20.59 4/11-2015

Jag har så himla lätt att fästa mig vid folk, att börja bry mig, att se det bästa i människor. Vet inte om det är en god eller dålig egenskap men ibland måste jag se till vad som är bäst för mig... just nu mår jag inte bra. jag mår skit rent ut sagt. vet inte om jag kommer puplicera det här med skönt att skriva av mig hursom. Jag går runt med en känsla som inte ens är en känsla, vaknar tom, skrattar tom, är i stallet tom och går och lägger mig tom. jag är inte ledsen, men samtidigt är jag inte sådär glad som jag brukar vara. Jag tror att jag måste sluta vara beroende på andra människor, för allt går bra tills jag inser att saker inte är som de uppbygga i mitt huvud och då kan jag inte ens falla tillbaka på mig själv. Måste fokusera på mig själv, ha mina mål klara, vart jag vill va och jobba dit. Man kan inte hoppas på att lyckan springer förbi nån gång ibland och att man då kan få sväva på moln för stunden, nej man måste fan bygga sin egen rymdraket och ta sig upp dit för då kan ingen ta ifrån dig lyckan av att du tagit dig dit. gosh vad jag är luddig, men som sagt tankar bara.


We are addicted to our thoughts. We cannot change anything if we cannot change our thinking.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hemma och däckad typ, nej men trött både i huvudet och kroppen har fixat mellis och te och tänt ljus i rummet så jäkla mys. Lyssnar på podd och förbereder mig mentalt för ge mig ut i snöslasket för att ta mig till stallet och rida min pälsboll, yes ni hörde rätt hon är lurvig igen -.-" haha men nu har jag och pappa investerat i en klippmaskin så i veckan ryker pälsen igen. Ikväll är det gym på schemat och ben ska köras, hoppas hitta taggett till det senare. Hörs / Valle

Likes

Comments

Mondaymorning

Hejj, härliga måndag morgon right? Har just nu spanska och ska kämpa mig igenom 3timmar av detta... Men slutar 14.15 så det är ganska skönt. Invigde mina bootcut idag - älskaaaar😍 annars idag är det träning och häst, snön är ju tillbaka också !! Jag gillar det sålänge det inte blir slask. Ha en fin måndag, puss/Valle

Likes

Comments

Marc by Marc Jacobs

På Debut köpte jag ett skal till mobilen från Marc även ett armband, har de liknade örhängena så det blir match på det. Där inne köpte jag även en blus från Filippa K (bild längre ner)

LEVIS

Hade inte en tanke att komma hem med ett par bootcut jeans, men så blev det - skitsnygga från levis, köper bara deras jeans numera.

Och även bilder på lite blusar och tröjor från HM jag fick med mig

Likes

Comments

​Förlåt för uselbildkvalle med ljuset inne på Sushi Yama är inte det bästa

​Efter jobb i några timmar var jag och pappa som sagt på stan och kollade affärer vi avslutade med mat på yama vilket var första gången pappa testade sushi, han tyckte helt klart om det så det lär bli fler besök där. Fick med mig en massa fint -besökte bla. Debut, HM och Levis och bilder på allt kommer inom kort. Nu har jag precis kommit hem från utsläpp i stallet och dagen kommer spenderas med träning, en tripp till hööks och ridning. Ska se över veckan som kommer planera upp i kalendern, ni vet det vanliga.

Likes

Comments

Jag och Frida kollade runt på stan igår lite (black Friday halåå)

Fixad och klar och sitter just nu på bussen till stan, ska jobba lite på Apoteket sedan ska jag och pappa gå på stan och äta lunch, så mysigt😍

Igår var det fredag och jag tillbringade kvällen med människor som är så fina inombords och ut, så glad att jag hamnat i ett stall där man inte bara är vänner utan vi finns för varandra som en liten familj. Vi hade myskväll med tacos hos Pernilla och kollade på minions, hahah världens bästa!!

Likes

Comments

Bilder från kvällens gympass med sanne, körde först ett crossfitt pasv vilket var andra gången jag gjort det. Skitkul men även skitjobbigt, vi körde en uppvärmingswodd först med 25 airsquats 25 swingers 25 situps sedan 15 av varje och sist 9 av varje. Sedan vila i 5 minuter sen var det på den riktiga wooden. den bestod av :

80 swingers

70 marklyft

60 situps

50 armhävningar

40 frivändningar

30 burpees

20 wallball

10 löpningar

Snacka om att man var död efteråt, men himla kul att köra ett gäng och pusha varandra till det yttersta!! Efteråt körde jag och sanne lite överkropp, latsdrag, hantelrodd, bänkpress m.m

Just nu har lektion och dagen kommer spenderas med naturlektion till 16.15 sen ikväll ska jag va med mina bästa stalltjejjor. 

Likes

Comments

tjenare, det var ett tag sen må jag säga och en del har hänt sen sist. Haft praktik i 3 veckor och hållit igång passen på gymmet även sweety har motionerats och kurvan går uppåt. Just nu ligger jag hemma och har en hemsk jävla huvudvärk och mår skit. Vill ta mig till gymmet ikväll och köra överkropp så hoppas jag känner mig bättre efter en alvedon eller två.

Hur mår jag da, asså visst saker är bättre men skulle inte säga att jag mår bra. men måste lära mig att bli mer ärlig mot mig själv för jag vet att det är så himla viktigt, det vet jag ändå ignorerar jag mina egna känslor och tankar för jag tänker att det blir lättare så. Dags att ta och se skräcken i ögonen och göra det bästa för mig. Alltid.

hoppas hålla upp bloggandet lite nu, så kika in här lite då o då så kommer nog motivationen till att fortsätta hållas uppe!

har ni hört dannys nya skiva?? tycker den är skitbra, favvo är "ta på dig jackan" och "släppa taget"

Likes

Comments

Inga krav, Inga måsten här tar vi en paus. Har varken ork eller Ett humör för att uppdatera här, just nu mår jag inte bra. Alls. Oroa er inte passen på gymmet klaras av ändå men här lär det vara dött ett tag. Så tills jag hittat mig själv igen och fått tillbaks nån lust till nåt så hörs vi hade bra

Likes

Comments