Becca Highlighter - Champagne pop
Huda Beauty Lashes - Farah #12
Stila Liquid Lipstick - Caramello

Likes

Comments

Då har jag testat dessa fantastiska produkter, tack vare loppiblogbag, jag får chansen att testa på produkter som jag aldrig ens lägger märke till när jag är ute och handlar. Att vara ung och bo ensam är ganska tufft, man måste tvätta kläder laga mat, städa. handla osv, Ni som bor ensam ya all feel me.

Dock har jag hittat nya favoriter som jag kommer att köpa mer utav i framtiden som till exempel Pink Grapefriut lip balm från själva märket Burt's Bee, 100% naturligt innehåll, seriöst detta är the key to succés. Alltid letat efter en perfekt läpp balsam och har även köpt från olika privata kliniker, jag använder läppstift dagligen och mina läppar torkar ut, och denna produkten har räddat mina läppar, har testat den i granatäpple innan, dock så blir läpparna röda, men denna är genomskinlig, vilket är 10poäng, brukar alltid använda den innan jag lägger mig. Den är fullmatad med kraftfulla vitaminer. If you see it buy it.

Family Fresh duschtvål i melon crush, jag vet att hemma när jag var yngre så hade vi i princip alla duschtvålar från Family Fresh, olika dofter i både duschkräm och duschtvål, Melon är den senaste nyheten, den doftar jätte gott, jag kommer definitiv köpa det igen i samma doft, eftersom de är rätt så billiga och jag försöker vara så ekonomisk så möjligt samtidigt lukta gott. Och det bästa med den är också att den återfuktar, plus poäng.

Det finns inget bättre när ens kläder luktar fresh, jag gillar allt från frukt till blom dofter, vanilj har jag aldrig gillat, Aroma Sensations från Softlan innehåller naturliga eteriska oljor från mandarin och med vanilj doften ska det ge en behaglig avslappnad känsla hela dagen. Det är faktiskt sant, när man luktar på det så känner man doften att den är ganska mjuk och fräsch. Tvätten blir även mjuk.

Nu kan ni tävla HÄR och designa egen tandborste, vi som har haft tandställning eller fortfarande har lite kvar, the struggle is real, mina tandborstar går alltid isönder redan efter 1 vecka och jag har levt på tandläkarnas tråkiga tandborsten för 10kr och har haft alla färgerna, Jordan Individual är Sveriges enda design - tandborste, de kommer med uppdaterade kollektioner varje år. Årets tema är '' navy'' och skandinavisk minimalism, Individual är en billig designpryl för ditt hem och det är en super dupers bra kvalitetsprodukt. Tröt på tandläkar tandborste, då är det dags att inskaffa sig en on fleek tandborste efter personligheten or after that attitude tho.

Smoothie från The Swedish One från Ella's Kitchen, när jag såg detta tänkte direkt '' nää vad är det'' Jag var redo att spy men när jag testa den så....... förstår ni så gott detta var, 100% ekologiska ingredienser så som blåbär, äpple + bananer och en skvatt vanilj. ni som har barn och vill få i dem nyttigheter ge dom detta de kommer tack er när de är vuxna.

Kulörtvätt oparfymerad från Grumme, jag har tvättat alla mina vita handdukar med en och den tog bort smink fläckarna vilket var pluspoäng, jag är inte grym på att tvätta försöker lära mig mer hur tvätt livet fungerar haha.

Alvin och Gänget har alltid varit en favorit, jag har sett denna förut och den är för gullig, Ni som läser min blogg och är mammor, maila mig på Verifiedvaalentin@gmail.com , ni kan få denna filmen för att kolla tillsammans med eran barn, först till kvarn.

Likes

Comments

Ojojojoj long time no see, jo men nu är jag tillbaka. När jag kom hem från semestern var det jätte mycket packeter som väntade på mig, dock hann jag inte fota allt. Well here is some, och tack Till Loppi som skickade hem igen en fantastisk LoppiBlogBag.

När jag var i London, då gjorde jag ett sammanbete med Boohoo, en tävling kommer att komma upp på min snapchat sneak peak, eftersom ni som har mig på snap ni vet vart jag har hållit hus under de senaste två månaderna.

Likes

Comments

Denna Produkten är magisk. Bästa bronzer ever!! Jag använder det som contour, vilket ger min hud bästa effekten ever.
Den passar alla hudtyper, spelar ingen roll om man är vit sen går och solar den passar ändå. Längtar till sommaren då man blir brun sen ha denna på ouuf laaav it. Köpte min i London tror den låg på 32 pund, dock i Sverige kan den ligga på 600kr

Likes

Comments

Let me tell you about this, hallo alla ögonskuggspaletter kan göra huvudhopp, denna paletten från YSL är950p, man behöver inte ens primer den håller 24h, Ja eftersom jag säger 24 så bör ni fattar att jag har dygnat i 28h med samma ögonskugga på ögonlocket när jag var i London... hahaha Paletten heter 01 den är lite dyr men de är YSL vill ni ha pigment och hållbarhet, testa den, man behöver inte ens primer under. Jag betala ca 52 pund elr 49 minns inte riktigt men de var värt varenda PUND.

Likes

Comments

Igår kväll var det öppningsevent, sen tidigare har jag träffat Maria och Henrik lite överallt, Henrik som bland annat gör filers på kunderna, är hel grym. Han använder fillers med hyaluronsyra från Restylane och Emervel. Jätte kul att se när folk får filers i ansiktet, jag hann bara se hur han lägger filers på kundens panna, läskigt men roligt. Sen fick kunden en fin, slätt, rynkfri panna.
sen fick man med sig en lyxig goodiebag. 

Likes

Comments

Första dagen när jag kom till London, så var jag inne i primark, jag tog med mig ca 10 bh:n till provrummet, en BH låg på 6-9 pund, vilket är riktig billigt. But... ingen passade mig och de var inte värsta bästa kvalitén heller.
​Jag blev sur hahah och sket i att köpa bh, nästa dag fick jag syn på Calvin Klein butiken, jag gick in och kollade, fick syn på detta set, jag fastna på samma set sen Hamburg. Då kom en kvinna fram och bara - hello you need some help? Jag sa att jag letade efter bh:n fast tydligen inget som har med push up att göra. Hon hjälpte mig att hitta rätt storlek och jag köpte den för jag ville verkligen ha den sen Hamburg resan. Jag fick också 15% på hela mitt köp, för att hon var så snäll. Jätte nöjd, eftersom de är få som har den nccnc, folk brukar köpa den vanliga vita/grå. Som jag sa innan hellre slösa pengar på bra saker än saker som går isönder från ingenstans.

Likes

Comments