Söndagar är så sega, mest för att jag gör dem till det men haft ont i huvuvdet och mått illa- orsak oklar. Verkligen inte gjort ett piss förutom att vi 17 åka ut till stallet och tillsamans med det andra i stallet löshoppa hästarna. Sweety tyckte det var kul och vid 120 nöjde vid oss. Duktiga pålle!

Imorgon börjar min andra gymnasievecka, känns fint och har inte så många lektioner..har ni något ni önskar som inkägg kommentera gärna för inspirationen är inte på topp, lika så mitt mående... det dalar.

      Kassa mobil bilder men de duger 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har ni läst denna Amandas blogg som inspirerar inom träning? Gör det här är en länk http://sleepworkoutandeat.blogg.se/

Iaf hon har kommit på detta med september challenge så att man tränar efter ett schema tillsmans som med henne. Jag har gett mig FaN på att jag ska klara det, och jag tycker att ni oxå skall göra ett försök. Spring eller gå gör det bara!

 

Likes

Comments

Just nu har vi samhällskunskap, källkritik, om någon är intressad av att veta det. Jag är klar så loggar in och säger hej till er innan vi slutar 16.15. Lite mindre än en timme kvar nu. När jag är hemma tänker jag slänga mig på kylen ( skämt åsido ) och mätta min hunger. Det behövs efter denna eftermiddag, believe me! Sweet ska ridas i paddocken idag efter gårdagens vila så får se hur hon är idag. 

Freadag är det idag också, men det betyder bara sömn för mig- imorgon jobbar jag i Hallsberg och på kvällen är det avskedsfest till en i personalen med bowling- hoppas att jag kan vara med, måste hinna till stallet innan bara.

 

Grattis till bästa Liam på hans 21 födelsedag !! One of my sunshines!!

Likes

Comments

Vårt fina fodral till datorerna hihi

så himla trött just nu och sak snart sova, börja 08.30 imorgon och går rätt sent. vi hörs later 

Likes

Comments

Härliga onsdagar, gillar verkligen dessa dagar dels för att mer än halva skolveckan har gått och för att det är endast 2 dagar kvar tills det är helg! Skoldagarna har gått fort och bra, gillar lärarna och hur vi ska arbeta i varje ämne. Klassen börjar lära känna varandra bättre och vi är totalt kääära i våra datorer hihi. Just nu skypar jag med min saknade Peggs som går gymnasiet i strägnäs nu, I miss her verry much!!

Skolan slutade vid 13 idag och jag tog bussen hem med Wanna, väl hemma så fixade jag mellis och kollade några avsnitt på OITNB, sen vid 16 åkte jag och pappa till stallet. Sweet fick gå ut på tur och klättra i Lundby backarna vilket hon tyckte var väldigt jobbigt. Imorgon får hon vila, jag ska smörja en massa utrustning. För min del imorgon så har jag en lektion och sen ska jag hälsa på Alma på risbergska.

have a great night and day guys- pusss 

Likes

Comments

Hämta häst | Smörgåstårta hos Carro som fyllde 33 idag | Löptur i skogen | rida pålle i förra veckan |

 

Likes

Comments

Kunde sovit till 12 idag men vaknade självmant vid 7.30 soo annoying men jaja, tog en lååång fruskost men tv och serie tittande. Börjat kolla på Orange Is The New Black som verkar riktigt bra för att bara vara de 2 första avsnitten. Kommer troligen att bli fast som med alla andra serier haha. Idag började den enda lektionen jag har 14.40 och höll på till 16.45, vi fick våra datorer idag vilket jag gillar starkt, gissa vartifrån jag bloggar nu liksom. Its my new love!! Ska snart dra iväg till stallet och motionera min pålle i paddocken, så himla fint väder så det blir nog kanske kortärmat till & med. hörs later

Linne| BikBok | Jeans|Lager157

Likes

Comments

Att acceptera sig själv, sitt utseende det är så jävla viktigt! 

I detta samhälle jagar vi likes, kommentarer och komplimanger.Vi vill vara betydelsefulla för alla, lämna ett spår folk pratar om och dyrkar.Men någonstans där så glömmer vi bort det viktigta, att se insidan och att faktiskt bry sig om sig själv och inte om vad andra tycker om dig. Vi glömmer bort att stanna upp-andas- och se det fina i oss själva. För det spelar ingen roll hur mycket likes eller kommentarer vi får för att om vi inte tror på oss själva att vi faktiskt tycket att vi är vackra på vårat egna sätt så kommer denna uppmärksamhet att slå oss på fel sätt.Den blir ytlig och hjälper oss inte. Så till alla som läser detta, du behöver inte sminka dig varje dag eller platta håret till skolan. Om du trivs i uppsatt sätt upp håret trots att kompisarna tycker du är finare i utsläppt. Hitta din egen stil och kör på den även om du inte ser ut som alla andra, för vem är inte hellre unik än att vara en kopia av någon annan.?!

 

Likes

Comments

I skolan just nu har precis ätit lunch och haft en lektion - matte, mest introduktion men det verkar bra. Slutar klockan 16.30 idag ska hem äta mellis och sen iväg till stallet på en gång Och rida ut på Sweet. Cya puss

Likes

Comments

Hittade detta fina spetslinne på BikBok i fredags - kostade bara 49kr

Likes

Comments