påväg till idrottshuset där vi ska ha idrott- lär bli intressant då Frida, jag, Rebecca och Erika är i samma grupp hahah. Hoppas ni får en bra onsdag, inte långt kvar till helg nu guys- kämpa!

Likes

Comments

Tisdag // Ännu en dag frammåt, tränade igår och var inte på bra humör, är så trött på känslor på folk och på att ta skit. Lyssnat på Beyonce hela morgonen och har nu min första och enda lektion för dagen. Ska träna med Sanne ikväll och hoppas på ett grymt jäkla pass, hon lyfter mig så mycket den fina människan! 1 december idag också, fattar inte- Asså fattar verkligen inte hur det här året gick så jävla fort?! Kollar jag tillbaks i arkivet och i minnena så var saker så annorlunda, men det är väl så man utvecklas och blir den man är men förlorar folk och man växer - även fast det gör ont, som fan.

Likes

Comments