Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tiden bara flyger iväg och jag har inte bloggat alls sen vi åkte iväg till Liseberg i måndags morgon vilket är mycket dåligt av mig men nu är jag tillbaka. Kan säga att liseberg var kul men gaaalet mycket folk så det var långa köer till allt verkligen!! Var som sagt där i 2 dagar och åkte hem på tisdag kväll. Onsdag var jag ledig men gymmade med Alma och Marina klockan 13 vilket var riktigt kul, jag och Alma hade en liten boxning session. På eftermiddagn/ kväll åkta jag upp till stan för att träffa Tuva som jag inte sett på hur länge som helst, nu börjar vi samma klass vilket blir grymt! Iaf vi pratade bort 1 1/2 h och sedan åkte jag hem till sara som jag saknat rätt himlans mycket och gav henne hennes birthday gift. Sov hos henne och idag började jag jobba 14 vilket jag gjorde fram till klocan 18. 

Även avslutat TFIOS , den var magisk typ grät när jag läste den och aa gjorde ju mig inte lite mer kär i storyn åhhh

Likes

Comments

En bra bild, lev nu och gör det bästa av det! Jag njuter av lisseberg med familjen idag- gör nåt wonderfull ni med! Puss

Likes

Comments

Ska snart dra iväg till jobbet på moppen orkar inte cykla mer då jag ser ut som en slutkörd marathon löpare när jag är framme vilket inte är så fräscht så nej. > idag blir det moppe. Frukost idag blev vanilj-yohurt med musli,solrosfrön och hallon i. Uppdaterar er under dagen från phonen, åhh vad jag längtar till Iphone 6 kommer ut så jag kan köpa nu!! har för tillfället en 4 och den går på sista orken asså, men den duger väl sålänge haha.

 

tänkte tipsa er om lite bra låtar nu på morgonkvisten - lyssna  


                                                                                                  

Likes

Comments

Snapshots från kvällen

Likes

Comments

"Its a metaphor you see, you put the killing thing right between your teeth but you never give it the power too kill you"

The Foult In our Stars / Förr eller senare exploderar jag 

Denna film, är så, jag vet inte hur jag ska förklara detta men jag säger såhär. Jag gråter ALDRIG till filmer, hänt typ en gång med liteb snyft. Igår när mamma jag och pappa såg den på bio ( för mig var det andra gången ) jag grät som jag aldrig gjort förut. Tårarana rann och jag var förstörd inombords. När jag kom hem igår öppnade jag boken, tog ett djupt andetag och började läsa. JAG ÄR FAST. Läst hela morgonen är nu på sida 104 och kan inte sluta. Texten är magisk filmen är magisk jag ryser när jag hör musiken från filmen för den har gjort något med mig. Jag är kär i Augustus Waters, och Hazel och hans förhållande och jag är kär i filmen och boken. 

end of this read the book see the movie

 

Likes

Comments

Alexis och jag hade tråk så vi drog till gustavsvik och chilla med solning och bad. Förlåt för den usla uppdateringen men ska bättre mig!!

Likes

Comments

Hej på eeer!!

Sitter på sängen och fangirlar ultimat pga av alla bilder på killarna ( One Direction ) från Louis mamma bröllop och aa ska inte prata mer om det för det är min död hahaah. Idag så vakanade vi hos Alma vi 08.00 och fixa frulle sen kolalr vi på skräckfilm typ hela förmiddagen och jag åkte hem vid 15. Pappa och jag åt på rosalies när han hade slutat jobbat, sedan drog vi hem.

Tog en liten promenad förut i det super fina vädret men annars har jag inte gjort så mycket, vad har ni gjort?? Would love to know!

Ny jobbvecka imorgon och det taggar vi, på onsdag ska mami,papi och jag se TFIOS hiih andra gången för mig men det gör inget alls!

 

Likes

Comments

Drar mig mot Alma för en myskväll med marina och Henne plus några andra. Blir galant! Vi hörs senare, har även på mig de nya jeansen och primesen- så jäkla snyggt!!

Likes

Comments