Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er finisar hoppas ni haft en bra dag och en fin och mysig kväll. Slutade skolan tidigt idag med endast en lektion från 10.40 till 11.40 och skyndade mig hem för att äta något och sen åka iväg till stallet. Sweety blev äntligen klippt idag och nu är hon nakenfis sötisen.
Ligger just nu i sängen och planerar min vecka eller slutet av den.


Likes

CommentsÄntligen fått min nya iPhone och kan inte annat än säga att Jag är kär! Så himla snabb och bättre grafik och större skärm. Sååå mycket bättre. Uppdateringen kommer bli bättre från och med nu vilket är bra - right?!
Onsdag idag och snart är det lov, snacka om att jag längtat efter ett break av skolan. Bara imorgon och fredag kvar!!

Likes

Comments

Här var det fredag, efter en helvetes skoldag från 08.25 till 16.15 är jag hemma och njuter av att det är helg. Lyssnar på musik och äter gott. Ikväll kommer ska jag, Julia o Sara träffa lite folk och Julia sover här- myys. Här är lite atm bilder.

Vill även bara säga att om någon vecka kommer min nya iphone 6 och då kommer bloggningen bli lite lättare och bättre


Likes

Comments

Jag mår så bra, så bra. Mitt hjärta pumpar blod och känslor. Det kommer dåliga dagar, men det kommer även lika  många bra.16 år. Under min livstid har jorden snurrat 16 varv runt solen och samtidigt roterat runt sin egen axel. Under dessa 16 år har jag upplevt så mycket. Skrattat, gråtit, skrikit och lett. Alla dessa stunder har format mig till den personen jag är idag, hur jag pratar, hälsar på andra och lever mitt liv. Det har format mig och påverkat mig i mina reflektioner, hur jag ser på livet och vad som händer runt omkring mig. Det har funnits många, många, stunder då jag inte förstått syftet. Varför jag skulle få gå igenom det jag gjorde, vad jag hade gjort för att förtjäna alla den skit jag fick kastad på mig. Men jag förstår nu att alla har ett syfte. För jag tror på ödet, att vad som än händer har en mening. att det påverkar oss antingen positivt eller negativt men att det gör det av en anledning.  Jag är så stark nu. Stark i själen, jag vet att jag kommer må så sjukt jävla dåligt vissa dagar i framtiden men jag vet även att jag när de dagarna har passerat att jag kommer stå ännu stadigare på jorden och förstå ännu bättre vad jag gör på detta jordklot. För sådan har jag alltid varit, velat veta varför saker är som de är. Och ibland vet man inte, och det måste man acceptera. För det kommer en dag i livet då polletten trillar ner och man förstår eller så inser man att inte behöver veta. Det är viktigt, och tills dess att den dagen kommer, bry dig inte för att vad är meningen med att gå och oroa sig över livet när man ändå inte har något att oroa sig över. 

Släpp det och lev. Skratta - le och njut, för du behöver inte veta varför. Så länge du ler av det- fortsättLikes

Comments

Inte kickat in här på ett tag men tänkte i alla fall säga att jag lever. Skolan tar mycket tid och jag och Julia har nu planerat upp vårat nya liv haha. Mer planering, må bra, tidiga nätter men fortfarande tid för kul. Hur det går får vi se men vi satsar stenhårt för att kunna hitta lugn och ro i vardagen men fortfarande ha kul. Har idag haft en medellång dag i skolan, slutade klockan 14.00 och rullade med bussen hem. Chillat, ätit och pluggat lite nu hemma och ska snart iväg till stallet för att rida Sweety som förövrigt måste klippas snart fluffisen. 

I öronen idag : Zara Larssons ny album 

Dagens klädsel: Levis jeans, falsterbo hoodie + primeboots


En charmig bild från i helgen då jag och tjejerna firade mig hos mig 

Likes

Comments

Tiden går så fort så man hinner knappast tänka haha, denna helg har varit bra. I fredags hände inget speciellt utan jag hade en fin dejt med matteboken hos mig. Riktigt mysigt right ?? haha, på lördagen gick jag upp rätt tidigt och fixade stallet sedan åkte jag iväg på min syrras bästa väns dotters dop, hängde ni med ?? Kickis dotter Nea skulle döpas och det var väldigt fint. Sötaste Nea! På eftermiddagen blev jag firad av lite släkt, eftersom att förra helgen var väldigt packad. På kvällen åkte jag till Sara och sov hos henne. saknar henne så mycket♡ Åkte hem idag vid 15 och tänkte plugga men progress har inte funkat på helgen så vet ej vad jag skall ta mig till haha...


lite ATM bilder - Asså Sam Smith 

Likes

Comments