Här har ni lite av mina favooprodukter för anisktet och kroppen.​ För ansiktet använder jag mig jättemycket av Vichys produkter för just acnebenägen hy. På bilden ser ni cleansing gel som är en tvål jag använder både morgon och kväll. Scruben är även något jag använt ofta men den säljs tyvärr inte på apoteken längre så har inte fått tag på denna, men den var även riktigt bra. På collaget finns även en dagkräm som jag måste köpa in igen då min har varit slut ett tag, lätt på huden och blir inte fet. 

För kroppen så valde jag ut lite produkter från NUXE att visa er, för det första så är handkrämen magisk. Går jättelätt in i huden och luktar även supergott.  De två oljorna på bilden är i princip likadana men den ena är med äkte guld i. Oljorna kan användas till både kropp,ansikte eller håret, men var försiktiga då de är väldigt dryga och för stor applicering lätt göt att håret kan bli fett. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​gammal bild

Äntligen Fredag och denna helvetesvecka har kommit till sitt slut. Haft naturprov, matteprov​, spanska prov, svenska inlämning och ska snart ha kommunikationspresentation. Ska bli så skönt att få ha praktik i 4 veckor och sedan gå på påsklov i 1 vecka, så sammanlagt 5 veckor från skolan!! Idag efter kommunikationen åker jag och Frida hem till mig och ikväll ska vi baka och kolla på HSM, blir det mysigare är frågan?? nepp. 

Likes

Comments

Hallåj, torsdag idag och var iväg tidigt på morgon tidigt för att åka till vårdcentralen för att ta massa prover.. Mindre roligt men sen åkte jag och pappa till rosalies för att plugga och luncha. Åt en god Cesarsallad och nu ska jag snart ha matteprov.. Wish me luck!!

Hörs senare/Valle

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Vilka av dina vänners bloggar läser du? Kan du länka de? :D

-Fick denna fråga och tänkte att jag svarar i ett inlägg så får ni veta vilka av mina vänners bloggar jag läser:)

Peggy Björkdal http://nouw.com/peggybjorkdal

Frida Eriksson http://fridaerikssons.for.me/

Följer även dessa lite kändare bloggar ...

Kenzas http://kenzas.se/

Elisabeth Ågren http://nouw.com/elisabethagren

Emma Söderström http://nouw.com/emmanikelinnea

Elsa Wederbrand http://nouw.com/elsaw

Likes

Comments

Jag och Frida, eller aa våra skor | matte | mina älsklingar- längtar tills de kommer

Sitter i skolan och väntar på att matten ska börja, hade precis idrott och vi hade beeptest. Det är alltid kul med sånt men så jäkla ansträngande, dock är det roligt att se utvecklingen från tidigare gånger. Målet för iår är att klara av nivå 10. Hoppas att ni får en fin fortsatt onsdag!

Likes

Comments

Skorna på bilden, ADIDAS ZX 500 är påväg hem till mig och det bli perfekt nu till varmare tider. Ville ha ett par sneakers som inte "alla" har men som ändå var snygga och i Valle stil. Resten av grejerna är to die for de med, och marc ryggsäcken var riktigt läcker enligt mig.​

Likes

Comments

Påväg till gymmet för att träna armar med Albin. Ska bli kul, sedan ska jag va med min saknade bror och plugga med honom. Bästa pluggstödet är han och har alltid varit! Nu taggar vi biceps, triceps axlar- cya soon!​

Likes

Comments