Försöker sova nu i några timmar innan vi går upp och drar till Vingåker för att hämta upp Peggy vid 02.00 sen mot Arlanda och vid 06.00 går planet!!! Wiihoooo så jäkla taggad , kommer bli grymt! Ska försöka uppdatera så mkt jag kan och har även med mig kameran så när jag är tbk får ni massa fina bilder - puss från en taggad Valle som snart är på Mallis

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

On the buss hem till syster igen efter en kväll och morgon hos marina med fangirling ultimate med This is us, Twitter och kladdkaka - god vad jag älskar dessa killar!!

Idag åker jag hem till landet igen, skulle ju tävlat denna helg men Sweety är inte hundra i sitt ben och kände inte att jag skulle göra det värre med hoppning. Tyvärr , men ska jobba som funkis fredag och lördag så därför åker jag ut ändå - kul att kolla oxå :)

Puss // Valle

Likes

Comments

Jobbdag blev det verkligen hela dagen och nästan natten oxå. Jobbade ju från 10 - 18 och sen när vi kom hem åkte jag och Carro direkt till akuten med lillen då han hade jätte ont i nacken/huvet och där blev vi inte klara förrens 12 så att jobba idag var iget option för mig. Visst skulle jag kunna dragit iväg till jobbet halvt död men skulle aldrig orkat hela dagen och skulle inte varit så trevlig mot kunder heller.

Sov som sagt ut idag och vet inte om ja åker till jobbet senare eller om det inte blir något alls idag- vi får la se men vill iaf träfa marina idag som vi planerat sen ett tag.Looking forward to it! 

Har ni hört Ed Shheerans nya album förresten - åhhh älska helt seriöst LYSSNA

                         

Likes

Comments

Läsning nu innan jag dejtar kudden och får en godnatts sömn. Lär behövas då jag jobbar heldag imorgon. Så uppdateringen lär inte vara så himla bra men jag försöker.
Godnatt nu så hörs vi //Valle

Likes

Comments

Jag och Amelie hade lite kul i trädgården med kameran hahha, rätt cool bild ändå den sista

 

Likes

Comments

Lyssnar på lana och hennes nya album ultraviolence Gud vad grym denna kvinna är. Hon är så jäkla unik och cool på sitt sätt och hennes musik är så jag på nåt sätt - äälska!! Imorgon taggar jag jobb sen åker jag nog in till stan /// puss o godnatt Valle

Likes

Comments

sitter vid datorn ofta försöker skriva ner något på den tomma inläggssidan men det kommer aldrig ner något. Vet inte varför men har massa ideer men det kommer aldrig ner till tagneterna på något konstigt sätt. Tror det har med att jag alltid vill att saker ska vara som de är i bilden i mitt huvud. Något som påverkar mig inte bara här, i skolan , med vänner och familj. Jag vill att saker ska vara så som jag uppfattar dem i huvudet men när bilden rubbas och det inte är så på riktigt så blir jag irriterad. Något jag måste jobba på - allt kan inte vara perfekt och så som jag vill. Hellre annorlunda än tråkig - right ? NU kickar jag igång min nya image- frammåt och shit i bilden i huvet bara kör !! 

Likes

Comments

endast 8 dagar kvar nu innan jag o Peggy ( och Pappa ) drar iväg till solen och havet, längtar ihjäl mig!!

Likes

Comments