Vilket år det har varit!
Träningsglädjen kom tillbaka
Kör 3 pass i veckan - fler om tid finns
viljan finns
orken finns
glädjen finns
-6 kg stadigt på vågen, saaaakta saaaakta men åt rätt håll, skönt att kroppen får hinna med ordentligt också
 
Ser verkligen fram emot vad 2015 har att ge mig i träningsväg, ska bli riktigt roligt!
 
Nådde mitt mål för 2015 redan nu i dec, dvs 200kg i benpress!
Nådde ett av mina 2 mål för den sista dec att klara av 1 dips!
Mål nummer två, har istället fått byta plats med benpressmålet, skulle mycket möjligt klara av det nu redan, men jag är otroligt nöjd över mina prestationer detta år!
 
Känner mig otroligt tacksam över att kroppen vill, över all peppning jag fått från alla runt omkring mig, det betyder så mycket!!
TACK
 
 
Avslutade 2014 med ett härligt benpass, igen 200kg i benpressen, känns magiskt!
 
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänk vad glad man blir när man får det man önskar sig av maken i julklapp!
 
 
 

Likes

Comments

"You can fail many times, but you aren't a failure until you stop trying"

Inget gymmande under tiden hemma i Vännäs, jul, förkylning och inte tillgång till gym gjorde att jag fick hoppa, inte ens "hemmaövningar", vilket man kan ångra i efterhand, men man lär sig av sina misstag.
 
Tungt pass, länge sedan sist, allt för länge, astman bråkades, peppen fanns i början men försvann rätt fort och fick istället ersättas av ren vilja och lite jävlaranamma.
Men passet är gjort, nu väntar en protteshake och sedan soffmys
 
 

Likes

Comments

 
Det märks att det har varit jul, ätit mängder med mat, och allt annat onyttigt, magen känns som en spärrballong!
 

Likes

Comments

vaknar upp till förkylningen from hell. Maken är sjuk även han, men dock så kan jag inte få samma så det är skönt, det innebär "bara" förkylnign för mig....
Men det innebär även träningsförbud idag, däremot en härlig norrlänsk -20graders promenad är skönt för både kropp och själ
 
 

Likes

Comments

Underbar julafton, dock inte riktigt som planerad, men ändå mycket trevlig!
Massor med mat och andra onyttiga saker att mumsa på, men helt ok ändå, jul en gång per år och det tänker jag fortsätta låta det vara.
 
Däremot tog jag mig en härligt uppfriskande kvällspromenad i över -20 grader tillsammans med trogna sällskapet Lhotsie, goa glada vovve, finfint sällskap det!
 
 

Likes

Comments

 
 
 
Folktomt på gymmet idag. Alla är nog jullediga
Då passar jag på att 6 månader för tidigt nå mitt mål på 200kg i benpress!!!
Yäääääy meee!!
 
 

 
 
 

Likes

Comments

Igår ramlade jag halvt om halvt i trappen när jag var på väg upp, stötte ner knät i kanten på ett av trappstegen så att knäskålen ploppade ur och sedan in igen, (gammal skada), så la mig i soffan med benet i högläge och kändes bättre på ett tag, dock lite ostabil idag på benet men men...
 
Så idag kände jag att nej, jag vill/orkar inte ta mig på gymmet, vill sova då jag jobbar kväll ikväll, men när den enda anedningen jag kunde komma på varför jag inte ville träna var att jag ville sova så fick jag bara skratta åt mig själv, va är det för fasoner.
I med frukost i magen och sedan iväg på gymmet, bara för att jag gjorde illa knät och tanken var ben idag så betyder ju inte det att man kan vara flexibel.
Rygg och axlar fick jobba idag istället och känns så skönt just nu, nästa pass blir på söndag då jag även jobbar i morgon och sedan behöver jag fixa lite inför julen och så.
Sedan drar jag och sonen iväg till föräldrarna i 2 nätter, tur syster ska dit också med vovven, då får jag dra med mig henne på några hurttiga promenader :)
 
 

Likes

Comments

Veckan började långt från bra i träningsväg.
Bakis i ca 2½ dag, vilket ledde till att mitt tilltänkta benpass på måndagen blev skit av alltihopa, gav det 3 övningar, på så otroligt lite vikter, trots det så såg jag halvt om halvt stjärnor och ville bara sova, så slutade med att jag gick hem.
 
Idag blev det jävlar-i-mig revanch på benen.
En bra vilja kan man ta sig riktigt långt på, och så var det idag, trots att energin mot slutet började sina, så fanns viljan där.
Fick till ett bra pass, gick med mina "ögonlappar" på gymmet, vilket innebär att jag i princip inte ser någon annan på gymmet, så är det någon där jag känner så sorry, hälsar inte för att jag är arg eller något, bara fokuserad på det jag gör.
 
Tog mig till ett nytt litet rekord, 175 på benpressen, jäklar så skönt!
När hela passet var färdigt så var jag ändå inte riktigt nöjd, så med lite övervakande av maken (jag är som rädd att om det skulle skita sig så är det bra att ha någon där) så tog jag mig upp till 180kg! yehaa säger jag bara.
Sjukt nöjd över mig själv!
 
Målet närmar sig sakta men säkert och vet att jag kommer klara av det!
 
 
"småbena" börjar få lite form, musklerna börjar synas sakta sakta, och det är så skönt att vara inställd där jag är just nu, med mina mål i träningsväg och inte i viktväg, vikten kommer den också, men just nu så rider jag på en så underbar våg där jag är så nöjd med allt i träningsväg, ger mig så mycket tillbaka!
 
 
 
 
 
 

Likes

Comments

 
Gillade videon, förklarar på ett bra sätt.
Tänk förr när man var som mest vältränad och körde hur många som helst, och nu håller man på att skaka sönder efter bara några få.
Tur jag slutar se bakåt, jag är där jag är just nu, jäkligt stolt över där jag är just nu, träningen går framåt, jag sätter bra mentala mål för mig själv, inga mål om ex. viktnedgång, utan fina bra motiverande mål.
Ska bli väldigt intressant att se om jag lyckas innan året är slut med mina första 2 av dessa mål, och ska bli än mer intressant att se om jag nått dit jag vill den 24 maj 2015
 
 
 

Likes

Comments