Gosh ser ni hur behov jag är av ett nytt skal?! Tur att det är påväg ett på posten haha

Torsdag idag, kort dag slutar redan 11.40, efter skolan ska jag hem sen troligen iväg till stallet och fixa och förbereda för hoppträningen ikväll (!!tagg!!) sen hem igen och ta det lugnt. Träningen är kl19.00 ikväll så jag har en stund på mig innan jag måste vara i stallet igen.

Pussar/Valle 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

SAIGON

Skolmaten sög, men som tur var hade Frida en kupong för 2för1!! Nu ska vi ha filosofi ( favoritämne !!! ) ska bli riktigt kul. Ha en bra onsdag nu så hörs vi!

Likes

Comments

I lurarna RN
Efter en kort svenska lektion är jag påväg hem igen, ska laga lunch och kolla något avsnitt på gossip girl. Asså galet varmt och kvavt ute, svettas ihjäl usch. Känns som att det kommer åska närsom, mysigt men något läskigt enligt mig. Annars rullar livet på, sweety ska gå på banan i eftermiddag och jag ska beställa lite hemlisar på nätet ;)

Pussar/valle

Likes

Comments

Gossipgirl och frukost på sängen - en bättre morgon helt enkelt

Pussar/ Valle 

Likes

Comments

Hej guys, sorry för uppdateringen men here IT is.
Igår var jag på Marieberg med pappa hela dagen och vi kollade lite grejer till lägenheten jag köpte även en kalender. Vilket är ett måste för mig hahah!! Kollade vad jag ska önska mig i födelsedagspresent och mycket är smink och grejer till håret. [ hahah låter jättegurly nu men jaja ]

Sitter just nu i skolan, vi har svenska men gör inget speciellt- pratar lite om kursen och vad vi har för mål typ. Har en lektion till filosofi ska bli kul, tror jag kommer gilla ämnet! Puss så hörs vi!

Likes

Comments

Något viktigt för mig denna hösten är att kunna ha mer självrespekt. Förstå vad jag är värd. i Kärlek i vänner i allt. Under denna sommar har jag insett vad som betyder och vilka personer som ska ha en plats i mitt liv. De som ger mig energi och som faktiskt helhjärtat vill vara en del av mitt liv. Vill du inte höra av dig till mig, okey dåså. men förvänta dig inte att jag ska kämpa av mig all ork och höra av mig till dig hela tiden.

DET ÄR SÅ JÄVLA VIKTIGT ATT KUNNA FÖRSTÅ SITT EGET VÄRDE

Man tror inte att man är så viktig, men tro mig. Du själv är den viktigaste personen i ditt liv. Ingen annan pojkvän, eller kompis kommer någonsin att älska dig tillräckligt som DU behöver älska dig själv!

Framöver kommer jag inte lägga ner energi på människor som inte ger mig någon energi tillbaka!!

Likes

Comments

Daniel träning var det idag som sagt. Himla nöjd med både min och Sweetys insats. Daniel såg klar förbättring från i våras och jag kände den haha. Allt flöt på mycket mycket jämnare och nu började vi passen så som vi slutade dem i våras, om ni förstår vad jag menar. Känslan vi uppnådde i våras i sluten av passen började vi med nu. Jag är glad och stolt!!

Har inte gjort mycket mera idag förutom träningen, sov länge till 11 och åt frukost i långsamt takt. Tog sedan hand om mig själv med inpackning i håret (klipper på torsdag nästa vecka!!) ansiktsmask och rakade benen. En lugn förmiddag så att säga.

kass mobilbild men det duger <3

Likes

Comments