Efter 12 timmars köande med frysande, sjungande, värmande i gallerian blev vi äntligen insläppta i Globen, fick så bra platser. Längs fram vid scenen i mitten, med endast 2 personer mellan mig o staketet. Klockan 20.30 kom lille Ed fram med sin gitarr och började spela. Jag har inga ord förutom att jag är otroligt tacksam över att få ha upplevt vad jag fick uppleva. Det var Ed, hans gitarr och ett fullsatt förälskat Globen. ​

Likes

Comments


Likes

Comments

Ska alldeles strax åka iväg till skolan och ha en mattelektion,  sedan möter jag upp Alma & Lina på resecentrum för att ta tåget till Stockholm, för vi ska se Ed Sheeran imorgon, taggad är förnamnet!!

såhär ser jag ut idag pusss


Likes

Comments

Ed sheeran i globen. Låter mäktigt bara det, jag har ståplats. shit. Är så taggad och glad att jag kommer få uppleva hans sång live. Han om någon kan förmedla känslor in i musik. Vare sig jag är glad eller ledsen så är det han jag lyssnar på.  På onsdag kväll, då!


Likes

Comments

Julbelysningen precis utanför skolan, såå fint | Selfiee från igår | Bästa ed 

Likes

Comments

Mys/seg söndag ultimate kan man kalla denna dag.. i alla fall för mig hehe. Inte gjort någonting förutom att imorse tog ut alla hästarna och fodrade. Kom hem klockan 09 och då kollade jag rätt många avsnitt av American Horror story, åt frukost och mös i flera timmar i min underbara säng. Resten av dagen tog jag ett bad, tvättade håret med inpackning och smörjde in mig med lotion, Ny vecka med nya utmaningar och upplevelser, denna vecka är ska jag se självaste Ed Sheeran!!! Fattar knappt att det är sant, vi åker upp tisdag kväll och köar tidigt på Onsdag morgon. Åhh bästa Ed, om det är någon som kan sätta ord på känslor i musik så är det han!!

en bild på mig och på miss stökiga sminkbord hehe pusss


Likes

Comments

Heej på er, sitter just nu i skolan och har precis haft en liten må bra promenad i kylan haha, snart ska vi iväg på en må bra föreläsning. Jaa Ni fattar temat på Thorén denna vecka.. Efter skolan ska jag och Julia kötts ben på gymmet. Sen drar vi hem till mig och pluggar lite. Det är svårt att vara positiv i dessa mörka dagar, man vaknar och det är mörkt och när man går hem igen är det mörkt..men försöker ändå hålla humöret uppe.

Likes

Comments

Likes

Comments