Hade det toppen hos Bianca och åt gott med massa trevliga människor. Senare åkte jag vidare och hämtade upp Frida och vi åkte på födelsedagsfest. Kvällen slutade rätt snabbt tyvärr och mådde inte toppen.. Men men nu är jag iväg på träningsläger i Askersund. Första passet avklarat och det gick toppen, så nöjd. Fick mycket bra feedback från Helen och hon såg mycket utveckling!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Älskar henne till månen och tillbaks!!

Likes

Comments

På bussen till sannahed, så taggad på kvällen och människorna jag kommer träffa. Hade en kort skoldag och åkte snabbt hem för att fixa stallet och packa för lägret jag ska på i helgen! Ha en fin kväll!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hihii detta kommer jag gå runt med imorgon kväll, så jäkla nöjd med inköpen!! Örhängena är pricken på I:et verkligen. Så nöjd med Min skoldag idag, nationella kändes bra och kommunikationsprovet lämnade jag med ett stort jäkla smile på facet, sån känsla!!
Nu på kvällen tog jag och Julia en spontanare och åkte moppe i solnedgången lol, älskar spontana grejer!

Likes

Comments

Helluu!! Hoppas ni haft en bra onsdag, det har jag! Hade skola från 08.20 till 14,50 men det gick bra ändå, klasskampen var ju något av det både roligaste och mest irriterande som hände denna dag. Hahaha jobbade på bra på matten med Frida vilket kändes skönt och sedan träffade vi Hassan och åt Kebabrulle innan vi drog upp på stan för att handla. Blev lite grejer, mycket till fredagens fina planer!! Frida och jag stannade kvar på stan tills hennes dans började och sen drog jag hem. Har nu suttit och pluggat hela kvällen med kommunikation, imorgon taggar vi nationella sista delen i svenska!' Good luck alla 98or!

Likes

Comments

Måndag tisdag klara, idag skrev jag nationella i svenska, läsförståelsen var det denna gång. Gick bra tror jag, kändes bra och hoppad på bra resultat!! Hade en bra skoldag med fina vänner, och avslutade den med glass på soldäcket (tack Hassan 💗💗💗) hämtade även ut ett paket idag, i denna låg min skinnjacka!!!! Åhh längtat så till den skulle komma och nu äntligen!! Hoppas på bilder med denna snarast! Imorgon är det idrott på schemat bla, med klasskamp... Något jag ser mindre fram emot lol... Aja hahah livet går vidare;) sov gott!

Likes

Comments

Jeans - dr.denim | skor - lager 157 | skjorta - pull&bear | kofta/kappa - ginatricot

Jag och Frida tog lite bilder idag, denna enkla måndag, vädret på topp men vi slutar tyvärr 15.35. Naturkunskap nu och sedan hem och plugga och sen vidare till stallet

Likes

Comments