Heej på er! Hoppas ni haft det bra under tiden jag lekt död, haha skämt åsido. Nej uppdateringen här har väl inte varit på topp på en vecka kan man säga. Men jag har levt ändå. Haft fullt upp med vänner,en hel del galet massa plugg och och att typ sova så jag orkat med dagarna. Igår var det fredag och jag umgicks med fina vänner men vakande idag med en hals som inte är hundra på topp, hes är jag oxå. Men klagar inte för det! Livet går vidare right? ;) Denna helg ska jag ta det riktigt lugnt, få tillbaka rutin och må bra. Ska göra en god middag i kväll och lägga mig tidigt för imorgon bitti är et iväg till stallet för utsläpp på morgonen.

tänkte ni kunde få lite bilder från veckan

​bästa Frida, tycker om henne såå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bilder från dagen, Ska ta och dejta kudden nu efter en lång dag. Min kväll har bestått av historia ​plugg och nu orkar min hjärna inte mer!! Imorgon väntar en kort mattelektion på förmiddagen sedan ska jag träna och plugga (ännu mer historia) pusss

Likes

Comments

Var ute med Cesar idag igen och nu vi tog en prommis runt kvarteren, en viss hund var överlycklig för snön haha. Vandrade sedan tillbaka till centrum och sitter nu på espresso house och lunchar, helt ok faktist. Ska snart gå till skolan trots att jag börjar 14.40 men jaja får säkert vara med på spanskan. Efter skolan ska jag snabbt gå til gymgrossisten och kolla Fixa för praoen, hoppas hoppas att jag får min plats där!! Ikväll ska Sweet tömköras, stjärnan och jag ska tillbaka🌟


Likes

Comments

​tjeeena, det var tomt här ett tag men nu är jag tillbaka. Efter en helg som jag kan kalla för whatthef*happend helgen så är jag typ helt utmattad rent fysiskt och psykiskt. Men tagit tag i min måndag och pluggat plus vart hos Sweet för att rensa tankar. Tagit fram min kalender igen och planerat upp veckan med plugg och häst så att jag får lite ordning på mitt liv och så att min hjärna inte flyter iväg i massa negativa tankar. För att det är just vad den har gjort med det här vädret och vad som händer just nu. F'ck det, orkar inte massa negativitet det är bara så onödigt. åhh orkar inte, glad och leva livet det ska man göra!


Likes

Comments

lunch idag med frida, kebab<3 | gick ut med Jessicas hund Cesar | Jag Wilmer och Frida från i fredags | en maxmiddag med pappa

Likes

Comments

HUNKYDORY

Fick hem denna efterlängtade goding på posten idag och snacka om att jag längtat efter den. Ville ha den ända sen innan jul och tänkte köpa den precis innan men nu blev det inte så och för nån vecka sedan tipsade Peggy mig om att NELLY hade rea på den 50% så då slog jag till, perfekt nu i vinterovädret.

Likes

Comments

En ny vecka med massa utmaningar skolarbeten som ska klaras. Hade en trevlig sovmorgon imorse då jag började skolan 13.00 - slutade 14.40 och åkte sedan och jobbade till klockan 19 på baronen. Alltid skönt att tjäna in lite extra pengar, tar alla jobbmöjligheter som finns nu. Imorgon är det tidig uppstigning för utsläpp och sedan ska jag fixa prao på stan. Har min första och enda lektion kl.14.40 och sedan får jag se vad jag hittar på.

Todays look

Likes

Comments

Vågen 2015 överblick

Här kommer mitt horoskop för 2015, lite spännande faktiskt. På senaste tiden har jag blivit rätt intresserad av stjärntecken och horoskop, stämmer ofta och det gör det hela så roligt.​ Jag kollar alltid veckorevyns, den hittar ni HÄR

Det här året har en stor social inverkan på dig, kära Våg, men det är också ett år där du lär dig mer om dig själv. Nya värderingar, insikter, drömmar och gamla hemligheter bubblar upp under året. Vänskap är ett av årets viktigaste teman, och många träffar eller fördjupar vänskaper som förändrar livet för dig nu. Under våren och sommaren blommar ditt sociala liv, du har fullt upp med fester, middagar, kanske även engagemang i föreningar och grupper som får en viktig roll i ditt liv. Ekonomiska problem lättar också, speciellt Vågar som haft dåligt med inkomst under de senaste åren ser ljuset i tunneln nu.

Kärlek & Sex: Ditt kärleksliv är tätt sammankopplat med dina vänskaper nu, vilket kan betyda en rad olika saker. Antingen så har du en partner, en intensiv förälskelse, med någon i din vänskapskrets, och ni kan alla göra saker tillsammans, eller så kan du med hjälp av en vän träffa någon i år. Speciellt under våren och sommaren har du kärleken på din sida, medan du under hösten och vintern har mer behov av att vara nära personer du verkligen känner och tycker om. Om det finns en speciell person under slutet av 2015 så kan du upptäcka sidor hos dig själv som du inte hade en aning om att du hade. Det kan bli en djupt passionerad och intensiv period. Kärleksåret 2015 är överlag väldigt starkt för dig, njut av det!

Jobb & Skola: Du går ett väldigt kreativt år till mötes, och har fullt av idéer med dig på både jobb och i skola. Ibland är dina tankar och förslag så utanför boxen att andra har svårt att hänga med. Ge inte upp för det, utan lita på din magkänsla. Även om andra inte delar dina visioner så har du lätt för att hitta lösningar på problem. Undvik dock att jobba alltför hårt, då du kan ha lite svårt att känna av när dina batterier är på väg att ta slut. Jobb och fritid smälter lätt samman detta år, så det kan vara viktigt att komma ihåg vad som är vad. En av årets bästa nyheter är att din ekonomi blir otroligt mycket bättre än den varit de senaste åren, och att du kan se både ökade inkomster och minskad utgifter nu. Se bara till att inte glömma bort de ekonomiska läxor du lärt dig hittills, de kommer också vara användbara.

Resor, flytt & förändringar: Du tar en del allvarliga beslut kring boende i början av året, och det är inte otroligt att många Vågar tar det stora steget att flytta ihop med någon. Många tar också ett stort steg och skaffar sig en mer permanent bostadslösning, ett hem. Kortare resor och utflykter blir det lite mindre av detta år, och kanske kommer du att ha mindre kontakt med ett syskon eller någon som du betyder lika mycket som ditt syskon nu. Det här blir din svåraste utmaning i år. Den största förändringen det här året handlar dock om ditt inre. Under hösten tar du dig tid att lära känna dig själv, och saker kan komma upp nu som du inte hade en aning om att du längtat efter eller behövt. Det blir en väldigt spännande, transformerande och avslöjande tid.

Vänskap & äventyr: Vänskap är inget du behöver ens anstränga dig för att hitta i år. Inbjudningar trillar in mest hela tiden, och du kan också uppleva att du har en hel del nya intressen. Det är ett väldigt bra år att engagera sig i en fråga du tror på eller i en grupp du trivs i. Ditt sociala liv växer mer om du hittar människor med gemensamma intressen och förhoppningar som dig nu, och om ni kan göra saker tillsammans. All sorts gruppaktivitet är otroligt givande och stimulerande för dig nu. Bokcirklar, körer, lagsporter eller politiska föreningar verkar alla troliga för dig nu.

Mest romantiska perioder: Januari och mars är riktigt magiska. Maj, juni, juli och augusti blir fina, men november och december blir ännu starkare.

Likes

Comments

Hemma från jobbet och helt död, gick upp 07 med Julia som sov hos mig från igår och​ vi skildes åt när Carro hämtade mig för att åka mot Hallsberg där jag jobbade idag. Slutade klockan 14.00 och fick med mig lite roligt och nödvändigt till brynen hem. En vanlig ögonbrynspenna och en shaping gel som jag velat haft länge. Måste även tipsa om handkrämen på bilden, världens bästa är den och går snabbt ner i huden!

Likes

Comments