Kollat på lite filmer de senaste dagarna och tänkte dela med mig av dessa. Bra filmer är alltid bra när man han en tråkig dag eller bara vill dega i sängen när man mår lite sämre.

Mean Girls: Cady Heron är uppvuxen i Afrika och hennes föräldrar är zoologer, så hon tror att hon kan en del om överlevnad. Men då hon flyttar till USA och börjar high school inser hon att det finns en uppsättning regler för hur man beter sig bland skolkamraterna. Och behärskar man inte dessa regler är man byte för dem som befinner sig högst upp i näringskedjan.

How to lose a guy in 10 days: Andie Anderson är skribent på den flashiga tjejtidningen Composure. När en av Andies medarbetare blir dumpad får chefen idén till Andies nästa artikel: "Hur du förlorar en kille på 10 dagar". Planen är att Andie ska träffa en kille och få honom att förälska sig i henne. När han väl är fast ska hon göra alla de klassiska misstagen som leder till att han dumpar henne.

Taken: Liam Neeson spelar en före detta CIA-agent på jakt efter sin dotters kidnappare i denna intensiva thriller från manusteamet Luc Besson & Robert Mark Kamen (The Fifth Element och Transporter).

Bryan gav upp sitt jobb inom CIA för att kunna bo nära sin f.d. fru, Lenore (Famke Janssen – X-Men) och dotter, Kim (Maggie Grace –Lost) i Los Angeles. Han vet att han åsidosatt dem bägge och aldrig varit en närvarande pappa. Detta vill han råda bot på nu och det svider lite extra att fruns nye make är rik, trevlig och skämmer bort hans dotter rejält.

Bryan har dock svårt att koppla bort sitt förflutna och ser faror överallt. När hans dotter vill resa till Paris med en kompis motsätter han sig det bestämt, men ger efter för att vinna pluspoäng hos dottern, Hans värsta mardröm besannas dock när dottern blir kidnappad. Bryan har endast 96 timmar på sig att rädda henne från att säljas som prostituerad och troligen aldrig mer återfinnas i det oändliga sexträsket därute.

Pussar/Valle

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår vakande jag 11.30 och hade under morgonen fått sms från Peggy som sa att hon var på väg in till Örebro för att shoppa och äta, spontant har blivit vår nya grej så 30 minuter senare satt jag på bussen till Marieberg för att shoppa och äta lunch med min bästa vän. Det var galet mycket folk i gallerian men vi lyckades kika runt och äta ändå, även fast vi fick vänta på maten i 30 min och vi fick barnportioner haha. Hittade en superfin byxdress till skolavslutningen vilket känns väldigt skönt att ha fixat. Hatar att stressa in i sista stund med klädval!! Ett par nya blingörhängen fick också följa med hem, bilder kommer på dessa! På kvällen var jag, Bianca och Julia bjudna på födelsedagsfest vilket var super roligt och hade en riktig toppen kväll med massa skratt och goa människor. Vaknade med Bianca idag hemma hos mig och vi gjorde pannkaksfrukost, standard för mig haha.

lunch igår med Peggy

Godaste efterrätten, frosen youghurt<3

De nya örhängena och bästa tjejerna och jag igår!

Likes

Comments

Har ni sett ginas fina nya kollektion?? En lite finare dyrare mängd kläder som passar perfa till sommaren alla utekvällar och fester. Tunikan och byxdressen var några av de sakerna som föll mig i smaken direkt. För att kika lite mer och kanske klicka hem något- klicka er in på GINAS hemsida​! pusssar 

Likes

Comments

Ber om ursäkt för dagens uppdatering men har faktiskt haft galet Mycket på schemat just idag. Hade orientering på idrotten vilket var ett stort jävla skämt hahah .... Slutade vid 14.50 och drog direkt till jobbet. Jobbade fram tills klockan 18 och hemma igen laddade jag om batterierna på både mig och mobilen (haha) och sedan tog jag moppen till stallet och maskade även av min häst, hon blir släppt på bete på fredag!! Härligt :D

Hopps ni haft en fin onsdag, imorgon torsdag nya tag!

Två favoriter

Likes

Comments

Lite musik tips till er guys, 2 väldigt olika musikstilar men något jag lyssnar på båda två. A$AP är kung och Ulrik Munthers nya album är guld och hans röst ger rysningar- ge båda en chans!!

Likes

Comments

Hemkommen från en powerwalk i kvällsolen, blev circa 25 min vilket var väldigt skönt!! Med A$AP i lurarna vandrade jag på och väl hemma igen gjorde jag iordning en proteinshake (whey80 double Rich choclate) och sitter och smuttar på den nu. Imorgon nya tag och orientering på idrotten- ha en fin kväll!

Likes

Comments