Hejsan!

Har inte bloggat på ett bra tag men jag har inte kännt att jag har haft någon större lust. Men nu känner jag att jag inte trivs riktigt med att blogga här på nattstad så jag kommer att byta tillbaka till min gamla bloggadress på blogg.se  !KLICKA HÄR!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej det va ett tag sen:) nu är jag hemma hos min syster o myser med hennes son i soffan o kollar på Stefan&krister. Så käcka roligt!! Hahaha!
Imorgon ska man till stranden med bla Felicia, ska bli sjukt skoj! Ha det bra!!
Likes

Comments

Hej bajstollar!!

Min helg har varit najs. I fredags firade vi simon som fyllde år och det blev kaos efter ett tag haha! Men allt löste sig med att vi va på McDonald's klockan 5 på morgonen.... Inga problem. Vill ni se bilder från festen kan ni gå in på felicias blogg KLICKA HÄR.

Sen har jag bara varit hemma hos min pappa och igår var min syster här med sin man och deras lilla bebis!! 
Jag orkar faktiskt inte skriva mer utan här får ni en bild på mig och min systerson och sen får ni morgonbilder på mig hahahahahah!

STOLT MOSTER!!! <3

bara för att ni vet att jag är bättre än er! ;)
//valentinaberglund-

Likes

Comments

Mitt i all lycka jag jag upplever finns fortfarande en massa saker som fuckar upp mitt huvud. Hur jag ska göra med mitt liv?
Jag känner känslor som jag inte är helt säker på att jag vill känna. Känslor som besöker mina tankar när jag försöker sova och gör det svårt för mig att somna in. Det är jobbigt att ligga där och vara hur lycklig som helst och sen kommer dessa tankarna o känslorna fram och jag vet inte hur jag ska hantera dom med alla andra känslorna som jag redan har.. 

Alltså... allt e kaos i mina tankar.

Dom senaste dagarna har jag haft riktigt jävla kul tills jag lagt mig ner där i sängen.. Det är där allt blir kaos.. Jag är rädd för att gå och lägga mig...Rädd för att tankarna ska flöda över och göra att jag gör något som jag inte vill. Vill jag eller vill jag inte? Jag vet inte ens vad det är jag vill...

Till en början var det trevligt att träffa allt nytt folk, nu är det bara jobbigt, en massa onödig drama från vissa personer. Personer som inte har en aning om vem jag är dömer mig för att dom ser mig göra ETT ENDA fel... Då är allt kört... Gör aldrig fel i närheten av nya människor, speciellt inte nya människor som du märker är dömmande människor.. 

Finns inget värre än att bli dömd av någon som inte känner dig.. dom sätter liksom en stämpel på dig.. En stämpel som du inte kan tvätta bort oavsett vad du gör för att försöka gottgöra det.

Känner att jag vill ta avstånd från allt ett tag och bara iakta hela situationen och sen känns det som att jag kan hitta min rätta väg... Finns det ens en rätt väg? Finns det verkligen en väg man kan välja och om man väljer den så kommer allt gå som en dans? Nej skulle inte tro det, men jag hoppas. 

Jag hoppas på att hitta en liknande väg, en väg där jag kan gå utan att få massa dömande blickar från människor som bara ser mig, människor som inte ens vet mitt namn.
Varför gör vi människor så att när vi bara ser någon så for det flera tankar genom huvudet på oss? Att vi dömmer en person bara av att se på deras kläder och utseende? 

Och falska människor... sånna har jag träffat på ett par stycken... Som säger en sak men agerar på ett helt annat sätt.. Orkar inte med människor nu känner jag....

Hade velat hitta en grotta mitt ute i ingenstans och bosätta mig där ett tag. Bara vara för mig själv och rensa alla tankarna... Tänka själv utan att få höra andras åsikter om saker och ting. Bara sitta för mig själv och tänka över allt som hänt och dra mina egna slutsatser.

Men nu ska jag inte plåga er med mina ord längre.  Ha det bättre än vad jag har det!!

Likes

Comments

Hallå där!

Kvällen slutade bra igår! Simon och en annan kille vid namn Emil kom hit en stund och sen slutade knällen/morgonen med att jag Simon och Felicia gick o la oss vid 6tiden... Men vi hade jävligt skoj i alla fall och det är väl det som räknas?
Dock fick jag gå och lägga mig i det andra rummet pga av underliga ljud... hmmm.....

KLICKA HÄR för att komma till Felicias underbara blogg! :)
bara för att ni vet att jag är bättre än er! ;)
//valentinaberglund

Likes

Comments

 

 

Nu sitter Felicia och stressar mig för att vi ska hinna till lidl innan det blir för sent... little bastard!!!

Ikväll så ska vi ha skoj o vi skiter i om det bara blir vi eller fler människor... eller djur... hehe..

Do you know what?
DICKBUTT
We're feeling sexy and free!


TITTUT! :D


WRONG TURN.........BYE BYE FUCKERS!! :D bara för att ni vet att jag är bättre än er ;)

Likes

Comments

Hallåjsan!! Valentina här! Ja jag lever, det trodde ni inte va? 
(VARNING FÖR MYCKET TEXT!!)

Det har hänt så sjukt mycket den här månaden jag inte har bloggat! Har träffat en massa nya människor och en del av dom har verkligen haft en påverkan i mitt liv. Felicia är en av dom. En helt underbar tjej som jag vid första stund inte alls tyckte om! Nu har jag nästan bosatt mig hemma hos henne, haha! 

Den här månaden har varit CRAZY, i'm not kidding. Som ni läsare kanske märkt så är jag den som egentligen bara ligger hemma för det mesta och inte gör någonting av mitt liv. Men sen träffade jag Felicia haha, det bästa som hänt på väldigt länge ska jag säga er. Nu har jag fått en smakbit på den goda delen av livet and i'm never going back! 

Mycket fest, dricka, mys, barnslighet och crazyness är några av dom nya begreppen i mitt liv som jag äntligen gett ett varmt valkomnande in i min vardag.

Jag har alltid varit en glad människa men har nog aldrig mått så bra som jag gjort denna månaden, jag har inte brytt mig om något annat än att vara lycklig och det har kännts riktigt JÄVLA bra! 

Har varit på Sverigeresa med felicia. Vi har varit i Borås, Tranemo, Göteborg, Eslöv, Malmö, Lund, Furulund, Varberg osv... Vi har haft ett riktigt äventyr och det har varit awsome!
Varit på Liseberg och åkt atmosfear, kill me!!! Jobbat i skogen. Träffat en någon...maybe...:)  
Suttit på stranden och segat, rökt alldeles för mycket, druckit alldeles för mycket kaffe, varit uppe alldeles förlänge, men har njutit av varenda sekund!!

Nu tänkte jag faktiskt inte tråka ut er med mer text, Ha det!!!
 

 

 

Likes

Comments

Hade tråkigt nu efter jag kollar färdigt på BBfinalen som Hanna vann, GRATTIS!
Så jag bestämde mig för att uppdatera min header! Bättre eller sämre?

Godnatt!

Likes

Comments

 

Hej!

Har inte bloggat nu i helgen för jag har varit upptagen.

I fredags så var jag hemma hos Linda och hon vaxade min ben, FYFAN säger jag bara. Så JÄVLA ont det gjorde. När hon hade vaxat färdigt så var det fortfarande några fjun som inte ville bort och då tog hon fram sin epilator... Jag f*cking bölade! Fattar inte hur vissa kan göra det på sig själv. Respekt till dom alltså, FYFAN vad ont det gjorde!

Lördag
Linda hann inte fixa halva mitt ena ben eftersom jag inte pallade trycket längre så fick fixa det i lördags. Var även på mobilia med Emelie och handlade ett par skor som jag är helt förälskad i! Senare på kvällen så tittade jag på fotbollsmatch mellan Turkiet och Portugal. Jag hatar att kolla på fotboll men det var kul för min pappa är ju Portugis och min storasysters man är Turk så båda satt där och hejade på varsitt lag och det var det enda roliga på den fotbollsmatchen haha.

Idag
Idag har inte alls hänt så mycket har bara tagit det lugnt hela dagen och har precis kommit hem till mamma och nu ska vi se finalen i Big Brother!  Jag hoppas på att Hannah vinner! Vem hoppas ni på?!

Lägger upp lite bilder under kvällen! STAY TUNED!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw